AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kararsız kaldım ama şimdi hükümdarlar kim baştaki koç olarak
Fatih Sultan Mehmed vs Alaaddin Keykubat
Osmanlı derim o zaman
Alaaddin Keykubat'ı beğenmedi
Seç diyen sensin zaten boyel bir musabaka olsa secemem
ikiside pırıl pırıl mıdır?
Senin kafa pırıl pırıl herhalde ne içtin doğruyu soyle
Fişne suyu
Bilemedim Osmanlı ama Osmanlı'nın içinde kötü padişahlarda var seçimi etkileyecek kadar ama sectirecek kadat iyi de var. Kararsızlığım şaka mı
Kararsızlığın şaka mı ama tarihe hakim olman efso ama birinin seç yeto
Kanuni için Osmanlı diyorum ama oğlu Selim de batırdı onun yüzünden vazgeçesim de var ve bir şey demek istiyorum eğer Kanuni Hürrem ile evlenmeseydi şu an tarih bambaşkaydı
Kanuni devletin en parlak döneminde erkek kardeşi olmadan geçti tahta Yavuz 8 yılda şov yaptı oğlu daha büyük padişah yani
Oğlu değil oğlu nerden çıktı be babası
Anadolu Selçuklu tabikide
Niyekine
Son türk devletlerindendir Anadolu Selçuklu
Ooo Osmanlı'ya bir gönderme mi bu hocam canlı yayında Osmanlıdan özür dile
Fatih Sultan Mehmet ve bir kaç padişah dışında gerisinin canı cehenneme
1- Osman Bey Orhan Bey I. Murad II. Murad Yıldırım Yavuz Kanuni Genç Osman IV. Murad ve III. Selim II. Mahmud Abdülmecid Abdulaziz II. Abdülhamid hangi gruba dahil
2-Diğerlerinin neden canı cehenneme
3-Bu bu çelişki midir? Bu üçünü istiyorum
Bu üçünü istiyorsan üçün 1 ini vereyim sana istersen
Şakası bi yana şu 1. gruptaki padişahlar içerisinde bir tane o gruba nasıl koyduğunu merak ettiğim biri var
İmparatorluğun ilk borçlarını alıp Sanayiyi geliştirmek varken Saray yaptıran adamı nasıl o listeye koyabildin :D
Ben hangi grupta dedim güzel cahil kardeşim (işin şakası) iyidir ya da kötüdür demedim ilk borç olarak dış borçsa Abdülmecid diye biliyorum saray yaptırmakla meşhur olan ise Abdülaziz ama adam Osmanlı donanmasını dünyanın 3. büyük filosuda yapmış..
Saray yaptıran da Abdülmecid bu arada, 2. Mahmuddan sonra tam bir fiyaskodur Abdülmecid; Abdülaziz döneminde bir sıkıntı yok hatta dediğin gibi donanmada dünyada ilk 3'e girmiş; Kırım'ı almayı düşünen bir padişahtı Abdülaziz. Harpçiydi, arap yarımadasında ve Afrikada toprak kazandı Osmanlı onun döneminde. Son harpçi padişahtır. Ayrıca Mehmed Emin Ali Paşa gibi gerçek diplomat dehası Abdülaziz döneminde daha etkin olmuştur; Abdülmecid Mehmed Emin Ali Paşa hazinemiz el vermiyor, borç almayalım, durumu hazinenin müsait değildir demesi üzerine azletmiştir Mehmed Emin Ali Paşayı asdhgkjgkdsjhkjdsö
Abdülaziz Han sonrası gelen Baykuş Yıldız Sarayına kapanıp kendi istibdat (yani tam hüküm sürdüğü) yıllarda 1881-1882 yılların Tunusu ve Mısırı kaybetti; 1899 da Kuveyti kaybetti ki Kuveyt bugün Petrol zengini bir ülkedir;
Rus konsolosu Manastırda Osmanlı askerinin kırbaçla suratına vururken Osmanlı Askeri askerliğin şerefini korumak için Rus Konsolosunu silahini çekip vuruyor. Rus Devletinin korkusuna o Baykuş da kendi askerinin ve devletin şerefini koruyamıyor ve asker ve yanındaki engel olmayan asker ile beraber idam ediliyor.
Enver Paşa ve Kazım Paşanın hatıratlarında vardır bu olay
O beğendiğiniz Baykuş böyle aşağınlanmaların yaşandığı bir dönem yaşattı bize
Knk sevmeyebilirsin bişey demem de baykuş filan komik laflar ne oldu II. Abdülhamid sana borç filan mı taktı hayır aynı dönemde de yaşamadınız ki kişisel bi husumetiniz mi var şaka bi yana adam günahıyla sevabıyla 33 yıl ülkeyi idare etmiş devletide kanuni gibi en parlak döneminde almadığı kesin bende sana tevfik fikret gibi ermenileri şanlı avcı olarak gören (Abdülhamid'e suikast düzenleyip basarili olamadıkları için Tevfik baya üzülmüş) bi ermeni sever misin desem al sana bi polemik konusu daha
Anlattığım olaylar tarihte yaşanmış şeyler. Tek kişisel görüş Baykuş demem
Senin bana ermeni demende yani iftira atmanda kanıt var mı?
Knk sen niye hep kafanda kuruyon ben Abdülhamid'i öven bi yorum yapmadım ama hemen sizin beğendiğiniz Baykuş demeye başladın bende dedim ki bende sana Tevfik Fikret gibi ermeni sever mi diyim dedim sana ermenisin demedim iftira atmadım ayrıca ermeni olmakta ayıp bişey değil sonuçta Allah bizi de ermeni olarak dünyaya getirebilirdi yani demek istediğim bende kafamda kurup sana ermeni sevici desem olur mu demek istedim
Bu tartışma fazla medeni gitti amwq küfür savurmayacan mı :D :D :D
Ak partiliyiz ak partili hülooooooooooğ
Anadolu Selçuklu
Berabere bitip penaltılara gitsin istemez misin
Amacın travmaları mi tetiklemek mi
Bu ne biçim soru
Ne travması
boş ver 😒
Eski sevgililerinin adı Osman ve Selçuk muydu?
Yahu ne alakası var
Benim travmam olymiakos -Fenerbahce maçı
Bunun osmanlı selçuklu rekabetiyle alakası ne
Hani o maçta penaltılara kalmıştı biz yenilmistik ya
Ben bir daha penaltılara kalmak istemem herhangi bir takımda
Anladın?
İsmail'in suçu hep takmış lige aklı fikri lig maçlarında en iyi oyuncuları uzatmalarda oyundan aldı elendi Fener ismaili mümkünse yaka paça birazda tartaklayarak kovmaları lazım..
Lig maçını çok becerebiliyor sanki
Avrupa umrunda degilki varsa yoksa lig sanki müzede 38 tane avrupa kupası var ulan her türlü kovulacan bari avrupada başarılı olda Fener tarihine geç
Artık bu sezonuda bu kaloriferci uğruna yaktık zaten geçti artık
Yeni sezona bakcaz