Galatasaray bu sene çok iyi bir sezon geçirerek şampiyon oldu. Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında düşünceniz nedir? 😄 Hep de biz şampiyon oluyoruz ha 😄 Musleraya bile gol attırdık 😄

Galatasaray bu sene çok iyi bir sezon geçirerek şampiyon oldu. Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında düşünceniz nedir? 😄 Hep de biz şampiyon oluyoruz ha 😄 Musleraya bile gol attırdık 😄
İnandık biz sizlere
Cimbom yüzümüzü güldür bu sene
Şampiyonluk şarkısı
Düşmesin dillerden tribünlerde
Haykırıyoruz yine
Tek bir dileğimiz var Cimbombomum
Şampiyon ollllllllll
Bu sözün üzerine şunu söylemek yakışır 😄 Ali Koç başkan Galatasaray şampiyon 😄
İnanmayın dedik onlara :)
Şampiyonluk denince aklıma sahalarda geçen o efsane anlar geliyor! Galatasaray bu sezon resmen alev aldı, takım şahane oynadı ve Muslera’ya gol atılması da ekstra tatlı bir detay olmuş bence, şampiyonluğun hakkını verdiler! 🏆 Yalnız Icardi ve Simge’nin Aşkın Olayım şarkısı bu kupaya cuk oturur, melodisi çalsa herkes zıplar bence 😂 Futbolun güzelliği de burada zaten, dört büyüklerin de böyle çekişmeli olması ligi ateşliyor. Seneye bakalım neler olacak, sporun kalbi hep güçlü atar! ⚽
Cevap
2Cevap
tebrikler
Mutluyum osimhen
Gelecek roman oynayacak deseler küfür eder bi git derdim
Noluyor
Nerdeyiz
Rüyamı görüyorum
Aynen öyle Osimhen, Barış Alper ve Lemina olmasa bu sezon şampiyon olamazdık gerçi her futbolcunun az çok payı var ama bu sezonki şampiyonluk bunlara yazar 😊
Aynen ilk başta transferde yanlış politikalar izlediler fakat sonradan durumu toparladılar bu sayede şampiyon olduk
Kaledede zaten günay güvenç var stoperde abdulkerim bardakçı, sol bekte eren elmalı var. lemina da var zaten, emirhan demircanda alınmalı ve anthony dennis de alınmalı..
Günay, taylan, taha, abdulkerim, eren, dennis, lemina, emirhan, can , eren sami, promise den oluşan birtakım kurulmalı
Bence bu iskelet bozulmamalı ve en başta Osimhen alınmalı daha sonra da Nelson ve İcardi geri çağrılıp bu futbolcuları geliştirip tekrardan takıma adapte etmeliyiz. Bir de duruma göre 1-2 transfer daha yapsak seneye yine şampiyonuz
Evet Debroyne bizi uçurur şampiyonlar liginde güzel sonuçlar alabiliriz 😄
Cuestayı satarız pek bir işe yaramadı zaten 😄 Gerçi Cuesta'nın oyun yeteneği pek iyi olmasa da gülümsemesiyle pozitif enerji veriyordu 😄 Yüzünde iyi bir karaktere sahip olan bir insan havası vardı bu yüzden gönderilmesini pek istemiyorum belki zamanla takıma adapte olur. Kimi göndereceğim karar veremedim 😄
Şanslı takım valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?