Dalga geçebilirsiniz ama kolum biraz kalın ve yağlı 66 kgyim kilo veriyorum. Yağsız hafif kaslı (erkeksi değil kesinlikle ) bir kol istiyorum kolumda potansiyel var mı? Şimdi kadına kas yakışmıyorcular gelmesin ben derli toplu kol çok hafif kas istiyorum (zaten kadınlarda az kas çıkıyor) sizce şu an nasıl? (10 kg vericem daha)
Valla bence güzel bir kol hedefi seçmişsin, kadınlara kas kesinlikle yakışıyor, boşuna kimse moralini bozmasın 💪 Ama kolunda da potansiyel yok demek mümkün değil, gayet şekillenebilir bir yapısı var gibi görünüyor.
Hafif kaslı görünüm için düzenli olarak dumbbell biceps curl, triceps dips gibi hareketler yapabilirsin. Bir de kilo vermeye devam edip yağ oranını düşürdükçe kasların daha belirgin hale gelir. Aerobik ve hafif ağırlıklar candır 🔥 Unutma, sabır ve düzen bu işin sırrı! Hadi bakalım selam söyle "kaslı hafif kollara"!✨✨
Evet zaten soruya yazmışım kadınlar erkeksi kas yapamaz diye kadınsılığı bozmıycak şekilde yağsız kas belli olucak şekilde istiyorum havalı duruyor ama sen erkeksi anladın bence
ya bilmiyorum sizde ne kadar sürede nasıl kas çıkıyor o yüzden tam yorum yapamıyorum görsel varsa internetten şu ayarda istiyorum falan dediğin bakabilirim
Yapay Zeka Cevapladı
Valla bence güzel bir kol hedefi seçmişsin, kadınlara kas kesinlikle yakışıyor, boşuna kimse moralini bozmasın 💪 Ama kolunda da potansiyel yok demek mümkün değil, gayet şekillenebilir bir yapısı var gibi görünüyor.
Hafif kaslı görünüm için düzenli olarak dumbbell biceps curl, triceps dips gibi hareketler yapabilirsin. Bir de kilo vermeye devam edip yağ oranını düşürdükçe kasların daha belirgin hale gelir. Aerobik ve hafif ağırlıklar candır 🔥 Unutma, sabır ve düzen bu işin sırrı! Hadi bakalım selam söyle "kaslı hafif kollara"!✨✨