Aynı şeyi tekrar tekrar söylemek istiyorum biz takımımıza destek oldukça her şeyi başarabiliriz. İş sadece takımda değil takıma bu desteği yapanlarda da.
O saçma ve vurdumduymaz futbolculardan bekleyenler voleybolculardan daha çok beklesinler. Ayrıca şampiyonluktan değerli olan o branşta adı olan, kolay görülmeyen, ciddiye alınan bir takım olabilmektir. Voleybolcular bunu başardılar diye düşünüyorum. Net olarak kimsenin eşleşmek istemeyeceği bir takım.. Bizim futbolculara da dua ediyorlar bize çıksınlar diye..
İnşallah , bu takım sistemini oturtmuş bir takım disiplin ve doğru taktiklerle yenemeyeceğimiz kimse kalmaz. Sonuçta şampiyon olsakta olmasakta ülkemizi temsil edip emek harcadıkları için kızlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Komik olan ne biliyo musunu bizde tezahurattan başka bişey yok diğer Maçta önde oldukları için su koyverdiler yenildiler yabancı takımlar soğukkanlı ve profesyonel oynuyor duygularını katmadan adamlar sıfırken bizi yendi. Sporda duygu olmamalı. Biz bir sayı alsak phohıhohoh nası habalara uçuyoruz başarısızlıpımjz ordan belli
Türkiye’den herşeyin en iyisini bekliyoruz. Yeter ki başarı yolunda gidene b*k atmasınlar. Kızlar kazandı kazanalı bacaklarından tut cinsel seçilimine kadar herşeyi eleştirdiler. Başarımızdan çok kızların inancı, ayıp davranışları konuşulmaya başlandı.
Valla voleybol pek takip etmiyorum. Kazanılan başarı da beni çok heyecanlandırmıyor. Ne oyunun kuralını biliyorum, ne de 1 oyuncunun adını bile bilmiyorum. Eminim Türkiye'nin %90'ı da benimle aynı. Hatta bu iyimser bir rakam. Voleybol takımını, takımdaki eşcinsel oyuncu haberi ile duydum. Bu haber bile daha çok prim yaptı.
Onlar tek kelime ile harika! Her bir oyuncu bir diğerini aratmıyor. Ufak tefek hatalarını oyun esnasında fark edip düzeltmek için çabalıyorlar ve ataklarımız harika. Kazanabileceklerine olan inancım tam. 🤍🇹🇷
Voleybolcu desteklemiyorum diye Türk düşmanı ilan edildim 😂 Olimpiyatları hepimiz izledik aynı şekile şampiyonluk için yeterince iyi değiller. Bu gerçeği kaldıramıyorsan ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Ben de ilk defa dün izlemiştim, iyi gibi geldiler bana. Geçmiş oynayış şekillerini bilmem ama bir başarısızlık yüzünden hepsini harcamak pek etik değil gibi.
Şampiyonluk için yeterli değiller bence. Ha polyanacılık oynamak istiyorsanız o yere kadar gelmeleri de başarı diyebilirsiniz lafım yok. Ben soruya direkt yanıt verdim sadece. Şampiyonluğu hak etmiyorlar
Söylediğim gibi takip etmiyorum, dün ilk defa izledim ama sanırım 5-5 ya da 4-4 yapmışlar. Buraya kadar geldiklerine göre hak ediyorlardır. Herkes dört dörtlük olamaz, bizler gibi onların da inişli çıkışlı zamanları olabilir. Bu polyanacılık değildir. Sınavdan düşük alan bir çocuktan ümidi kesip okuldan almak gibi bir şeye dönüşüyor söylediğiniz.
İşte bu söylediğinizle çelişiyorsunuz. Bir kayıpla şampiyonluk için yeterli olmadıklarını söylediniz ben de az önce verdiğiniz örnek üzerinden herkesin inişli çıkışlı zamanları olduğunu, her şeyi dört dörtlük yapamayacaklarını belirttim. Yapamadıysa üstüne koya koya başarıya ulaşır, zaten en iyi öğrenme şekli hata yaparak değil midir?
Hayır kendimle çeliştiğim falan yok. Beni anlamıyorsunuz. Bakın, olimpiyat zamanında onları izledim hatta daha önce oynanan bazı maçlara da baktım. Bununla kalmadım KS de paylaşılan soruların görüşlerine bakıp bazılarıyla fikir alışverişi yaptım.
Uzun lafın kısası, tek kayıpla sonuca varmadım. Avrupa Voleybol Şampiyonasını kazanmalarını beklemiyorum.
yaw tamam da kardeşim insan biraz olumlu konuşur sonuçta bizim ülkemizi temsil ediyorlar yok hak etmiyorlar yok yan yattı çamura battı insanlar o kadar çalışmış emek harcamış bu sene olmaz diğer sene olur bu takım ile olmaz yeni takım ile olur yani illaki olacak diye bir kural yok bu sadece bir spor , lütfen sporu sadece spor olduğu için sevin kendi egonuzu tatmin edemediniz diye orada ter döken emek harcayan insanlara boş boş konuşup sanki kendiniz orada olsanız altın madalya alabilecekmişsiniz gibi yorumlar atmayın.
Ego tatmin ettiğim falan yok kafandan element uydurma. Sporun kendisine laf attığım da yok. Bizimkiler çalışıyor da diğerleri yatıyor mu? İyi olan kazanır kaybeden de azmeder çalışır emeğinin karşılığını alır. Bak mesela Mete Gazoz emeğinin karşılığını alanlardan biri.
Ben bu takımın şampiyonluğu hak ettiğini düşünmüyorum. Şampiyon olurlarsa o zaman hak etmişler derim. Sırf ben dedim diye yenilecek halleri yok belki güzel bir zafer kazanıp benim gibileri şaşırtacaklar bilemeyiz.
Kazanırlarsa düşüncemin yanlış olduğunu kanıtlarlar. Kazanamazlarsa düşüncemin doğru olduğu kanıtlanır. Sırf ben dedim diye kaybedecek değiller. Sizin gibi sığ düşünceli insanlara laf anlatmak çok zor.
Yağ gibi üste çıkmaya niyetlisin galiba bayan 😂 azıcık aklın olsaydı geçmiş maçları bilmediğini söyledikten sonra çeneni kapatırdın. Seninle iletişim kurmaya çalışarak daha fazla vakit kaybetmeyeceğim.
Atalarımız boşuna dememişler : "etme cahille muhabbet fıttırırsın, alma cam kırığıyla taharet yırttırırsın" Sadece dikkat çekmek için böyle yorumladığını varsayıyorum aksi halde ALLAH yardımcın olsun ! 🙏
Bi görüş yazdım iki cahil bir oldu ya sabır. Tamam en milliyetçi sizsiniz. Yazıp durmayın artık bildirim geliyor. Eskiden bu site böyle değildi sizin gibi şahıslar ne ara türedi aklım almıyor.
Ayrıca ömrümün sonuna kadar bulaşıkçılık yaparak yaşayamam sırf param Türkiyeye döndüğümde değerlenecek diye. Sen yapacaksan buyur yap. Verdiğiniz örnekler hep absürt. Bu ülkede bir gün her şey değişecek. O zaman da umarım sizin gibiler olmaz ülkede.