Portekiz ve Türkiye maçı hakkında ne düşünüyorsunuz? 0-3 yenildik:(?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Spor konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBu tek maçlık eleme usulü bir karşılaşma değil, bir turnuva karşılaşmasıydı. Hemen herkes yorum yaparken bu önemli ayrıntıyı gözden kaçırmış gibi...
Ülkemizin ideal kadrosunun bile, gücü ve tecrübesi ortada.
Yani gümbür gümbür oynayıp, önümüze geleni yenebilecek, bu süreçte de ilerlerken hiç yıpranmayacak bir milli takımımız yok maalesef. Ayrıca bir çok sakat ve yorgun oyuncumuz olduğu da cabası.Bu turnuvada amacımız, gidebildiğimiz kadar gitmek. ( İçimizde şampiyonayı kazanabiliriz diyen var mı bilmiyorum.) Haliyle ilk öncelik gruptan çıkmak.
Gruptan çıkmak için de ilk iki sıraya yerleşmek işi garantiliyor biliyorsunuz. Veya en iyi üçüncüler içinde ilk dörde girmek lazım.Dolayısıyla bu da bizimki gibi gücü belli takımlar için, strateji yapmak gerektiği manasına geliyor.
İlk maçımızı kazandıktan sonra, bu gün bizden önceki Çekya - Gürcistan maçının berabere bitmesi, bizim için çok iyi oldu. Nitekim Portekiz maçında sahaya bazı as oyuncularımızı sürmedik, dinlendirdik ve/veya sakatlık riskinden koruduk. Grup maçları adına esas ve gereken gücümüzü son maça saklamış olduk.
Portekiz maçında böyle bir yenilgi elbette beklemiyorduk ama büyük fotoğrafta amacımıza ulaştık yani ikinciliğimizi koruduk.
Şimdi Portekiz takımına göre, nispeten daha yenebileceğimiz birtakım olan Çekya maçında, daha ideal bir kadro ile sahaya çıkıp maçı kazanmak için var gücümüzle oynayabileceğiz.
Demek istediğim, zaten yenmemiz zor olan Portekiz ile gereksiz bir yoğun mücadeleye girip yine yenemeyip bazı değerli oyuncularımızdan da olabilirdik. Şimdi yenildik, ( çok anormal bir sonuç değil. Unutmayın ki Portekiz takımına karşı resmi maçlarda bir galibiyetimiz yok henüz tarihimizde ) üzgünüz ama Çekya maçına neredeyse kayıpsız ve dinlenik bir as kadroyla çıkıp kazanma ve gruptan çıkma ihtimalimizi daha güçlü tuttuk.
O yüzden bu günkü kadroyu ve oyun anlayışını, bu çerçevede stratejik bir taktik olarak düşünüyorum. Zaten haklı olup olmadığım Çekya maçının kadrosunu görünce, bu planın tutup tutmayacağı da 26 Haziran Çarşamba gecesi oynanacak olan maçlardan sonra belli olacak.
Keşke tüm takımlara doğrudan kafa tutabilecek yapıda olsak da bunlara ihtiyacımız olmasa ama bir gün o da olacak inşallah.
Son söz: Birçok arkadaş ikinci golde Altay'ı %100 hatalı bulmuş. Evet, yenen golde sonuçta kaleci her zaman hatalıdır ama işi bilen defans oyuncusu, kaleciye geri pas verirken, kale direklerinin içine doğru atmaz topu. Kaleci bir hata yaparsa top kaleye gitmesin, en kötü ihtimalle korner olsun diye düşünür, kalecinin önüne ve kenara doğru verir. Üstelik Samet bu pası verirken herhangi bir baskı altında değildi. ;-)
01 Yorumla- +1 yıl
Plan tuttu. Gerisi Allah kerim. 🤍❤🙏🧿
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı insanlar Türk futbolcular aleyhine karar verdiğini düşünerek hakemi sucluyor fakat hakem maçı gayet adil yönetti. Oyuncular topa sahip olamayan liseli gibi davranıyordu. Maçı sonuna kadar izledim. Yaptığım analizi de yıllardır futbol oynamış ve sadece premier ve laliga izleyen birisi olarak söylüyorum. Birinci gol başta sol bek ve sol stoper hatasıdır. Yani Ferdi ve abdülden kaynaklı fakat hatada büyük pay ferdinin. İkinci gol. Kaleci ve Sağ stoper hatasıdır. Yani Altay ve Samet fakat hatada büyük pay kalecidedir. Kaleci rakip oyuncu olmamasina rağmen altıpasın içinden çıkarak defans oyuncusunun kademesinden çıkmamış topa müdahalede bulunamaz. Defans oyuncusunun hatası da pas atacağı takım arkadaşının pozisyonunu kontrol etmemesidir. 3. golde bir defans hatasıdır. 3 oyuncu da aynı hizada kademede kalırken 4. oyuncu sağ bek ofsaytı bozmuştur. Yani Zeki Çelik. Bunun dışında oyunda iyi dripling yapan kişi Yunus Akgündü fakat en çok yere düşen yağmurlu İngilterede ayakta kalmayı öğrenmemiş tek kişi de oydu. Maçta hataları da olsa en çok çabalayan ve bölgesinin dışına çıkmak zorunda kalan kişiler Barış Alper ve Hakan Calhanogluydu. En bencil oyunu oynayan ve kalitesinin altinda kalan kişi Orkun Kurkcuydu. İstediği kadar çabalarsa çabalasın yeteneği becerisi pek olmayan zayif halkalar; Kaan Zeki Yusuf Yazıcıdır.
