Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes’i uzatmada 80-72 yenen Fenerbahçe Beko şampiyon oldu.
Tebrikler Fenebahçeee 🤩 Fenerbahçe Beko'yu başarılı buluyor musunuz?

Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes’i uzatmada 80-72 yenen Fenerbahçe Beko şampiyon oldu.
Tebrikler Fenebahçeee 🤩 Fenerbahçe Beko'yu başarılı buluyor musunuz?

En son baktığımda fazlasıyla fark vardı Fenerbahçe 18 Anadolu Efes 6 mıydı neydi bir tekrardan bakayım dedim hemen hemen ucu ucuna gelmişlerdi belli ki bir noktada çok arka planda kaldılar ki bu kadar sayı almalarına neden oldular ama yinede güzel toparladılar. Sevindim şampiyon olmalarına.
Cevap
30Cevap
Tebrikler evet
2007 yılında ülker ile birleşip efesin bütçesi ile eşit standart haline geldiğimiz den beri 10. şampiyonluğumuzu aldık rakibimizin ise 4 tane kupası var. Gayet başarılı dominasyon bir süreç. 10 yıl sonra da muhtemelen kendilerini bütün kupalarda geçmiş bir halde olacağız. Sonuna kadar #YellowLegacy
Anadolu efesi tutuyorum ama Feneri de tebrik ederim. Bu sene daha kısıtlı bütçe ile büyük işler yaptılar
basketbolu kim izliyor ki sokaktan 10 kişi çevirsen 1 i çıkmaz
Çünkü biz Türkiyenin en büyük spor kulübüyüz. 💛💙
futbolda başarı olmayınca basketbol voleybol kutlamaları yapılır
BU daha başlangıç asıl futbolda şenliğin kralını yapacağız inşallah
Hak ettik. Ergin gavsagi olmayınca basketbol daha zevkli.
Fenerbahçe Spor Kulubü :)
Tebrikler Fenerbahçe
Fenerbahçeli olarak şampiyon olduğumuz için mutluyum. 💛💙
Türk basketbolunun Lokomotifidir Fenerbahçe... Kötü takımı bile işler yapar her zaman
Fenerbahçem her kulvarda yarışıyor. Dünyanın en büyük spor kulübü. Türk 'ün kalbi sende atar yaşa Fenerbahçem. 💛💙
Şampiyon Fenerbahçe 💙💛💛💙
💛💙 her zaman her yerde en büyük fener
Zor oldu ama oldu, güzel oldu
O zaman bayraklar sandıktan çıksın da asalım
Menerime bir yıldız daha verin ordan
Tebrik ederim
O bir "Spor kulübü" 💛💙
Fetonun i-tleri kudurun.
Şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçeli olarak mutluyuz
Tebrikler FENERBAHÇEM
Normal bir sonuç, başarılı bir kulübüz..
Kimin umurunda
Tebrikler 💛💙
değil
Utanmadan seviniyonuzmu
Tebrikler takım
Değil 😀
Tebriklerrr Fenerimm
💛💙💛💙💛💙
Tebrik ediyorum
Çok da fifi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?