Kendimi daha çok geliştirmek istiyorum? Neler yapabilirim?

Açıkçası yapılabilecek pek çok şey var. Ama hepsi aynı yerde buluşuyor, öğrenmek. Temel amacın öğrenmek olduktan sonra hemen her alanda yapabilirsin bunu ¢
Eyw eig için
Ben teşekkür ederimm🙏🧡🌺
Yardımcı olabildiysem ne mutlu 🖤
Görüş
18Görüş
Bence en temel eylem kitap okumak. Ciddi hazırlanmış bazı listeler var, onlardan yararlanılabilir okumak için.
Sinema da önemli bir alan. Sıkı ilgilenmek lazım.
Bulunduğunuz yerde olur mu bilmiyorum, bazı okuma grupları var. Önemli eserler üzerinde tartıışmaların yapıldığı bu gruplar da yararlı olabilir.
Zamanınız uygunsa 2. 3. bir fakülte okumak da insanı bir şeyler okumaya zorlama açısından yararlı. Zaten kampus hayatı da başlı başına eğitici.
Kitap okuyorum. 2. Üniversitemi de bitirmek üzerim son sınıfım. Çok teşekkürler🙏🌺
Rica ederim.
Müzikse bir alette ilerle, dilse bir dilde, resimse resim, elişi mesela örgü tam bir terapi ve sanat işi bence tavsiye ederim veya yemek hamurişi ise bu konuda aslında alternatif çok senin kafanda ne var onu düşün..
Dilde ingilizce mi gelistirmeye calisiyorum daha fazla yemekte de iyiyim ögrenmeyi seviyorum sanat kültür ondan sonra tarih edebiyat hep daha fazlası yani bana yeterli gelmiyor artık daha farklı nasıl kendimi gelistirebilirim? Bunun icin farklı beyinlere ve düsüncelere ihtiyac duyuyorum su an alternatiflere
Ben farklı olmak istemiyorum sanırım anlatamadım farklı konular alanlar üzerinden alternatifler üzerinden de ilerlemek istiyorum mesela sadece sanat , bilim, edebiyat üzerinden değil daha farklı konular mesela müzik yemek falan demissiniz gibi gibi ögrenmeyi araştırmayı çok seven biriyim herkesin düşüncesini önemsiyorum bana katacak faydalı şeyler yazmıs bir çok arkadaş mesela size de onlarada teşekkür ederim 🙏🌺
Bilmediğin şeyleri öğrenmeye çalışabilirsin. Bunu da belki bi' fizik bi' felsefe yazısında veya basit bir klasik kitapta bulabilirsin. Bunlarıysa sen araştırıp bulmayı denemelisin. Gelişmek öğrenmek değil midir zaten
Kitap oku
bir spor faaliyetini düzenli olarak yap
bir enstrüman çalmaya başla gerekirse kursa git
dil öğren. Bu dil ingilizcenin yanında ikinci bir dil de olabilir
diksiyon ve güzel konuşma kursuna git
Kitap oku, diksiyonunu düzelt, insanlara daha saygılı ol. Açıkçası önce insan ol...
Kitap okuyorum çok seviyorum arastırıyorumda bilgiye çok meraklıyım. Bence yardımsever ve saygılıyım da sanatı da çok severim resim galerileri müzeleri çok severim.
Kişisel gelişim kitapları felsefe psikoloji Kitaplarını turuz sitesinden PDF indir bide marcus aurelius düşünceler kitabını oku PDF indir tamam portal Beyhan Budak izle YouTube Dan d
kitap makale oku araştırma yap kendini geliştirecek hobi edin imkanın doğrultusunda kursa git spor yap hayatını düzenli yaşa programlı ve disiplinli ol
Bol bol kitap okuyun, araştırın, dil öğrenin. Farklı yollar yok daha iyisi için bunlar temel şeyler daha çok gelişmek için daha çok kitap okuyup daha çok araştırmanız gerekir.
Bildiğim konularda yardımcı olurum. Takip edin beni
Ders çalışabilirsin, aktivitelere katılabilirsin, yeni hobiler edinebilirsin, gezip yeni yerler keşfedebilirsin ve daha fazla film izleyip kitap okuyabilirsin eğer İngilizcenin gelişmesini istiyorsan da altyazılı film izleyebilirsin😊
Makale okuyabilirsin veya kişisel gelişim kitapları alıp okuyup test çözebilirsin
Dil öğrenmek
Spor yapmak
Düzenli kitap okumak
Fizik ve felsefeye yönelebilirsiniz. İkisinin de düşündürücü ve güzel olduğunu düşünüyorum.
Eksik yonlerini bul onlari duzeltmeye calis, dil ogren vb
Dil kursuna yazıl ve kitap oku
Önce mükemmelliyetçiliği unut😅
Mükemmel olmak istemiyorum. Öyle bir iddiam da yok zaten sadece daha fazla kendime ne katabilirim ne ögrenebilirim? Kendimi başka alanlar da nasıl gelistorebilirim? Amacım sadece bu boş yaşamak istemiyorum.
Kitap oku , Seyehat et , dağlarda yürü
Kitap okuyup olabildiğince Seyehat etmek..
Ne konuda geliştirmek istiyorsun
Hangi konuda
Her konuda kendimi gelistirmek istiyorum.
En İyi Görüşler