Başta en büyük sorumlu teknik direktör. Oyuncuları tanıyamamış, iki macta farkli kaleci cikartan birisidir. İkisinininde forma giymemesi gerekiyordu. Kale hakkı Ugurcan Cakirindi. Altay bu sezon oynamis olsaydi Altay derdim. Oynanan oyunu anlayamadım. Ortada bir taktik oyunu yoktu çünkü. Dogaclama bir oyun vardı. Turkiyenin en buyuk ihmalkarligi buyuk takimlarinin teknik hocalarinin milli hoca olmasının aksine bir takimi yabancı birisine emanet etmesiydi. Fransa İngiltere, Portekiz, Almanya, İtalya da yoktur bu sacmalik. Ulkede her alanda oldugu gibi işi, bilmeyen kisilere emanet edince bunlar oluyor. (ltalyan voleybol teknik hocası ayrı tutarim bu adam başariya aç birisi)415 Yorumla- +1 yıl
Baya doldum 😶🌫️😶🌫️
- +1 yıl
Okurken futbol bilgim gelişt, i gerçekten bu kadar ince ayrıntısıyla oyunu anlatacak hevesinin kaynağı nedir ksbdjdnsnsj
- +1 yıl
Cok fazla bilgisiz insan görünce gözlerim kanıyor. Aydınlanmaları aydınlığımdır
- +1 yıl
Abi evet bayagi dolmuşsun okurken bana bir aydınlanma geldi
- +1 yıl
Bence gereksiz bir çaba anlamıyorlar anlamakta istemezler://Ama kadronun kötü olması tartışılamaz bir gerçek bana göre.
- +1 yıl
Almanlar , Türkleri asla sevmez, illaki kansızlık yapmistir
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Saçma bir kadro ile maça çıktılar göz göre göre oyun vermek için kadro çıkarmış hoca 3-0 yenildik ama fark acilabilirdi de arda yi yorgun diye oynatmamak neyin sacmaligi aça barış ta ne görüyorsa hoca sadece koşmanın dışında ne yeteneği varmış forvet olarak onu oynatiyor garip Kaan ayhan da ısrarcı olmasının sebebi neymiş mesela birde zeki celik olayı var tabi ilk maçta iyi oyun oynayan mert in yeirme zeki yi oynatmak neden mesela adam ben bu maç yenilirim diğer maçı alirim grup ikincisi olarak çıkarım demiş oyuncularida ona göre oynatmis
00 Yorumla
- Spor konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılCanları sağ olsun ( maç esnasında hiç sövmemiş gibi)
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
108Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaleye şut çekemediler. Kendi içlerinde pas yapa yapa defalarca topu öldürdüler.
10 Yorumla - Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal beklenen sonuç oldu diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılNormal beklediğimiz şeydi o kadroyla ne bekliyordunuz. Gitti ardayi son dakika aldı adamın ısınması yirmi dakika sürüyor zaten. Samsti çıkarıp yerine kenanı alsaydı ne boktan iş
31 YorumlaDışarıdan takip eden biri bu maça Portekiz kazansın diye Türkiye şike yaptı der bu nasıl bir kadro montella sanki Truva atıyla içimize sokulmuş bir insan gibi biri juventusta diğeri Real Madrid'de oynayan iki zıpkın gibi oyuncumuz var ikisi de yedek kalecimiz yedek forvet yokmuş gibi kanat adamı forvette, Samed diye bomba birine ısrarla takımda
10 YorumlaSpor konusunda 414 cevap paylaştı. Kadro açıklandığında söyledim ağır bir skor olacağını, açıkçası daha büyük bir fark bekliyordum ama biraz frene bastı Portekiz, kısaca bu takımdan bir bok olmaz o federasyon başkanı ve çevresindekiler oradan s olup gitmeden, bir tanede kukla bulmuşlar TD diye İtalyan biri, istedikleri gibi kadro kurup, istedikleri 11 i çıkarıyorlar.
