Spor Kol kası nasıl görünüyor yeterince kaslı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ++ Güncellemeler1 yıl öpl Kol kası nasıl görünüyor yeterince kaslı mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kanka yenisin heralde 😃 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aynen ya akocödmsmldld Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Kola var deme bari yıllarımızı bu spora verdik bize ayıp ediyosun😃 Yorumla Soran 1 yıl Yok kanka asla öyle bir idaam yok zaten dmdlxöçxldl Yorumla
Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Normal. Kaslı erkek sevmiyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl eyv Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bi tane şaplak atasım geldi 0 12 Yorumla Soran 1 yıl kaslı mı degil mi yorum yapsaydın :D Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Kaslı gibi işte kaslı değil mi öyle duruyor akdkak Yorumla Soran 1 yıl eyv ama şu görüntü kötü mü biri öyle yazdıda dkwmp Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Bi daa bakim bekle Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Yo değil bence hoş Yorumla Soran 1 yıl teşekkür yorumun için Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Rica ederim gözlerime bayram ettirdiğin için akfkald Yorumla Soran 1 yıl dalga geçiyosun gibime geldi ama aeflmwqepfmp Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Geçmiyom Yorumla Soran 1 yıl sagolasın o zaman eyvallah :D Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Rica ederim ha rica ederim skfkakd Yorumla Soran 1 yıl lwşöşöşöelw Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 2 ay falan mı oldu başlayalı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl aynen Yorumla Soran 1 yıl yani 5 . hafta Yorumla MadamNesli 1 yıl Belli belli Yorumla Soran 1 yıl görüntğü nasıl kaslı duruyor mu Yorumla MadamNesli 1 yıl Omzun biraz sönük kalmış Yorumla Soran 1 yıl Eyv Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 362 cevap paylaştı. Çok yağlı görünüyor onun dışında kaslı sayilabilir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yag sorunu var evet Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Sağlam basmissin helal olsun Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah bro Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşırı kaslı, nerede bastın bu kadar? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yeni başladım bro da sen dalgasına söyledin gibime geldi😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 37 38 cm duruyor idare eder natürel olarak 0 6 Yorumla Soran 1 yıl eyvallah bro Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç cm 😄 Yorumla Soran 1 yıl bro bu pump hali ya normali 32 burada dedigin kadar olmuştur ama birden çok şişti :D :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha normal omuz falan da yap hshsjs benim 41 42 cm geliyor kolum natürel Yorumla Soran 1 yıl sen baya iyisin bro helal olsun. yapıyorum yeniyim daha gelişecez :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen basmaya devam😄 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sıradan 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kaslı duruyo mu onu soruyorum😀 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Yani tek başına bişi ifade etmiyo omzun var mı küçük sıkı popon var mı Yorumla Soran 1 yıl Çok prof yaklaşıyosun sende södl Yorumla
TheLastElff Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kötğ🤮 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hadi ya skxkxl Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Başka bişey sandım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl ne sandın Yorumla Soran 1 yıl konuşsana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eee şeyyy Yorumla Soran 1 yıl ney ney kol bu neye benziyo olabilir başka neyse onu geçelim görüntü nasıl yorum yap madem yazdın :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eh işte Yorumla Soran 1 yıl sagol gerçekçi yorum için :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dehşet jsjsjs 0 5 Yorumla Soran 1 yıl iyi mi cidden gerçekçi yorumlar bekliyorum sjsjsk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi iyi kötü değil merak etme kötü olsa ne olcak yani kol ne kadar kötü olabilir çok takılma 😬 Yorumla Soran 1 yıl zaten normal hali böyle degil yaw egzersiz sırasında olan bir şey :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım arkadaşım hani misalen diyorum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle ol 😊 Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler yorumun içinn :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Amele yanıpı bu ne 0 1 Yorumla Soran 1 yıl sende at hele bakak yeni başladık oglmm :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka yenisin heralde 😃
Aynen ya akocödmsmldld
Kola var deme bari yıllarımızı bu spora verdik bize ayıp ediyosun😃
Yok kanka asla öyle bir idaam yok zaten dmdlxöçxldl
Normal. Kaslı erkek sevmiyorum
eyv
Bi tane şaplak atasım geldi
kaslı mı degil mi yorum yapsaydın :D
Kaslı gibi işte kaslı değil mi öyle duruyor akdkak
eyv ama şu görüntü kötü mü biri öyle yazdıda dkwmp
Bi daa bakim bekle
Yo değil bence hoş
teşekkür yorumun için
Rica ederim gözlerime bayram ettirdiğin için akfkald
dalga geçiyosun gibime geldi ama aeflmwqepfmp
Geçmiyom
sagolasın o zaman eyvallah :D
Rica ederim ha rica ederim skfkakd
lwşöşöşöelw
2 ay falan mı oldu başlayalı
aynen
yani 5 . hafta
Belli belli
görüntğü nasıl kaslı duruyor mu
Omzun biraz sönük kalmış
Eyv
Çok yağlı görünüyor onun dışında kaslı sayilabilir
Yag sorunu var evet
Sağlam basmissin helal olsun
Eyvallah bro
Aşırı kaslı, nerede bastın bu kadar?
Yeni başladım bro da sen dalgasına söyledin gibime geldi😀
37 38 cm duruyor idare eder natürel olarak
eyvallah bro
Kaç cm 😄
bro bu pump hali ya normali 32 burada dedigin kadar olmuştur ama birden çok şişti :D :D
Haha normal omuz falan da yap hshsjs benim 41 42 cm geliyor kolum natürel
sen baya iyisin bro helal olsun. yapıyorum yeniyim daha gelişecez :D
Aynen basmaya devam😄
Sıradan
Kaslı duruyo mu onu soruyorum😀
Yani tek başına bişi ifade etmiyo omzun var mı küçük sıkı popon var mı
Çok prof yaklaşıyosun sende södl
Kötğ🤮
Hadi ya skxkxl
Başka bişey sandım
ne sandın
konuşsana
Eee şeyyy
ney ney kol bu neye benziyo olabilir başka neyse onu geçelim görüntü nasıl yorum yap madem yazdın :D
Eh işte
sagol gerçekçi yorum için :D
Dehşet jsjsjs
iyi mi cidden gerçekçi yorumlar bekliyorum sjsjsk
İyi iyi kötü değil merak etme kötü olsa ne olcak yani kol ne kadar kötü olabilir çok takılma 😬
zaten normal hali böyle degil yaw egzersiz sırasında olan bir şey :D
Anladım arkadaşım hani misalen diyorum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle ol 😊
teşekkürler yorumun içinn :D
Yerim
Amele yanıpı bu ne
sende at hele bakak yeni başladık oglmm :D