Spor Şampiyon Galatasaray Oldu? KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu sezonun şampiyonu Galatasaray oldu. Bileğinin hakkıyla şampiyonluğu kazandı. Sizce de güzel olmadı mı? Bence güzel oldu 😄 Bu büyüklük karşısında Fenerliler dersini almıştır inşallah 😄 Şampiyon Galatasaray Oldu? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sevindim. Florya'ya gitmek vardı şimdi ama o kalabalıkta yürüyemeyiz bile. :) 0 7 Yorumla KarizmaGenç1 +1 yıl Aynen öyle. Fenerlilere gereken ders verildi 😄 Sonasık24 +1 yıl Çok umutlandılar ama yapıcak bişey yok 😁 KarizmaGenç1 +1 yıl En güzeli de fenere gereken dersi vermemiz oldu 😄 KarizmaGenç1 +1 yıl Onları umutlandırarak şampiyonluğu ellerinden aldık 😄 Sonasık24 +1 yıl Haha kesinlikle :) KarizmaGenç1 +1 yıl Artık önümüzdeki şampiyonluklarda gideriz Floryaya 😊 Daha çok şampiyonluk göreceğimizi düşünüyorum Floryaya gitmek için acelemiz yok Sonasık24 +1 yıl Gelecek seneye de şampiyon olur da beşinci yıldızı alırsak işte o zaman kimse beni tutamaz. :)
Nostaljikize35 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Altın işlemeli emzik alacağım ağlamasın fenerliler 💪💪💪 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Süper şampiyonlk bizim işimiz 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 575 cevap paylaştı. cok mutluyummm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevindim. Florya'ya gitmek vardı şimdi ama o kalabalıkta yürüyemeyiz bile. :)
Aynen öyle. Fenerlilere gereken ders verildi 😄
Çok umutlandılar ama yapıcak bişey yok 😁
En güzeli de fenere gereken dersi vermemiz oldu 😄
Onları umutlandırarak şampiyonluğu ellerinden aldık 😄
Haha kesinlikle :)
Artık önümüzdeki şampiyonluklarda gideriz Floryaya 😊 Daha çok şampiyonluk göreceğimizi düşünüyorum Floryaya gitmek için acelemiz yok
Gelecek seneye de şampiyon olur da beşinci yıldızı alırsak işte o zaman kimse beni tutamaz. :)
Altın işlemeli emzik alacağım ağlamasın fenerliler 💪💪💪
Süper şampiyonlk bizim işimiz
Belliydi ztn🥱🥱
cok mutluyummm
Umurumda değil.
He he algida max
Sevinmedim 😒