Kendimi geliştirmek istiyorum, tüm gün evde oturup ya kitap okuyorum ya film dizi izliyorum ya da sosyal medyada öylesine takılıyorum (süreli kullanıyorum en fazla 30 dk ). Ve bu son zamanlarda yeğenime bakıcılık yapıyorum. 18 yaşındayim ama yine de kendimi çok eksik hissediyorum. Kitap okuma alışkanlığı var evet baya kitap okuyan bir tipimdir ama yeterli gelmiyor özellikle son zamanlarda sosyal hayatıma kendi kendime son verdim insanlardan uzaklaşma istediği geldi çünkü çevrem aşırı yapmacık insanlarla doluydu. Tüm gün evde oturuyorum dışarı çıkıp hava alma isteği geliyo ama sonra birden yine vezgeçiyorum nedenini bende bilmiyorum insanlardan kaçıyormuşum gibi ama sanki. Bu arada son 1 haftadır yine spora başladım evde yapıyorum , aslında dışarda yürüyüş çok iyi olur severim ama dediğim gibi son zamanlarda hiç dışarı çıkmak istemiyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum el atsaniz bi
Ha bi de tarzımi değiştirmek istiyorum boyum 173 cm , kilom 60 ama kilo veriyorum bi kaç kilo vercem bu fiziğe göre bir tarz öneriniz var. mı? Ben outfit düşünüyorum. Her konuda tavsiyenizi bekliyorum
Ha bi de tarzımi değiştirmek istiyorum boyum 173 cm , kilom 60 ama kilo veriyorum bi kaç kilo vercem bu fiziğe göre bir tarz öneriniz var. mı? Ben outfit düşünüyorum. Her konuda tavsiyenizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kişisel gelişim kitaplar oku
Kişisel gelişim kitapları okuyan biriydim fakat bıraktım tavsiyemce sende okuyorsan bırakmalısin çünkü her kişi kendine özel ve o kitapta olanlar sana uymuyor olabilir ve çoğu palavra boş beleş şeyler. Aslında okumanın zararı yok fakat yararı da yok bence hatta boşa vakit kaybı bu yüzden zarar olabilir. Ama bir kaç istisna olabiliyor o tarz kitaplarda yani okusan sana çok şey katabilecek kitaplar. Örnek vericek olursam Rich Father Poor Father ve The Secret gibi kitaplar okunması gerekir hatta eğer okumayı seviyorsan ve okumadiysan mutlaka öneririm. Bu tarz kitaplar okurken yani kişisel gelişim kitapları okurken iyice araştırırım çünkü çoğu dediğim gibi vakit kaybı ve ben bunu yaşadım. Şu sıralar Atomic Habitsi okumayı düşünüyorum ve o da iyi kitap kişisel gelişim olarak.
Sade bi hayatın var kitap okumak güzrl ama yeni hobiler edinmeni tavsiye ederim. Yazıdan anladığım kadarıyla sana önerebileceğim birkaç seçenek var; Dövüş sanatları, Masa tenisi, Voleybol veya Bilişim.
Kickboksa başlamayı düşünüyorum ama YKS'ye çalışmaya başlayacağım ikisi bir arada yürütülmez, masa tenisi zaten oynuyorum hatta okul takımındayim ama şu an tatildeyiz ve nerde oynayabilceğimi inan bilmiyorum, voleybol ilgimi çekmiyor ama bir aralar oynardım ve bilişim ilgimi aşırı çeken bölüm hatta üniversite bölüm olarak Yapay Zeka Mühendisliği okumayı hedefliyorum ama şimdilik kendimi bu konuda nasıl geliştiririm onu da bilmiyorum. Bu arada hobiye girer mi bilmiyorum ama F1i izlemeyi ve takip etmeye bayılırım ilgimi aşırı çeken bişey. Tavsiyelerin için cok teşekkür ederim başka tavsiyelerin varsa açığım. Bu arada şimdi okudum da herşeye de bi bahanem varmis be
Mükemmel hedefin var dostum yapay zekayı seçmen güzel. Udemyden eğitim almanın öneririm. İkisini bi arada yürütebilirsin tabiki. Günde 8-10 saat çalışacağını düşünürsek Sadece pazar günü 10 saatin 2 saatini hobilerine ayırabilirsin. yani 10 saat yerine 8 saat olucak. Tavsiyelerime değer verdiğin için teşekkürler.
Udeyme bakayım o zaman ben bi ilk defa duyuyorum umarım işime yarar, dediklerini uygulayacağım. Tavsiyelerin değer verilmeye değer tekrardan cook teşekkür ederimm
Karşılıklı gelişime ne dersin