@lukwist93 mert Gürcistanda gol atan kişi ayrıca genelde agresif oynuyor önüne gelen reale gidemez herhalde ona kalirsa Kenan iyi ama reale değil juventusa gitti
benim soruma cvp ver önce 10 yılda hiç şampiyon olamamış fenerden oyuncu alınıyor beşiktaş 3 kez şampiyon olmuş şampiyonlar liginde gruptan namaglup çıkmış uefada çeyrek final oynamış işte semih bu beşiktaşın oyuncusu
Evet aldık 😊. Kenan ve arda dünya çapındaki her maç oynamalı. Ama santraforsux oyun onların emeklerini de boşa çıkarıyor. Cenk girdi ölü haliyle hol attı. Mutlaka Semih veya Bartuğ santrafor oynamalı. Teknik direktör zor anlar yaşattı gereksiz bize. Futbolcular çok iyi iyi kullanmak gerekiyor.
O pozisyona uygun oyuncu yok Türklerde. Arda Kenan ferdi Mert gibi isimlerin pozisyonları iyi yine de onca takıma rağmen bu kadromuzla başarılıyız cekya hep psikolojiye oynadı ama maçın sonunda bizimkilere sardılar
Semihi hiç duymadım açıkçası ama evet cenk uygun olabilir zaten çok uzun yıllardır milli takımda forvet kendisi bartug kim onu da bilmiyorum. Sadece Avrupa çapında duyulmuş isimlerden haberim var birazda arda Kenan ferdi gibi. Bartug ve ve Semihe de dikkat ederim ama maç kadrolarında bile isimleri yok ya da gözüme carpmadilar hiç bilmiyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kazandık
Maçı bilmem de çekya umarım bana bize verir praga gideceğim😭😭😭😭
*vize
Dur dur vize sonra sjsn
Kenan yıldız, Arda güler ferdi Mert muldur gibi isimler çıkarsa kazanmak %100 Real Madrid gibi takım olur özellikle arda kenan
Neyi sinir bozucu ya arda Kenan hep orada
Forvet yok
ee sahada adamlar 10 kişi? real madrid falan demişsin mert müldür sassuolodan reale neden gitmedi
semihi bilerek kimse yazmıyor? yazıklar olsun
Forvet arda Kenan yeter bile ferdi az daha gol atıyordu defans oyuncusu olmasına rağmen rakip sürekli yere yattı yaygara çıkardı
@lukwist93 mert Gürcistanda gol atan kişi ayrıca genelde agresif oynuyor önüne gelen reale gidemez herhalde ona kalirsa Kenan iyi ama reale değil juventusa gitti
@lukwist93 Semih kim arda Kenan varken
semih santrafor?
arda on numara sag nakat ya hani kenanda sol kanat
semihin transfer oalcakya avrupda büyük takıma o zaman yazarsınız 11e
kenanın yerine kerem aktürkgolu oynar forvette semih oynar semihr kimmi gelecek vaaden star adaylarında ilk 5 te avrupa kaynakları diyor bunu kızım
kenan denilen kazık isterse realde oynasın keremden kötü
@lukwist93 evet ama arda Kenan buraktan daha iyi forvet olur zaten bu maçta hep Kenan daldı arda geri durdu hep
Kadro mükemmel rakip çok pasif ve uyanık oynuyor işte biliyor şansları yok bu kadroya birden bizim sahaya 2 kişi yuklendi
@lukwist93 Kenan 19 yaşında ne kazığı arda 1 Kenan 2 ikiside mükemmel oyuncu
@lukwist93 Semih kim ya nerede oynuyor bu adını hiç duymadik
Ne semihi olm ne semihi gol attık GOL golün adı HAKAN
semih Beşiktaşta oynuyor? sende biliyorsun o halde ardada fenerde oynarken alınmamalıydı senin teorine göre
sizin futbol aklınız bu işte peki barış nerde oynuyor? onu neden demiyorsun barış barış diye mi tutturuluyor semih diyemi barış gibi görünüyor?
mert müldür nerde oynuyor?
semih kılıçsoy ile ilgili yabancı kaynaklara bakabilirsin?
benim soruma cvp ver önce 10 yılda hiç şampiyon olamamış fenerden oyuncu alınıyor beşiktaş 3 kez şampiyon olmuş şampiyonlar liginde gruptan namaglup çıkmış uefada çeyrek final oynamış işte semih bu beşiktaşın oyuncusu
istersen 3 tane at şimdi top oynamıyorsun
semih kimse neden milli takıma aldın cevap ver bana?
oyuna kim giriyor yavrum fovete şu an? tanıyormusun
forvete kim giriyor bebegim tanıyormusun?
@lukwist93 len arda Kenan gitti bitti takım hadi dağılın. Gençler gitti artık. Benim için maçta bitmiştir.
cvp ver oyuna giren santraforu tanıyormusun?
semihte genç aşkım
Herkes ümitsizdi biliyordum alacağımızi inanmıştım:D
Evet aldık 😊.
Kenan ve arda dünya çapındaki her maç oynamalı. Ama santraforsux oyun onların emeklerini de boşa çıkarıyor. Cenk girdi ölü haliyle hol attı. Mutlaka Semih veya Bartuğ santrafor oynamalı. Teknik direktör zor anlar yaşattı gereksiz bize. Futbolcular çok iyi iyi kullanmak gerekiyor.
Teknik direktör bizden tarafa davranmıyor gibi zaten geçen maçta arda çıkmadı bitik kadroyu çıkarmıştı. Bugünkü kadro çok iyiydi.
Santraforsuz boşa gidiyor tüm paslaşmalar. Sistem sorunlu ilk 11 de golcü yok
O pozisyona uygun oyuncu yok Türklerde. Arda Kenan ferdi Mert gibi isimlerin pozisyonları iyi yine de onca takıma rağmen bu kadromuzla başarılıyız cekya hep psikolojiye oynadı ama maçın sonunda bizimkilere sardılar
Evet hepsi iyi ama santrafor var ihtıyaç:
Semih Bartuğ ve Cenk var
Semih: en üst seviyede oynamak bir futbolcu aynı Kenan ve Arda Hakan Orkun gibi
Cenk: tecrübeli ama en fazla 10 dakka komisyon olarak oynar
Bartuğ : hava topları için avantajlı…
Semihi hiç duymadım açıkçası ama evet cenk uygun olabilir zaten çok uzun yıllardır milli takımda forvet kendisi bartug kim onu da bilmiyorum. Sadece Avrupa çapında duyulmuş isimlerden haberim var birazda arda Kenan ferdi gibi. Bartug ve ve Semihe de dikkat ederim ama maç kadrolarında bile isimleri yok ya da gözüme carpmadilar hiç bilmiyorum ya
Semih kapasite olarak seneye falan çok ses getirir. Bartuğ da çok olmasana yeni cenk olur.
Bakalım eğer Avusturya maçında cikarirlarsa görürüz
Yani güzel bir futbol yok o yüzden çok umutlu değilim
Türkiye dualarmz seninle
Başka dertlerimiz var hocam
Ne gibi
2-1 doğru skor 1.245.094₺ kazandım yaşasın kumar
Çok maçtan sonra umitsizim
Umarım Türkiye kazanır ne diyebilirim ki
Var ümit hâlâ
alırız bence
kazanırız bence
Ümitliyim