İBB Dünyadaki birçok ülkeden daha büyük bir bütçeye sahip. Hangi yatırımlar? Fahiş fiyatla, kiralanan yandaştan kiralanan binalara ödenen milyonlarca dolarlık kira karşılığı belediyenin uğradığı zarar? Evimin yanında İBB nin kız yurdu var. Sahibini tanırım. 500 Bin Dolar etmeyecek binayı İBB yıllık 5 Milyon dolara kiraladı. Bina sahibi 3 Milyon doları bana kalıyor, diyor. Sence ne demek istedi? Burs nedir biliyor musun? Şantajdır. Ben gidersem bursun kesilir mantığı ile kendisine oy vermeye zorlanıyor öğrenciler. Bu da cepten gidiyor. Kent lokantaları? Yine zarar. menüde maaliyeti bile 120 TL olan yemek 40 TL ye veriliyor. Kime veriliyor? Esnafa.. Alım gücü olan insanlara. Zararı kim ödüyor. Gariban. İBB hayvan gibi zarar ettiriliyor. Üstelik o lokantalar da aynı şekilde fahiş fiyatla kiralanan yerler. Ak Partinin kurduğu sosyal tesislerin fikir çalınarak yapıldı. Tıpkı süt dağıtımı gibi. Ak Parti olmasa fikir bile üretemiyorlar. Metro yaptı mı? Hayır. İBB nin son dört yıl içinde projelendirdiği veya temelini attığı hiçbir metro yok. Ak Partiden kalan proje inşaatlara seçim sonrası devam etti. Üstelik oy alamadığı yerleri yapmadı, kapattı. Gelelim neden kazanamayacak? Geçen seçim pkklısı, fetöcüsü, mafyası bir araya geldi ancak burun ucu ile kazandı. Şimdi hepsi dağıldı. Eee seninki hangi mantık?
Kazanacak göreceksin sen senden olmayana farklı gözle bakıyorsun seninle konuşulamaz Cahilsin yok oyu PKK dan fetöden almış filan bunların oyun olduğunu bilmelisin ki bilsen böyle konuşmazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ekrem İmamoğlu
Bu sitedeki anketlerde ne görüyorsan tam tersi oluyor.
Siteye göre değil Ekrem İmamoğlu kazanacak bence zaten farkla
Bunun için mantıklı bir desteğin var mı?
Evet yapılan yatırımlar
Kreşler
Yurtlar
Burslar
Kütüphaneler
Kent lokantaları gibi bir çok yatırımlardan dolayı kazanacak
İBB Dünyadaki birçok ülkeden daha büyük bir bütçeye sahip.
Hangi yatırımlar?
Fahiş fiyatla, kiralanan yandaştan kiralanan binalara ödenen milyonlarca dolarlık kira karşılığı belediyenin uğradığı zarar? Evimin yanında İBB nin kız yurdu var. Sahibini tanırım. 500 Bin Dolar etmeyecek binayı İBB yıllık 5 Milyon dolara kiraladı. Bina sahibi 3 Milyon doları bana kalıyor, diyor. Sence ne demek istedi?
Burs nedir biliyor musun? Şantajdır. Ben gidersem bursun kesilir mantığı ile kendisine oy vermeye zorlanıyor öğrenciler. Bu da cepten gidiyor.
Kent lokantaları? Yine zarar. menüde maaliyeti bile 120 TL olan yemek 40 TL ye veriliyor. Kime veriliyor? Esnafa.. Alım gücü olan insanlara. Zararı kim ödüyor. Gariban. İBB hayvan gibi zarar ettiriliyor. Üstelik o lokantalar da aynı şekilde fahiş fiyatla kiralanan yerler. Ak Partinin kurduğu sosyal tesislerin fikir çalınarak yapıldı. Tıpkı süt dağıtımı gibi. Ak Parti olmasa fikir bile üretemiyorlar.
Metro yaptı mı? Hayır. İBB nin son dört yıl içinde projelendirdiği veya temelini attığı hiçbir metro yok. Ak Partiden kalan proje inşaatlara seçim sonrası devam etti. Üstelik oy alamadığı yerleri yapmadı, kapattı.
Gelelim neden kazanamayacak? Geçen seçim pkklısı, fetöcüsü, mafyası bir araya geldi ancak burun ucu ile kazandı. Şimdi hepsi dağıldı. Eee seninki hangi mantık?
Kazanacak göreceksin sen senden olmayana farklı gözle bakıyorsun seninle konuşulamaz
Cahilsin yok oyu PKK dan fetöden almış filan bunların oyun olduğunu bilmelisin ki bilsen böyle konuşmazsın
Peki kazanamaz ise tepkin ne olacak?
Kazanacağına eminim merak etme göreceksin senin gibi insanları ayrıştıran insanlar oldukça biz kazanacağız
Ayrıştırmak? Neye göre beni yaftaladın?
İstanbul'da yaşasam Ekrem İmamoğluna verirdim.
Oy kullanmam heralde
Kulanmalısın