Spor 3 gün squat yaptim hemen kalcam dışa cikik ve yus yuvarlak oldu bu kadar cabuk normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birde bacaklarim hemen agridi kalcam vs kalcmda baya cikil oldu 3 günde bu kadar hizli verim alir miym? Güncellemeler+1 yıl Ben gecmiste yapmistim orada da verimli sonuc almistim Şu an da 2kg ile yapiyorum 3 gün squat yaptim hemen kalcam dışa cikik ve yus yuvarlak oldu bu kadar cabuk normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Liider Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Genetiğinde belki bu vardır normal evet bazıları bişey yapmadan kalçaları çıkıyor ve yusyuvarlak demeki oluyor normal bişey. 0 0 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğer ağırlığı çok yaptıysan ve geçmişte de uğraştıysan sporla evet sonuç alabilirsiniz 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben gecmiste yapiyodum evet bide evet 2kg ile yaptim Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Bu kadar iyi sonuç alman normal çünkü kas hafızası diye bir durum var Yorumla Soran +1 yıl Yaaa öyle miii Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Çünkü bende antrenörlük yapıyorsun belli bı dönem bırakıp geri başladığımda eski sonucu hızlı alabiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya cok iyi bende sok oldum 3 günde nasil böyle oldu diye hahhah Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Hahaha Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl İstersen daha detaylı bilgilendirip yardımcı da olabilirim Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Mesaj ya da istek atabilirsiniz Yorumla
hardiesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen normal olmuyor spor hocasıyım istersen yardımcı olayım 0 0 Yorumla
alfa-N Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Düzenli yaparsan çok sağlam kalçan olur Tayt giyersin artık 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet hemde 2kg agirlik ile yapiyom Yorumla alfa-N +1 yıl Dolgun mu Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Vücut yapınız ile alakalı olabilirNe dersiniz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hm birde gecmiste yapmistim Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Anşsıdm evrt daha önce düzenli yağıyorduejuz sanrımBazı kadınlarda cücut elverişli olabiliryorVe ağrıların olması daha uzun süre yapmadığınız için olabilir.Spor yapmaya devam edeceksiniz değilmi Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl 3 günde olacak şey değil ki 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Daha öncede yapiyodum Yorumla sessizsess +1 yıl Geçmişin varsa farklı Yorumla Soran +1 yıl Anladm bu arada profilin cok şirin Yorumla sessizsess +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm Yorumla sessizsess +1 yıl Çok kibarsin farkında mısın Yorumla Soran +1 yıl Yaa seni yerim 😂😂 Yorumla sessizsess +1 yıl Yeme beni bak iltifat eden olmaz sonra 🤭🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ya deli misin eden olmasin ztn Yorumla sessizsess +1 yıl Tamam kızma hemen manyak Yorumla Soran +1 yıl Namusumsun 😂😂 Yorumla sessizsess +1 yıl Yoogg daha neler Yorumla Soran +1 yıl Tm tm😂😂 Yorumla sessizsess +1 yıl Delüüü Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi Yorumla sessizsess +1 yıl Ama ben zır deliyim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben daha akilliyim Yorumla sessizsess +1 yıl Tabiki de manyak Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Hahah psikolojik olarak sana öyle geliyor 😃 0 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 3 günde mi çüş sana öyle geliyordur 0 3 Yorumla Liider +1 yıl Kızı kıçı güzel zaten sadece o düzenlediğini sanıyor Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl @Liider la popo bizde de var da 3 günde bok sonuç verir😂 Yorumla Liider +1 yıl Ya onunki genetik güzel zaten bazıları 3 ay çalışır olmaz bazıları hiçbir şey yapmaz yusyuvarlak çıkık güzel. Seninki niye güzel değil ki, Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. He aynen 0 0 Yorumla
Geceyargici1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pump o düzenli yapman lazım taktık verim beni bul 0 1 Yorumla Geceyargici1 +1 yıl Beni bul Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genetiğinde belki bu vardır normal evet bazıları bişey yapmadan kalçaları çıkıyor ve yusyuvarlak demeki oluyor normal bişey.
Eğer ağırlığı çok yaptıysan ve geçmişte de uğraştıysan sporla evet sonuç alabilirsiniz
Ben gecmiste yapiyodum evet bide evet 2kg ile yaptim
Bu kadar iyi sonuç alman normal çünkü kas hafızası diye bir durum var
Yaaa öyle miii
Çünkü bende antrenörlük yapıyorsun belli bı dönem bırakıp geri başladığımda eski sonucu hızlı alabiliyorum
Ya cok iyi bende sok oldum 3 günde nasil böyle oldu diye hahhah
Hahaha
İstersen daha detaylı bilgilendirip yardımcı da olabilirim
Olur
Mesaj ya da istek atabilirsiniz
Bazen normal olmuyor spor hocasıyım istersen yardımcı olayım
Düzenli yaparsan çok sağlam kalçan olur
Tayt giyersin artık 😂
Evet hemde 2kg agirlik ile yapiyom
Dolgun mu
Vücut yapınız ile alakalı olabilir
Ne dersiniz?
Hm birde gecmiste yapmistim
Anşsıdm evrt daha önce düzenli yağıyorduejuz sanrım
Bazı kadınlarda cücut elverişli olabiliryor
Ve ağrıların olması daha uzun süre yapmadığınız için olabilir.
Spor yapmaya devam edeceksiniz değilmi
3 günde olacak şey değil ki
Daha öncede yapiyodum
Geçmişin varsa farklı
Anladm bu arada profilin cok şirin
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Çok kibarsin farkında mısın
Yaa seni yerim 😂😂
Yeme beni bak iltifat eden olmaz sonra 🤭🤭🤭
Ya deli misin eden olmasin ztn
Tamam kızma hemen manyak
Namusumsun 😂😂
Yoogg daha neler
Tm tm😂😂
Delüüü
Senin gibi
Ama ben zır deliyim 🤣
Ben daha akilliyim
Tabiki de manyak
Hahah psikolojik olarak sana öyle geliyor 😃
3 günde mi çüş sana öyle geliyordur
Kızı kıçı güzel zaten sadece o düzenlediğini sanıyor
@Liider la popo bizde de var da 3 günde bok sonuç verir😂
Ya onunki genetik güzel zaten bazıları 3 ay çalışır olmaz bazıları hiçbir şey yapmaz yusyuvarlak çıkık güzel. Seninki niye güzel değil ki,
He aynen
Pump o düzenli yapman lazım taktık verim beni bul
Beni bul