Evet arkadaşlar ilk yarıyı 2-0 geride kapattık... Milli takımı nasıl buldunuz? Bu arada stefan kuntz ne halt etmeye üçlü savunma oynatıyor anlamış değilim! Ne düşünüyorsunuz?
Portekiz 2 - 0 Türkiye, ilk yarı bitti! Sizce Milli Takım, ikinci yarıda bu maçı çevirebilir mi?
Aslında fena oynamıyordu. İlk gol talihsizlik ama 2. golü de yemezsin Onur. Birde niye sol bek ye Berkan oynuyor koskoca A Milli de sol bek mi yok hey Allahım! Şu Burak Yılmaz ı da def edin geçti ondan artık. Önde baskı yaparak alıyoruz topu onda da bizimkiler Lut çekmeyi bilmiyor. Zaten bu turu geçsek İtalya bizi rahat geçer her şekilde Dünya Kupası na gidemezdik. Aslonda gitmememiz iyi orada da gelen geçen sallardı bize bu maçı da çeviremez artık
Uğurcan'ın yediği gol tam direğin dibinden girdi ve yerden geldi artı diogo jota çok rahat ve sert kafa vurdu! Bana göre kesinlikle savunma hatası var...
2 yi yiyince sinirlerim arttı dedim sizin oynayacağınız oyuna aslında kötü değillerdi ama ne ilerde topu alınca bir şey yapan var ne de savunma kısmında bu milli takımda Çağlar, Cengiz ve Kerem var bi gerisi o kadar iyi değil hele Hakan Çalhanoğlu nda da iş yok. Normal liglerde de yıldız olurlar tabi oynadıkları takımlar kaliteli de ondan yoksa bir şey yapamıyorlar pek
Aynen katılıyorum Berkan ın mevkisi değil ki aslında dikkatli ve doğru diziliş ile sahada olsalardı Portekiz i eleyebilrdi ama şimdi çok zor çevirmek artık maçı
Şu yayıncı ekip de bir tuhaf uzun uzun pozisyon tekrarı verip duruyor arkada taç oluyor atak oluyor ya birbirleri ile konuşuyorlar falan görmüyoruz spiker söylüyor da öyle maç mı izliyoruz yoksa maç mı dinliyoruz belli değil
Burak için dicek bir söz bulamıyorum ben gitsem ondan daha çok iş yaparım penaltının da içine etti ben biliyordum onun atamayacağını keşke Enes kullansaydı. İnşallah bir daha onu milli takımda görmem 😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬😠😠😠
Uygun olsa ne olacak ki? Hangi maçta stefan kuntz 3'lü oynattı ki bu maça 3'lü çıkıyor! Milli takımı bu amatörlere nasıl emanet ederler anlamış değilim...
Sahi onu bende anlamıyorum Hadi 3 büyükler ciddi para problemi çekiyor.. Ve sen bazen diyorsun ya niye bu hoca gelmedi.. Olmuyor niye biliyor musun o hocanın maaşı ile bitmiyor kariyerine keke sürmez onlar o yüzden sana verdiği transfer listesini yapamazsın milli takımda hem para hem bu problem yokken bilmiyorum