Kızlarla aram iyi de sıkıntı tam olarak spor yapabileceğim bir alanımın olmayışı. Aslında tam karşımda fakültenin spor salonu var ama kız erkek karışık olduğu için küçücük alanda onlarca erkek oluyor. Rahat hissedemiyorum hâliyle. Şu an sadece koyabiliyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kesinlikle. Ama salon kapalı, çatıda yapıyorum. İyi bayramlar.
Evet ben spor yapmayı seviyorum tabi ki de
Ramazandan beri yapmıyorum.. Bayramdan sonra tam gaz devam ama üşengeçlik var üstümde..
Bugün başlasın dksjjs
Sanada hayırlı bayramalar dilerim yok ben bu aralar spora ara verdim
Teşekkürler🍀
Rica ederim
Videolar izleyince iyi motivasyon oluyor
Hayırlı bayramlar Almanın prensi
Haha 🍀🍀🍀 iyi bayram
Egzersiz severim ama yapmam çünkü halim yok uğraşamam 😂
Kjfjff
Çok spor yapmam ama bir saatlik yürüyüş yeterli benim için yıllar önce kilometrelerce mesafe gidiyordum şimdi zor
evet ben motiveyim herkese iyi bayramlar daha nice güzel bayramlara inşallah
Spora her zaman motiveyim ama bulunduğum bölgede bunu yapacak bir alanım çok yok. Size de iyi bayramlar.
Buna ne dersiniz
Spor Salonuna Gitmeden Evde Fitleşme Tüyoları 💪🏼 ↗
Evde de yapamam, yurtta kaldığım için yerlere ayakkabıyla basılıyor maalesef. Zaten küçücük odada 6 kişi yaşıyoruz😢
Oooo kolaylıklar selamlar zor …. Kızlarla aram iyise gene idare ederde bide huzursuzluk varsa o no
Kızlarla aram iyi de sıkıntı tam olarak spor yapabileceğim bir alanımın olmayışı. Aslında tam karşımda fakültenin spor salonu var ama kız erkek karışık olduğu için küçücük alanda onlarca erkek oluyor. Rahat hissedemiyorum hâliyle. Şu an sadece koyabiliyorum ya
*koşabiliyorum
Spor aşkımı kimse sorgulamasn
Ramazanda çok motivasyonum düşmüştü. Ama genel olarak hemen adapte olurum. Konu sporsa motivasyonum hemen artar.
Her gün değil.
Evet ihmal etme yapabilirsin 😀
Her zaman değil maalesef
Kısmen ruh halime göre değişiyor
Maalesef degilim
Evet keşke yakın olsa evime
Evet iyi bayramlar
Değilim
Motiveyim
Evet olur mu