10 YorumlaKime küfredeceğimi şaşırdım kaleci tam bir maldı, Samet maçtan çıkmak için kırk takla attı kolpacı herif, hakem zaten 💩 gibiydi.. Portekiz in iyi oynadığını düşünmüyorum bugün bizde bir mallık vardı kadroda kötüydü birkaç kişi oynadı onlarlada olmadı napalım.
10 YorumlaPepenin performansına şapka çıkartılırdı, maalesef bizim takım döküldü ve bir varlık gösteremediler. Arda Güler, Kenan oyuna girince enerji geldi ve Arda Güler izlemek ayrı bir heyecan ileriki maçlarda daha da kendinden söz ettirecektir, ayağına taş değmesin.
10 Yorumla- Spor konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılkadroyu yanlis basladi, teknik direktor zaten turk degil o beni sinir ediyo, degisiklikleri cok gec yapiyo ilk yari sonunda belliydi ayni devam etmemesi gerektigi, buyuk takimlarda oynayan oyunculari yedek birakip super ligde sans bulamayanlari oynatti, takimin da kendine guceni ve uyumu yok iste oyle sacma sapan bi macti
10 Yorumla Kerem aktürkoglu ve yunus ile başlamak ahmaklık ayrıca m. united da maç oynamamış Altay ile başlamak da cabası bu neden ile hata çok arda ve Kenan gibi isimlerin var bunları oynatmak yerine bu oyuncuları oynatmak yanlış. Cekya maçına en az berabere kalmamız lazım
10 Yorumla
+1 yılBesiktasli bir arkadasim Mac basladi mi diye sordu bana ne bileyim ben dedim Teknik direktòre kiziyordu Gs oyuncularla kadro yapmis ghot dedi insallah 3 yer dedi 3 yemis
12 Yorumla- +1 yıl
Almanya da ki arkadasim da 3.0 bitti dio
Almanya da yasiyorsun 3 gol yiyecegini mi hesaplayamiyorsun
Kòy takimiyla ciksam daha iyi oynar bunlardan
Bunlar ruhunu vermeden oynayan topcular
+1 yıl- En iyileri 30 dk kala sahaya çıkarttılar berbat bir kadroyla başladı.
- Hakem desen resmen bize düşman her haltta bize karşı ne varsa onu yaptı
- Bi tane slak kendi kalesine gol attı 🤦🏻♀️
Kısaca berbat bi maçtı izlemeyen varsa üzülmesin20 Yorumla
+1 yılBiraz izledim. Portekiz takımında oynayan futbolcular orta yaşlı olmasına rağmen güzel oynuyordu. İnsanlar Çalışkan ve hırslı parayı alıp yatayım modunda değil. Türk takımı oynamasını bilmiyor. Kazanmak ya da kaybetmek çok umurlarında olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumlamisal kalede altay olmamalı sağ bek mert müldür.. samet tam patlamaya hazır bomba.. hakanı ön liberoda oynatmaları saçmalık orkun forvet arkası.. tam bir aptallık.. yunusun sağ kanatta oynaması saçmalık kısaca kadro seçimi çok yanlışş takımda uyum sorunu çok fazla.. Sahanın en iyisi keremi oyundan alması ayrı bir saçmalık
00 Yorumlamontellanın yarrrrrk yemesi olarak görüyorum. adam gibi kadro ve taktik olmazsa olacağı budur. 4-5-1 oynamalı bu takım. geride kalede altay solda ferdi sağda mert göbekte merih abdülkerim ortada ismail hakan önlerinde arda solda kenan sağda irfan ilerde CENK
02 Yorumla- +1 yıl
Niyr herkes montella ya sovüyor biz nr zaman büyük takimlari yendik ki fazla yüksekten uçmaya gerekkyok
- +1 yıl
@poposuyarim yazdığım kadroyu yapsın bak bakalım yeniyormu yenmiyor mu
+1 yıl40 yaşında ki pepe'den de utanmadı , Samet ve Abdülkerim , bir dikim olmaz bizden 😤
En iyimser durumda 3-1 biterdi, Portekizi cidden yenebileceğimizi mi düşündünüz anlamadım.
Çek maçında da bu kadroyla gireceksek vah halimize🤦🏻♀️10 Yorumla
+1 yılTakım baştan yanlış kurulmuştu zaten..
