Arkadaşlar liste oluşturdum hangilerini seçmeliyim
1-fitness ile ilgilenmek
2-çizim ile ilgilenmek
3-ingilizce öğrenmek
4-meditasyon yapmak
5-enstürman öğrenmek
6-roman vb okumak
7-bulmaca vb çözme
8-saygın bir işte çalışmak
9-diksiyon çalısmak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Spor konusunda 705 cevap paylaştı. Fitness ile ilgilenmek, spor hayatını en güzelleştiren şeydir zaten fit bir vücut bedene sahip olmak yüzü de güzelleştirir
Çizim ile ilgilenmek, eğer yeteneğin varsa gerçekten başarılı olabilirsin
İngilizce öğrenmek, dil öğrenmek gelişim açısından en iyi şeydir zaten bende önümdeki sınavlardan sonra 8 dil konuşma kılavuzu İngilizce zaten vardı (Arapça, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Flemenkçe ve Romanca) aldım
Meditasyon yapmak, meditasyonu tamamen boş olduğun zaman yapman daha iyi olabilir ruhunu dinlendirir
Enstürman çalmayı öğrenmek bunu bende çok istiyorum ama ulaşım sorunum var ne yazık ki (bedensel yürüme engelliyim) bir de şu an ekpss sınavını geçtim şimdi önümde yks var 😂 ona da çalışıyorum
Saygın bir işte çalışmak kendine iyi bir iş bulabilirsin şirketlere başvur ilgili olduğun bir meslek varsa veya masabaşı iş
Diksiyon çalışmak, İngilizce öğrenmek istiyorsun dile yönelmek ve bir de roman kitap okumak diksiyonunu düzeltecektir zaten
Bir de araya dışarı çıkıp hava almayı da ekle sadece evde zaman geçmez 😊10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşka pencerelerden bakmaktır. şimdiyi kadar öğrendiğiniz her şeyden arınıp hayatı yeniden yorumlayabildiğiniz zaman kendinizi geliştirmiş olursunuz. ikincisi de monotonluktan kurtulmak ve ille de çalışmak. çalışmadan gelişmek sadece geliştim sanmaktır çünkü.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
32Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİngilizce öğrenmeyi en başa ekle. Kitap okuma, ilgi alanında belgesel izleme falan önemli.
00 Yorumla - Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı oluruna bırakmak daha iyidir gadası
24 Yorumla- +1 yıl
Hala yaşıyor musun sen 😄
- +1 yıl
@dorelendiniz maşallah de
- +1 yıl
maşaallah inşaallah hocam 😄
- +1 yıl
@dorelendiniz cansın
+1 yılŞimdi sana şunu diyeceğim yazdıkların hepsi bir insanı geliştirir ama bunların hepsini bir insanın yapması normal dışı yapsa bile başladı diyelim iki gün sonra ya devamlılıkta zorlanır ya da kendi ilgi alanı olmadığı için sıkılır.
Öncelikle ben nelerden hoşlanıyorum yani hangi yeteneklerin var ve bunu geliştirmek istersin bunu düşün ve bul.
Bulduğun yeteneğine yoğunlaş ilk zamanlar basit ile başlarsın sonra devamı gelir ve bu hobi belki de seni daha iyi konumlara getirir.
Ama en önemlisi istikrardır bir şey yap ama devamlı olsun.
Başka bir şey sormak istersen yazabilirsin.
Hayatında başarılar dilerim.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversite oku, işe gir, maaşın olsun, sevdiğini bul, Allah yolunda ol, ye, iç, gez ama adam gibi, serseri gibi değil... Kuranı Türkçe oku, hadis kitapları oku bol bol, namaz kıl... Spor yap tabi, internette zararlı şeyler çok, filmler falan biraz sapkınca bazı sitelerde onlara dikkat et... Hayatta başarılar 🫠🫠
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSpor falan yap da fitnısı, kas yapmayı bayanlarda çok iğrenç buluyorum
Soran+1 yılHafif karın Kasım ve kol Kasım var ve gereklide niye öyle dediniz
Soran+1 yılBu arada tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKaslı kaslı oluyorlar erkek gibi o yüzden dedim... Rica ederim 🙂
- +1 yıl
Haklısın, katılıyorum adam gibi ol serseri gibi olma
İngilizce, diksiyon, kitap okumak , iyi bir iste çalışmak
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
+1 yılHer şeyi birden yapmaya çalışmak bir süre sonra başarısızlık hissi verebilir.
