Yoo vallah ben cebimden olmuyorum bu sezon gs den kazancım minimum 650 BİM , sadece fener maçından sonra 1 hafta içimde 300 bin kazandım kazanmak çok basit
Mantığımı kullanıyorum , bak ben üretim yapıyorum, bazen çevremde ki insanlara şu hammaddeyi alacam ve hesaplarımız tutarsa bu kâr edecez diyorum, onlarda gelir o anlık o işe ortak olur , iş bitince kârlarını alırlar , şimdi bunlar ter akıtmadığı için haram mı yemiş oluyorlar? İşte sizin gibi insanları hep yanlış bilgilendirsinleri için toplum maalesef bu konularda çok cahil
Her işi ter akıtarak yapılmaz, kusura bakmayın ama bu konuda yanlış bilgilendirilmişsiniz veya inanmak istediğinize inanıyorsunuz? Devir teknoloji ve alıl devri? İnsanda ki akıl en büyük sermayedir değerlendirmesini bilene? Bir dayanağın olmadan her şeye haram veya helal diyemezsiniz? Sana bunlar için haram diyenler emin ol onların helalle hiç işleri yoktur , en kısadan Cübbeli o kadar zina şu bu derken adamın videolarını çıkardılar, )) faiz desen evet haram örneğin altın altın helal mi? Helal ama değeri yükseliyor ter akıtmadan paranla para kazanmış oluyorsun den buna haram diyebilir misin? Lütfen tam bilgi sahibi olmadan şu helal veya şu haram demeyelim,
Enayi değilim Şampiyon oldu tamam sevinirim de niye millete baklava ısmarlayım GS Store'dan forma almaya gittiğimde 5 lira eksik olsa, sen cimbomlusun 5 liranın önemli yok diyecekler mi
Ismarlamak enaillik mi? Ne alakası var? Beynini peynir ekmekle mi yedin , ben gs sayesinde 3 günde 300 bin tl net para kazandım bu sadece üç günlük gerisini sen düşün , bir tatlı beni ne zengin eder nede fakir eder , arkadaşlara baklava ısmarlamışım ne var bunda
Cevap sahibi
+1 yıl
Okuduğunu anlamıyor musun oğlum? Takım için ısmarlamak enayiliktir diyorum, içinden gelir ile giderken alırsın beraber yersin , ona bişey diyen yok
İnsan gibi cevap ver hakaret etmen içim bir gerekçe yok , ilk hakareti eden kimse onun zoruna giymiştir , böyle fake hesaplarla herkese istediğin gibi hakaret ediyorsun dimi , insan gibi cevap gereksen ver yoksa cevap vermek zorunda değilsin oğlum evladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
vardır. tebrikler
Hayır.. sevgilimle fenerbahçe taraftarıyız.
O zaman geçmiş olsun ))
Onlar kazanıyo biz stres oluyoruz , cebimizden oluyoruz şaka gibi😂
Yoo vallah ben cebimden olmuyorum bu sezon gs den kazancım minimum 650 BİM , sadece fener maçından sonra 1 hafta içimde 300 bin kazandım kazanmak çok basit
Hmm haram para
Bence haram değil , sonuçta gs ye yatırım yapıyorum , kârıda zararıda olabilir, borsadan hisse almak haram mı?
Emek (alın teri) olmadan gelen para haramdır Miras hariç
Hangi kitapta yazıyor bu söylediğin? Ayet indide haberimiz mi yok? Hangi hoca bu sallamasyonu yaptı?
Biraz mantığını kullan sen de hak verirsin de işte
Mantığımı kullanıyorum , bak ben üretim yapıyorum, bazen çevremde ki insanlara şu hammaddeyi alacam ve hesaplarımız tutarsa bu kâr edecez diyorum, onlarda gelir o anlık o işe ortak olur , iş bitince kârlarını alırlar , şimdi bunlar ter akıtmadığı için haram mı yemiş oluyorlar? İşte sizin gibi insanları hep yanlış bilgilendirsinleri için toplum maalesef bu konularda çok cahil
Üretim diyorsun bu zaten emek işi. Neyse sen boş ver kafanı yorma. Bana göre de sen cahilsin yapacak bir şey yok
Her işi ter akıtarak yapılmaz, kusura bakmayın ama bu konuda yanlış bilgilendirilmişsiniz veya inanmak istediğinize inanıyorsunuz? Devir teknoloji ve alıl devri? İnsanda ki akıl en büyük sermayedir değerlendirmesini bilene? Bir dayanağın olmadan her şeye haram veya helal diyemezsiniz? Sana bunlar için haram diyenler emin ol onların helalle hiç işleri yoktur , en kısadan Cübbeli o kadar zina şu bu derken adamın videolarını çıkardılar, )) faiz desen evet haram örneğin altın altın helal mi? Helal ama değeri yükseliyor ter akıtmadan paranla para kazanmış oluyorsun den buna haram diyebilir misin? Lütfen tam bilgi sahibi olmadan şu helal veya şu haram demeyelim,
Galatasarayli oldugu nasil da belli, adam adam😏
Elhamdulillah çok şükür ))😅
Ağlayacağım ya, iki üzüntü birden yaşıyorum şu an.
Fenerbahçe acısı üstüne baklava sevdam neyse 🤧
Harikasn bir dilimde bana ver
Vereyim ne demek yeter ki iste ))
Fenerbahçeyi seviyorum.
Enayi değilim
Şampiyon oldu tamam sevinirim de niye millete baklava ısmarlayım
GS Store'dan forma almaya gittiğimde 5 lira eksik olsa, sen cimbomlusun 5 liranın önemli yok diyecekler mi
Ismarlamak enaillik mi? Ne alakası var? Beynini peynir ekmekle mi yedin , ben gs sayesinde 3 günde 300 bin tl net para kazandım bu sadece üç günlük gerisini sen düşün , bir tatlı beni ne zengin eder nede fakir eder , arkadaşlara baklava ısmarlamışım ne var bunda
Okuduğunu anlamıyor musun oğlum? Takım için ısmarlamak enayiliktir diyorum, içinden gelir ile giderken alırsın beraber yersin , ona bişey diyen yok
Lan oğlum başkasının derdi seni mi gerdi? Adamsan gel gerçek hesabınla yorum yap , sana İren çıkan ne oldu git başka yerde havla
Evladım havlayan sensin
Soru sordun, cavap verdim
Zoruna giden ne
İnsan gibi cevap ver hakaret etmen içim bir gerekçe yok , ilk hakareti eden kimse onun zoruna giymiştir , böyle fake hesaplarla herkese istediğin gibi hakaret ediyorsun dimi , insan gibi cevap gereksen ver yoksa cevap vermek zorunda değilsin oğlum evladım
Hahah ya niye kimse bize ısmarlamıyo
Gel anam biz birlikte yeriz
@the_belansekerim fıstklı kadayıf alim bi dal
Bir değil sana paket
https://youtu.be/0HVet3RH-6Q?si=Epoa2WDUV-x_2rXS
Aklıma bu geldi 😂
@the_belansekerim özlemiştim şarkıyı la😌😂
Her zaman
600 tl var mı bu kutu
Yok daha fazla maalesef keşke 600 olsa ))
Yesiller 400 olsa 280 de digeri olsa 700 oadi lazm
1.160 toplam
Offf diyorum yesilin tanesini ya 40 ya 50 ye aldin
Aynen enflasyon ebesinin nikahı gibi olmuş
Hayır yok
İyi yapmışsın