Ayrıca portekizler oldu bitti iyi bi takım
Yanlış hatırlamıyorsam 7/8 kere denk geldik
Kazanamadık bile
İnsaflılardı, hele o samet tam bi aptal dı
Olsun önümüzdeki maçlara bakacağız 🙋🏻♀️☕️10 YorumlaYeter, şu ülkeyi yendiğimizi gençken görmek istiyorum. Yeterrr
15 Yorumlarezalettik.. samet niye oynuyor bir türlü anlamadım.. sabri bile çok daha iyiydi..
ayrıca teknik direktör de bilerek takımın en iyilerini oynatmıyor sanki..21 Yorumla
+1 yılBizim topçular; saçla, sakalla, imajla ve vücuda dövme yaptırınca ve dualarla büyük topcu olacağını ve maç kazanacağını sanan büyümüş ergenlerden ibaret.!! Bu mantık ve futbol felsefesi ve küresel imaja hemen angaje olmak kolaycılığından vazgeçmemiz lazım. Bakın "Ronaldo"ya Adam 40 yaşına girmiş hiç bir değişiklik yok. ilk futbola başladığı gün gibi.!!
00 YorumlaSpor konusunda 973 cevap paylaştı. Portekiz kuvvetli takım birde gereksiz paslasmsylw kendi kalemize gol atmamis moralleri sıfırladı buda maçın sonucunu belirledi aslında karşılıklı pas yaparak maçı soğutmayı bilemiyoruz
10 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kötü oynadık
Tarih yazdı bizim sucukla
13 Yorumla
+1 yılTeknik direktör ve tff'yi def etmekten başka çare yok.
30 Yorumla
+1 yılBu oyunla grupdan çıkmasın bir zahmet yoksa rezil olcaz Ronaldo resmen acıdı ve gol girişiminde bulunmadi pas çıkardı hep
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa
Rezalet ötesi rezalet. Suriye milli takımı çıksa daha iyi oynardı. Yani maalesef bizim yedek takımımız artık onlar!
10 Yorumla1-0 oldu, hadi dedim çeviririz. Kendi kalemize gol attık, e yuh dedim, 2-0 ama hiç olmadı beraberlik çıkar dedim, üçüncü gol geldi. 🤧
12 Yorumla- +1 yıl
Üçüncü gol gelince donduruz demedin mi abi
Gizli Üye(36-45)+1 yılgürcistanı yendik diye saygısızca avrupanın her yerinde toplumu rahatsız eden güruhlara sor...
oyunda iki ihtimal vardı iki ihtimalden birisi oldu.
Evet daha iyi yönetilebilirdi maç, ama yapacak bir şey yok.10 YorumlaHer yıl yeni şarkı yazılan milli takım pohpohlanmalar vesaire saymıyorum başarısı yok 38-41 yaşındaki adamlara yeniliyor 10m nüfuslu Portekiz 100m nüfusu olan Türkiyeden yetenekli oyuncu çıkmıyor ya da torpilli elemanları alıyorlar
00 Yorumla
+1 yılIlk başta kendimize güvenimiz olması gerekir maçın başında çok net iki önemli pozisyon yakaladık bazen olmayınca olmuyor diyemiyoruz Çünkü futbolcularımız Sağ olsunlar ayakta kalamadılar yapılan basit hata moralleri tamamen bozdu oyunda kalamadık
00 Yorumlacok kötü maçtı inşahlah cekya maçından iyi sonuç alırız bügün.
10 YorumlaBerbat oynadılar hele o kendi kalemize attığımız gol tam bi fiyasko aşırı canım yandı
10 YorumlaGürcistan maçındaki performanslarindan dolayı hiç şaşırtmadı
10 Yorumla
+1 yılMilli Takımı mızı daha iyi kötü yanları nı Bizden daha iyi araştırmışlar !!