Temeli kitap okumak ve yabancı dil olarak belirle bence. Baktın iyi gidiyor, zaman da kalıyor diğerlerine de başlarsın.10 Yorumla1-9-5-6-8
Umarım harekete geçip başlayıp yaparsın20 YorumlaSelam Canım⚡️
Listene bayıldım 🌼Her biri senin için harika seçimler oluyor , umarım bir çoğunu yaparsın
unutma aynı zamanda zararlı alışkanlıklarıda çıkarmalısın iyi günler 🤜🦋🤛10 Yorumla
+1 yılSinema kültürünü geliştirmek için film izlemek tavsiye ederim.
20 YorumlaNamaz kılmak ve Kur'an okumak, herkesi geliştiriyor.
314 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlara değil İslam'a bakacaksın kusursuz olan İslam'dır
- +1 yıl
Erkekler kusursuz der tabii, 4 karıya kadar döşüyorsunuz. 1 erkeğin sözü 2 kadın sözüne eş. Ne de olsa insan ürünü. Kadının erkek kaburgasından yaratılmasına da girebiliriz. Kolaylık dini diye boşuna dememişler. İşin acı tarafı hindistanda doğsaydı buddhaa kusursuz diye söylenirdi
- +1 yıl
Geliştirmiyor diye bir genelleme yapamazsınız, o gelişmeyenlere gelişmeye bir adım atmayanlardır. Allah hidayeti herkesin kalbine vermiştir, o yola adım atıp atmamak kişinin kendi sorumluluğundadır. Bana şimdi Pakistan Afganistan gibi devletlerin tarikatlığından bahsetmeyin, benim söylediğim konu tarikat meselesiyle alakalı değil. @busbus000
- +1 yıl
İslam kadını erkeğin altında görmüyor sen İslamdan nefret etmek için bahaneler üretiyorsun. İslama göre bir erkek bir kadınla evlenince o kadın sayesinde dininin yarısını tamamlamış oluyor. İslam da kadına verile değeri burdan anlayabilirsin.
- +1 yıl
Konusu açılmışken yanlışını düzelteyim diğer yarısı ibadet ederek olur Kur'an okuyarak, namaz kılarak, hacca giderek, zekat vererek, oruç tutarak, Müslümanın yaşaması gerektiği gibi yaşayarak
- +1 yıl
@anaksimandros91 çok haklısın hayatlarında bir kere kuranı açıp okumazlar ezbere bilgilerle gelip burada konuşurlar kuranı turkce okuduklarında ise bizim aklımız yetmez Arapça'da bir kelimenin 100 anlamı var gibi argumanlara sığınırlar ki aynı zamanda inanılan kitapta biz onlara her şeyi apaçık anlattık diye bir ayet geçer ana dili arapca olan muslumanlardan İslami daha kuranın Türkçesini okumadan daha iyi anladıklarını iddia ederler ezbere iman işte bu aslında islam da bunu istemiyor ama böyleler
- +1 yıl
@Öylesineeeaçtım Yanlış bilmiyorum kardeşim bu hadisler farklı şekillerle ama hepsi birbirleriyle bağlantı içerisindeler.
