Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Iyy murat kurumu seçen var yine de en iyisi İmamoğlu.
rezalletlerine rağmen kuruma da verilmez adamda tam bir... tipi var diğer adaylar düşünülebilir
Şu sondaki adama oy vermeyin nolur sevgilim vize alamıyor bi türlü türkiyeden çıkamıyor
Hahahahah :))
umarım defolup gidersiniz ülkemizden.
@turgay2 ülkenizde olduğumu kim söyledi? İnşallah vize alabilirse artık, sevgilimi de sizin bombok ülkenizden alıp benim yaşadığım ülkeye yerleşicez.
Ülkenizi alın başınıza çalın :)
senin gibi soysuzların bu ülkede olması zaten zül. defol bir daha da gelme soysuz hain.
@turgay2 beyinsizliğinden belli kime oy verdiğin. Ülkenizde yaşamıyorum, asla da yaşamam Allah korusun diyorum. Hala ülkeden git diyorsun m a l mısın
2019'da Ekrem itine verdik, bugüne dek yaptığım en kötü seçimdi. Murat'a da vermem, refah partisinin adayına bakacağız
Ekrem iti dbwxw
Halen Ekrem diyecek kadar mal var mı bu İstanbul'da
Neden böyle düşünüyorsun?
İstaanbula. ne yaptığı sorusunun cevabı sayesinde
Vaatlerini büyük oranda yerine getirmedi mi sence?
İstanbul'a ne kadar istanbullu olmayan varsa doldurmuslardir oy icin.
bu rezil herif hiç bir şeyi düzeltemedi her şey güzel olacaktı güya...
https://www.youtube.com/embed/GrDv8YLo5qgmurat kurum'un kentsel dönüşüm ile ilgili vaatlerini incelemenizi öneririm.. araştırmadan direkt karar vermemekte fayda var. deprem riskine yönelik yapılacak olan çalışmalarını destekliyorum
5 yıldır ıstanbulda ne yapıldı? Gözü parti başkanlığında başka ünvanlarda olan adamdan ne hizmet bekliyorsunuz ki. Şov değil hizmet bekliyoruz artık
son seçimde ekreme atmıştık. kafama mıçaym.
diğer
Size de neden diye sorsam peki
kanka bu kadar olay oldu. hangi birini sayayım ki. bak bş senedir başlanılan metrolar hala bitmedi. ne oldu ne kazandırdı şehre? son yılarda trafik daha beter. ben tam akbil basıyorum ama açık liseye yazılan kaç yaşnda adamlar yarı fiyatına gidiyor. illa hepimiz gidip açık liseye mi yazılalım. ve ne bileyim ya.
inan bana sağcı değlm. asla olmadım. ama son başkanlık seçimlerinde çıkan olaylar, yanaşmalar vs vs her şey solu tuttuğum her yılım için kafama mıçayım dedirtti bana.
Ben de anne kart olayına çok ayar oluyorum mesela. Birileri üredi diye neden ücretsiz kullanıyor toplu taşımayı hiç anlamıyorum. Sözüm meclisten dışarı, ben üniversite öğrencisi olarak paralı biniyorum ama birisi sırf çocuk doğurdu diye ücretsiz biniyor. Gerçekten haksızlık. Benim de sağcılıkla işim olmaz ama gerçekten Ekrem’in bazı yaptıkları saçma ve yanlış.
bir de bu filistinli öğrenciler meselesi vardı gördün mü ibb nin twitterda paylaştığı... valla ben artık sşyaset miyaset ilgilenmim diyorm ama bir şekilde de çekilyoruz içine. artk kimseyi tutmam ama. belki diğer grubunda kim mantıklı geliyorsa artık ona.
ben bir de her kesime oynayan siyasetçileri asla tutmam. asla. o da ayrı sorun mesela
Evet gördüm, yani gereksiz. Hükümet zaten haddinden fazla yardım ediyor Filistinli öğrencilere, ben sadece 3. şıktaki arkadaş, İstanbul’u neredeyse “kutsal” gördüğü için, orayı tekrar ele geçirirse yaşayacağı sevinci tahmin edebiliyorum. O sevinci yaşamasını istemiyorum, yoksa Ekrem’in yanlış bulduğum çok fazla yönü var benim de.
Evet İstanbullular söz sizde
binali yıldırıma vercem ben
azmi karamahmutoglu
B şıkkı
Ekrem İmamoğlu