Kızlar Bir Adım Öne Kendimi geliştirmek istiyorum ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Maaşım da var ne yapabilirim bilmiyorum ama Güncellemeler+1 yıl Süper Soru Teşekkür Ederim Kendimi geliştirmek istiyorum ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hangi alanlarda gelişmek istiyorsan o alanlar için yeni şeyler öğrenebilirsin 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Hangi alanda kendini geliştirmek istiyorsun 0 0 Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spora yönel 0 8 Yorumla elactobacillus +1 yıl Parayla yapabileceğin şey gezmek olur pasaport varsa balkanlardan başla vizesizlerden Yorumla Soran +1 yıl Ya bedminton çok istiyorum çok zevkli nerde bulayım kursu yaşadığım yerde 🥲Yüzme düşünüyorum da nasıl olur kış geldi Spor salonuna yazılıyorum Yorumla elactobacillus +1 yıl Badminton kursu da oynayanı da bulması zor bi branş Yorumla elactobacillus +1 yıl Yüzme mükemmel olur Yorumla elactobacillus +1 yıl Fitness salonu ve havuzu olan Bir yer varsa çok güzel oluyor hem fitness a gir ardından da yarım saat serbest yüzme yap Yorumla elactobacillus +1 yıl Su zihnini temizler ve fitness taki yorgunluğunu çok güzel alıyor Yorumla Soran +1 yıl yurt dışı benim için hayal kırıklığı olur ama yurt dışı turları oluyor belki onlara takılırım istiyorum zaten Yorumla elactobacillus +1 yıl Neden hayal kırıklığı peki Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kitap yazabilirsin.. 0 1 Yorumla -Brahmann- +1 yıl Gelişmeden kitabı nasıl yazacak :) "Okuyacaksın" mı diyecektin? Yorumla
Stabecksd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ne konuda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şey Yorumla Stabecksd +1 yıl İstanbul'da olsan bakardık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hangi alanlarda gelişmek istiyorsan o alanlar için yeni şeyler öğrenebilirsin
Hangi alanda kendini geliştirmek istiyorsun
Spora yönel
Parayla yapabileceğin şey gezmek olur pasaport varsa balkanlardan başla vizesizlerden
Ya bedminton çok istiyorum çok zevkli nerde bulayım kursu yaşadığım yerde 🥲
Yüzme düşünüyorum da nasıl olur kış geldi
Spor salonuna yazılıyorum
Badminton kursu da oynayanı da bulması zor bi branş
Yüzme mükemmel olur
Fitness salonu ve havuzu olan Bir yer varsa çok güzel oluyor hem fitness a gir ardından da yarım saat serbest yüzme yap
Su zihnini temizler ve fitness taki yorgunluğunu çok güzel alıyor
yurt dışı benim için hayal kırıklığı olur ama yurt dışı turları oluyor belki onlara takılırım istiyorum zaten
Neden hayal kırıklığı peki
Kitap yazabilirsin..
Gelişmeden kitabı nasıl yazacak :) "Okuyacaksın" mı diyecektin?
Uyuyarak ve bizi rahat bırakarak
Ne kadar maaşın var
ne konuda
Her şey
İstanbul'da olsan bakardık