“Kişi evlendiği zaman dininin yarısını korumuş olur. Geriye kalan yarısı için de Allah’a karşı gelmekten sakınsın.’’ (Heysemi, Mecme’u’z Zevaid, No: 7310; Aclûnî, Keşfu’l-Hafa, 2/239)
Yani karşı gelmekten sakınmakla; namaz kılmak, oruç tutmak, zekat vermek ve hacca gitmek kavramları da örtüşüyor ama yine de teşekkür ederim çünkü böyle bir açıklama yapmadım senin gibi, Allah hepimizi iyilerden kılsın, bunlar gibi de: (busbus000) dinimizi oradan buradan öğrendiğimizi zannedenlerden korusun çünkü asıl uyduranlar ve müslümanların moralini bozmaya çalışanlar bunlardır. - +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Tabi tabi o yüzden gelişmemis bir ülke yaşıyoruz
- +1 yıl
İnsan denilen canlı yapı itibariyle inanmaya daha yatkındır. Yok olmayı, hiçliğe bürünmeyi kabul edemez. Uçan spagetti canavarına da inandırabilirsin, islama da. Sonsuz bir yaşam bahşetmekle eline hiçbir şeyin geçemeyecek olmasının hezeyanını aklına oturtamaz. Tanrı'nın da sana bana ihtiyacı yoktur. Oysa seni yaratmama kararını alamamıştır. Senin ibadetine ihtiyacı da yoktur, tapınmazsan kazığı da yiyeceğin emrolunur dinde. Nereden baksan tezatlarla dolu, amma ve lakin, dine girdiğinde aklını bir kenara koyman gerekir zaten. İslamda allah'a düşünme yoluyla erişemeyeceğin de söylenir, uzamda onu keşfedemezsin aklınla. Orası bizi aşar diyerek, aklının eksik olsuğunu da kabul deersin, lakin o eksik aklında mahşer zamanı sorguya çekilirsin. Din bu, insanın afyonudur. Bazıları için de inanmanın en hayırlısı olduğunu düşünürüm. Her bünyenin harcı değildir kendi gerçeğini tesis etmek
+1 yılMeditasyon en basta olmali. Gerisi sirayla olur kesinlikle. En onemli sey ruh halinin iyi olmasi
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun sana kız evet bunlar doğru bunlarla başla gerisi gelir zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapabilirim değil mi çünkü hepsini istiyorum :))
- +1 yıl
Evet sen istedikten sonra yaparsin tabiki de kendine program çiz ona göre git daha kolay olur senin için bunlara bir de programlar ekleyebilirsin bak blender 3d max maya gibi programlar var onları öğrenebilirsin bunlar zoe ve agir porogramlardir tabi daha kolay programlar illustrator photoshop bunlar var ilk basa bunlari ekleyebilirsin sonra doger programlara bakabilirsin yazilim öğrenebilirsin
Spor konusunda 662 cevap paylaştı. Hepsi doğru ve ayrıca yapamam dediklerinin üzerine gitmen lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç tanesini seçmeliyim işte hepsini yapmam pek mümkün gözükmüyor gibi
+1 yılKendini geliştirmek senin için ne anlam ifade ediyor, kendini nasıl hissedersen ben kendimi güzel gelistirdim dersin?
00 Yorumla
+1 yılBunların yanına finans birikim olarakta birşeyler eklemen gerek
00 Yorumla
+1 yılİşte...
Erkek olsan 9 u en başa koyardın. Şöyle gamsız yaşayamadık00 YorumlaGüzel 👍ayriyeten kitap okuma, kurslara gitme eklenebilir
00 YorumlaBaydırman kostümü giyip dolaşmalisın. Özgüven için birebir 🖤
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı kişiler mevzuyu dine bağlamış. Kimi kişiler saçma sapan öneriler de bulunmuş. Ben ketavsiyelerimi söyleyeyim. Öncelikle
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle kendini geliştirmenin ilk aşaması; özgüven sahibi biri olmaktır. Spor yapmak iyi bir alternatif. Ek olarak mesleki hayatında da yeni bir dil bilmen işine yarayacaktır. Yeni bir işe girersen tecrübe kazanırsın. Kitap okumak hem diksiyonunu hem de kültür düzeyini arttırır. Meditasyon yapmak ruhunu dinlendirmeni , daha sakin biri olmanı sağlar.
Her defasında kumarı bırakmak istiyorum ama çekim yaptıkça engel olamıyorum. Şu tarz sitelerden uzaklaşmak için ne yapmam gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
O sitelere girmeyi kendine zorlaştır banka hesabında para bulundurma her zaman telefonunu kapalı tut üyeliğini iptal ettir gibi şeyler yaparak bundan bezmeni sağlayabilirsin birde böyle şryler yaptığında boş olduğun vaktide başka bişeyle doldurmalısın o yüzden kendine bir uğraşda edinmelisin
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 ve 3 kesinlikle olsun gerisini içinden nasıl geliyorsa öyle yap
10 Yorumlaİngilizce öğrenmekle başlayabilirsin uzun soluklu bir uğraş olur senin için aynı zamanda spor alanında kendini geliştirmek bedenen kendini iyi hissettirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 ve 6 hariç hepsini yap derim el işi de yapabilirsin örgü veya dantel gibi
00 Yorumlakesinlikle network oluşturmak. kişisel çevrenin yanında ilgi alanların ve mesleğinle ilişkili kişileri takipte ve yakınında tutmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBu yeni dünyada 3 kesin olmalı gerisini akışına bırak ruh halin hangisini istiyorsa ona yönel.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni bir dil ve spor aralarında sana en çok şey katicaklardan. Cizim, enstrüman vb bakmadan önce yeteneğin var mı bak ona göre en iyi olduğundan devam et
00 Yorumla
+1 yılFinansal okur yazar olmayı, sağlıklı beslenmeyi ekleyebilirsin.
00 YorumlaNamaz kılmak günde 1 saat kuran okumak
10 Yorumla
+1 yılİngilizce nasıl öğrencem yaaa
00 Yorumla9 da 6 yaptım listeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyalleşmek ben dahada bişry demem çevrenden herkesten bisey oğrenirsin
00 Yorumla- Spor konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılKişisel gelişim kitapları okumak
00 Yorumla Lacan okuyabilirsin. mesela Fallusun Anlamı
00 YorumlaBnce liste tamam şimdi uygulamaya geçmelisin. 🙃
00 Yorumla
+1 yılYauv sen önce yazdıklarını yap da...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDövüş sporuyla ilgilen hem kendini koruma amaçlı hemde eglenceli
00 YorumlaZaten sen herşeyi yazmışsın kolay gelsin
00 YorumlaSpor konusunda 491 cevap paylaştı. Kişisel gelişim kurslarına git
00 Yorumla- Spor konusunda 534 cevap paylaştı.
u +1 yılRuh emici insanlardan uzak durmak jxjsjs
00 Yorumla Spor konusunda 479 cevap paylaştı. Çok iyi ilk başta kendine çok yüklenme
00 Yorumla
+1 yılÇok şey var. Dil ogren yazılım öğren spor yap
01 Yorumla- +1 yıl
3 yazdığın maddeden 2 sini kız zaten söylemiş
kitap oku ve spor yap en sağlıklısı
20 Yorumla- Spor konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılSpor
10 Yorumla
+1 yılHep dünyalık bunlar
52 Yorumla- +1 yıl
❤️❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz yogası
00 YorumlaBilmem
20 Yorumla
+1 yılyok mu bir alanın hepsinden birer tutam almışsın?
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hepsini yapmak geliyor içimden ama seçmek zorundayım
- +1 yıl
Kendi bir branşın bir dalın yok mu kardeş
Soran+1 yılAnadolu lisesi mezunuyum
+1 yıl8, 1, 3
10 Yorumlasatranç oyna
00 Yorumla
+1 yılSatranç oynamak ♟️.
00 YorumlaKendini aramak
00 YorumlaKişisel kitaplar işe yarar
00 Yorumla
+1 yılEn başlarda spor yapmak olmalı bence
00 YorumlaKodlama öğrenmek
00 Yorumlaakademik kariyer favvv
10 Yorumla
+1 yılGezmek bence.
00 Yorumla
+1 yıl1 3 5 6 9
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenel anlamda mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendini sevmeyi
00 Yorumla- Spor konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılDil ogren
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı