acaip bi yokuş, faytonların durağı orası aynı zamanda, bisiklet kirala ama orayı bisiklet elde çıksan da sonra müthş bir parkur seni bekliyor ama yolun solundan gt, sağ taraf uçurum biradan sonra sıkıtı olmasın
iyi de adada bisiklete binip gezmeyeceksen bi manası yok ki, kartaldan gel caddebostana sahilde gitar çalan abi var, onu dinle, caddeye in, bi kızılkayalara git sağlıksız şeyler tüket mesela ıslak hamburger
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yokuştan yukarı çok. ölürken karşına bi rstoran çıkacak, bira patates kızartması söyle
ölürken mi 🙄
acaip bi yokuş, faytonların durağı orası aynı zamanda, bisiklet kirala ama orayı bisiklet elde çıksan da sonra müthş bir parkur seni bekliyor ama yolun solundan gt, sağ taraf uçurum biradan sonra sıkıtı olmasın
aya yorgiyi mi diyorsun. Oraya hiç çıkamam valla atl taraflrda takılsak keyifli olmaz mı sence
o zaman niye oraya gidiyosun caddebostan sahiline git aynı keyfin 2 katını alırsın
adaya hiç gitmedm çünkü o kadar yola nasıl katlanayım ya. ayrıca kartaldaym bana gayet yakn
iyi de adada bisiklete binip gezmeyeceksen bi manası yok ki, kartaldan gel caddebostana sahilde gitar çalan abi var, onu dinle, caddeye in, bi kızılkayalara git sağlıksız şeyler tüket mesela ıslak hamburger
adada at pohu ve kokusu var:)))))
ne kadar sürüyor o ölüm yokuşu peki 🙄
bisiklet ile kısmn yürüyerek 25dakika cvarı
azın bozuksa gitme:)))))) çok saydırıyor insan bu yokuşu yapanı, asfaltını dökeni, diye diye:)))))
pekş değiyor mu sonunda
bira içip oradan sonra bisikletle salarsan evet değiyor
yokuş aşşaı bayaı gdiyorsun püfür püfür
ya bir sürü kafe var güzel yer
dimi, keyifli olur yani
yani gezdikçe kendin bul göz hoş yeri çünkü senin zevbkin farklıdır burdakilerin farklı
doğrudur teşekkürler
keşfetmek en güzeli :D
Adaları ben de merak ediyorum ya
20 senedir İstanbuldaym daha hiç gitmedm
Ben de gitmedim, hep dizilerde, filmlerde görüyorum
üstelik ben adalara yakın yaşyorum 😂
sen nerde oturyorsn
Ben İstanbul da değilim yaa, gelişim bile sayılıdır ama önümüzdeki günler tekrar gelebilirim
nerdesin
Denizli
gelmiştim bir defa travertenlere. ne kadar denizli oluyor bilmyorum ama
Pamukkale ye gelmişsin. Merkeze 15 km falan uzaklıkta
evet şehrini göremedm maalesef
Vaktin olduğunda buyur gel
bakalım bir gün düşer yolumuz belki
Belki
Çok pahalı en ideali simit
sorma o pahalılık zaten abartı. ama olsun bir kereden bir şey olmaz öner sen
Büyükadada iskelenin orada çok güzel bir restoran var adını hatırlamıyorum ama mavi tabelalı
balıkçı filan mı neler satyorlar
Balık restoranı evet ama naçizane tavsiyem piknik yapın
Birlikte gidelim
olur hadi gel. nereye gidecez peki
Önce kınalı balık yenir heybeli sonra büyük ada
bir günde zor ya 3ünü de gezmek.
Yoo elektrikli araçlar var