10 Yorumla
+1 yılAltay, Samet, hakan, barış paketleyip göndersinler bunları ya özellikle hakan yerim böyle 10 numarayı
10 Yorumla
+1 yılBuraya gercekten ama gercekten erkeklerin yorumlarini okumaya geldim bu tur konularda gercekten yorum kabiliyetine sahipler maksat kültür olsun okuyayım skhklj
00 Yorumla
+1 yılReziller kendi kalelerine attılar kaleci ile sürekli paslaştılar ilk 10dk oynayıp koşturup kendilerini yordular kesildiler Ardayı zaten son 20dkda aldılar. Baya kötüydüler Türkiyede iyi oynayan başka kimse kalmadı mı bunları milli takıma seçmişler 😅
00 YorumlaGayet beklediğim gibi oldu. Portekizi salatasaray falan mı sandınız siz. Neymiş şu olsa bu olsa şöyle olur. Abi bırakın bu saçmalıkları 3 yediğinze sevinin bence
00 YorumlaHerkes td yükleniyor ama Çok çöp oyuncu var bizde ve oyun kilidi çözecek tarzda oyunculara sahip değiliz. 1 maç kazandık diye herkes havaya girdi. Sonuç beni şaşırtmadı.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef yanlış bir kadro ile çıktığımızı düşünüyorum. İkinci golü de kendi kendimize attık o da kötü oldu. Hakem de Portekizi baya tutt ona ayrıca uyuz oldum
00 Yorumlasadece şu görseli eklemek istiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu maça ayırdıkları bütçe ile ülke kalkınır. Boşa para alıyorlar. birde filenin sultanlarına laf atarlar
11 Yorumla- +1 yıl
Futbol voleybola benzemez çok ayrı yetenek istiyor.
+1 yılİyi oylanmadı lar atak yapamadılar ve ben çok maç izleyen biri değilim ama milli takıma neden yabancı bir tekinik direktör çalıştılar ki fatih terim Şenol Güneş varken en azından Türkler ya
20 YorumlaBen Gürcistan maçı kadrosu ile maçı oynatma taraftarıydım. Yenilsek bile bu kadar kötü yenilmezdik. En iyi berabere kalsak bile süper olurdu.
00 YorumlaSametin torpili nerden geliyor bilmiyorum ve bu sene kalecilerimizle benim tek farkım ben TV'den onlar saha içinden maç izliyor olmamız
00 YorumlaSpor konusunda 696 cevap paylaştı. Millet Samet e laf atıp duruyor bir kaleci kaleden en fazla topu ayağının altına alınca çıkması gerekir 2. Golün suçlusu Altay Bayındır
00 Yorumla- Spor konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılArda'nın Kenan'ın oyunda olmamasına kim sebep verdiyse, Hakanı ve oynamak istemeyen ruhsuzları oyunda tutan kim varsa validelerini zötten
10 Yorumla - Spor konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılGalatasaraylı futbolculara piyasa yaptıracağım diye milli takımı ne hale getirdiler.. Böyle bir kadro planlaması olamaz.. Yenilmeyi hak ettik ve yenildik..
01 Yorumla
+1 yılTakım da direnç ve uyum yok ilk maç aldatmasın bizi çabuk kaybediyoruz mucadelekeri
00 Yorumla
+1 yılSen git kaleciye bakmadan kaleye vur kendi kalene gol at
00 Yorumla
+1 yılBugun en güçlü silah sende de olsa silahı kullanamadiktan sonra kuş lastiğine bile vurulursun
00 Yorumlaşaşırdık mı? yo! Avusturya dan 6 yiyen takım, Portekiz den 3 yemiş, çok mu?
00 Yorumla5-0 diye tahmin etmiştim de az yedik. Portekiz baya iyi birtakım
00 YorumlaKson zamanlarda izlediğim en kötü, en konsantrasyonsuz mili takımdı
00 Yorumla
+1 yılTek cunleyle bizim mahallenin takimi o milli takimdan daha guzel oynar di
00 Yorumla
+1 yılKötü oynadık kaybettik sağlık olsun bu gruptan çıkarız
00 Yorumla
u +1 yılBelliydi böyle olacağı ne bekliyodunuz ki :D
00 Yorumla
+1 yılDefans kötü demek Almanyayla falan maç yapsak fena yapıcaklar bizi
02 Yorumla- +1 yıl
Şu an Almanya’yı izlemiyorsun heralde euro 2024 de Musiela Wirtz fülkirik en az 3 tane de onlar sallar
- +1 yıl
Milli duygularla hareket etmeye gerek yok ortada her şey dün gördük
+1 yılBasmaaa şu yaramıza basmaaaa djdke
11 Yorumla
+1 yılBelliydi zaten kaybediceğimiz kadroyu görünce izlemedim bile maçı
20 YorumlaArda Güler olmaması kötü oldu sonradan oyuna girince takım oynamaya başladı.
Mert
M. Müldür-Ahmetcan-A. Kerim-Ferdi
Hakan-İsmail
Barış Arda. Kenan
Semih
Oynamalı takım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadroyla sahaya çıkmak yanlıştı, ikinci yarı iyi oyuncuları sokmayı planladılar ama o da tutmadı. Strateji kurmayı bilmeyen birtakım a.
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem