Iyi bir işim ve düzenli bir gelirim var.
Üniversite mezunuyum ve daha fazla okuyamam. Hem yaşım gereği hemde ailevi sebeblerden ötürü eğitim hayatım bitti, iş hayatım başladı.
Bu zamana kadar para biriktirip, ev, araba ve yazlık aldım.
Spor yapıyorum ve sosyalleşmek için Latin dans kursuna başlayacağım.
Insanlarla iletişimim iyi, yalnız daha fazla sosyalleşmek lazım.
İşten, spordan ve dinlenmekden, fırsat bulamadim çoğu şeylere.
Kadınlarla iletişim konusunda geri kaldığım noktalar var. Çekingen değilim, eğlenceli ve komik biriyim, bir okadar da olgun ve özgüvenli.
Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, siz söyleyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gelip benimle evlenmen gerekiyor daha napıcan sjsjjs yanii ımm dil öğrenebilirsin pek bisey kalmamis zateen yeterince iyisin;)
😄😄 dil öğrenecek vaktim yok maalesef. Öğrenmeye meraklıyım aslında, vakit buldukça dil öğrenme uygulamalarinda ders Çalışıyorum. Yinede yabancı uyruklu biriyle tanışıp ondan öğrenmek en iyisi diye düşünüyorum.
Keskee yabancı dil bilseydiim diye dusunmedim degill😁
Süreklii filmler izle alt yazilii ama direkt oyle yetsikin filmi degil çizgi izlee yanii daha anlasiliir oluyor bende dil ogrenmeye calisiyorum bakaliim becerebilecek miyiim
Senin yaşın kaç peki? Umarım öğrenirsin bu arada
19 yasindayiim cok yakindaa 20 olucaam ugrasiyorum günlük pratiklerle olucak yaaa sürekli bırakmazsam basa alıp durmazsam olucak sjsj bi yandan da üniversiteye hazırlandığım için ona çok zamanımı harcamak istemiyorum aslinda bakacagiiiizz🙃
Çok gençsin, toysun. Seninle tanışmak isterdim lakin ben yaşça büyüğüm ve bunu sorun ederdin sanırım
Kaç yaşındasin kii?
32