Ben; stres atmak, çevresel sebeplerden düşen modumu yükseltmek sağlıklı bir bünyeye sahip olmak ve daha fit bi görünüm için yapıyorum 💪

Ben; stres atmak, çevresel sebeplerden düşen modumu yükseltmek sağlıklı bir bünyeye sahip olmak ve daha fit bi görünüm için yapıyorum 💪
Yahu bu erkeklere kim diyor umursamaz, ilgisiz davranınca kızların peşinden koştuğunu? Ben bana umursamaz, ilgisiz davranan erkek görünce sevgilisi var sanıp, ya da onun tipi olmadığımı düşünüp pes ediyorum. Onlar bunu kızların düşmesi için mi yapıyormuş 😂 bence yanlış taktik umursamaz erkek gördüğüm zaman saygı duyup uzak duruyorum
Değersiz erkekse koşar peşinden uzun uzadıya. Değerli biriyse belki bir iki kapını tıklatır sonra başka kapılara tıklatmaya başlar. Uzun uzadıya koşmayız peşinden. Yazık değil mi zamana emeğe.
@ZodyakBeyi benim yazdıklarınla alakası yok bunların. Sadece erkekleri savunmuşsun. Umursamaz, ilgisiz davranan erkek için hiçbir kız kafa yormaz. Hadi ama onun yanından geçip bir sonraki erkeğe bakarım kimseyi istemiyor diye zorlamam. Unutun o peşinizden koşturma hayallerini.
Siz bilkirsiniz öyleyse çünkü peşinizde koşan erkekkler eskidendi. Şimdi artık tersine dönüyor şu an 28 yaşlarınızdaysanız 32 li yaşlarınızda ne dediğimi anlarsınız ancak. kadınlar kanka sıkmadığında anlar genelde zaten.
@ZodyakBeyi biliyor musun hiçbir kadın sizin peşinizden koşmuyor. Tersine dönen bir şey yok aksine kadınlar erkek peşinde koşmak yerine kariyer peşinde koşuyor. Şunu anlayın kadınlar size muhtaç değil siz kadınlara muhtacsiniz. Kadınların peşinden tabii ki koşacaksınız.
Kadınlarla manevi ilişki kurmaya muhtac değiliz, biyolojik zaafiyetten dolayi c1nsel ilişkiye muhtacız. onun için de zaman içerisinde karsiliklikli adımlarla gelişmiş bir ilişkisi olan bir ilişki yoksa da, parayla yine işini halledip kaliteli erkek her zaman dik duruş sergileyebiliyor. Kaliteli erkekler kızların peşinden koşmaz.
@kk29agu kaliteli erkek para verip onla bunla yatan mı oluyor 😂 hayatımda çok az kaliteli erkek gördüm ve genelde kadınlarla paralı ilişki kurmayan kendisine saygısı olan, kadına nasıl davranması gerektiğini bilen kişilerdi. Her türlü muhtacsiniz paralı ya da parasız. Hiçbir kadın parayla dahi sizinle olmasa kudurursunuz. Lafım kadından anlayan naif erkeklere değildir.
:D hayat tecrüben bu düzeyde olduguna göre 13 yaşındasın galiba. Geçen aylarda G20 zirvesinde bile dünya liderlerinin danışmanları gittiği ülkelerde paralı "onla bunla yattığı" için medyada haber olmuştu. O zaman bu adamların hepsi kalitesiz, sana s3ks icin yürüyen asgari ücretli 3-5 abaza kaliteli? Hayatında çok az kaliteli erkek görmen senin kalitenin bı yansıması olabilir. Paralı ya da parasız "BİYOLOJİK anlamda" muhtacız demiştim, bundan fazlası ancak sizin bize muhtaç oldugunuz kadardir 😉
@kk29agu senin cinsel hayat düşkünü olman orta kaliteye dahi sahip olmadığını gösteriyor zaten. D dünyada kaliteli erkek az olduğu için hal böyle sen kendini kaliteli erkek kategorisine sokmak gibi bir hata yapma o kapasite yok sende 😏
@kk29agu bir kadın tam bağımsız yaşar ama sen tam bağımsız yaşayamazsın😏 paralı ya da parasız muhtacsin. Koşarsın öyle kadın peşinden
@kk29agu bence de para vererek cinsel birliktelik yaşayan erkek kalitesizdir. Hatta zavallıdır. Mevkisi, makamı, uyruğu ne olursa olsun.
@kk29agu kişi kendinden bilir işi. Demekki parayla çok rahat satarsın kendini, sülaleni.
@kk29agu ez*ik bir "erkeksin" kadına her zaman parayla ya da parasız muhtaçsın. Sende kadından uzak duracak kapasite yok, kadına para verecek kadar kalitesiz bir yaşamın var. Kadına o kadar muhtaçsın ki para teklif ediyorsun senin gibi "erkekler" kalitesiz erkekleri oluşturuyor, %98 böylesiniz. Kaliteli onurlu, obje olmayan adamlarda %2nin içinde. Bunlar kendine güveni olan bir kadını etkileyebilen kadınlardır. Acınası bir haldesin ki kadınları sadece parayla kazanabilirsin 😂😂😂😂
@kk29agu bir daha da cevap yazma obje
Yazamaz, kredisini doldurdu o.
Çok fazla sebebim ve motivasyonum var. Öncelikli olarak ilk sırada tabi ki sağlık var. Duruş bozuklukları ve vücuttaki tüm sistemlerin daha düzgün ve sağlıklı çalışması için spor şart. Ardından vücudumun limitlerini zorlamak ve bu limitleri zamanla aştığımı görmek çok büyük haz veriyor. Fit ve yapılı bir vücut daha özgüvenli olmamı daha mutlu olmamı sağlıyor. Kıyafetleri daha güzel taşıyorum. Bütün bunlara ek olarak hayatımda olacak insana görsel tatmin de yaşatmak istiyorum.
Maskülen bir görünüm için spor şart, erkekler bıngıl bıngıl jöle gibi olmamalı... Görünüş etkileyici olmalı her şey ve herkes için ilk bakış çok önemli, cılız, sıska yani zargana erkekler kendilerini irileştirme peşine düşmeliler biraz kuvvetli gözükmek çok şeyin kapısını aralıyor :D
Bu yazdıkların da kız tavlama amacına hizmet etmiyor mu peki😅
Sadece kendime hizmet ediyor, kızlar şöyle köşede dursun onları tavlamak için parmağımı bile kıpırdatmam bazıları hariç :D
Onlar zaten tav diyosun yani 😂
E yaaani ne kadar umursamaz olursa insan o kadar çekici oluyor bunu keşfedeli 20 sene oldu yani daha af edersin bacak kadar bebeyken bile kızları sallamıyordum bir baktım iş yapıyor, devamke yani :D
Kanka sen işte erkekSİ oluyon aynen hahahah 😅
❤️❤️ teşekkürler 🌹
Kalpler fazla olmuş çiçek yeterli.
Sevdiğim keyif aldığım bir şey ile uğraşmış olmak, vakit geçirmek, emek vermek, yeni birşeyler öğrenmek ve denemek, sonuçları gözlemlemek, elbisede idealindeki gibi durmaya çalışmak, daha sağlıklı ve zinde hissetmek gibi
🌺Çiçek gibi cevap 😅
Teşekkür ederim, sağolun👍
Rica ederim.
Cevap
32Cevap
Normalde spor yapan biriydim
Fakat 2. Kez terkedildikten sonra
Daha bir hırsla yapmaya başladım
43 günde 5.5 kilo verdim
Boksa yazıldım..
Sabahları uzun mesafe koşuyorum...
Spora yüklenmek daha da iyi geldi ayrılığın şokunu atlatma evresinde
Tavsiye ederim
Bu duygu durumu bana çok tanıdık😂o yüzden anlıyorum ve tebrik ediyorum seni ✌️
Nasıl yani yoksa sende mi terkedildin? 🙂
Teşekkür ediyorum✌️
Sayılır rica ederim
Üzüldüm senin adına aynı duygu durumunu yaşamisiz.
Üzülecek bir durum yok. Herkes kendi hayatını yaşamaya devam ediyor işte.
Öyle dediğin gibi
Herkes olduğu yerde sağ olsun
Herkes olması gereken yerde oluyor zaten eninde sonunda.
Yani geç gelen pismanlik ya da ozrun bir anlami var mı?
Terkedenler geri dönüyor daha önce yaşandı tecrübe edildi.
Geç gelen özrün ve de adaletin kıymeti yoktur
Anlamı olsa da bazı şeylerin telafisi olmaz.
Haklısın. Telafisi olmuyor
Akıl ve ruh sağlığımi korumak için yapıyorum ve öyle idmanlara giriyorum ki spor yapmadığımi kendimi dövdüğümu farkediyorum sonunda hep böyle olur istisnasız pertim çıkar
Neden kendine karşı bu kadar acımasızsın ki🤔
Öyle olmasü gerektigi için, sevdiğim, spor yapmadan rahatsız ettiğim için
Hayatımın büyük kısmında yer edindiği için olmayınca garip oluyor
Birde şu sakatlıklar olmasa şapşahane olacak da işte😅
He sorma bak yine nasil denk geldi aksam halısaha var dbfnfn
Sen hakem falan ol bence sjj
Dayanamam yine girerim oyuna djfn
Hayırdır kız sen spora mı başlayacaksın? Her gün yinelenen gibi sporla alakalı şeyler soruyorsun
Spora başladım evet😂
Spor sorusu soruyorum. Çünkü hem bana iyi geliyo hemde soruma gelenlere bence. Sen hariç tabi🤣
Bilinçaltı olumlama tekniği olarak da düşünebilirsin😄
Kolay gelsin sana lo
Eyvallah lo
Kaslı vücudumu seviyorum ve güçlü olmayi👋🏽😁
Güçlü vücut, güçlü zihin hepsi ilintili👍
Kesinlikle
Formumu korumak ve sağlık için yaptığımdan dolayı başka motivasyona gerek kalmıyo.
Bu yıl ki Fenerbahçe 'de favori oyuncun var mı😄
Soru içinde soru türetiyorum😅
ahaha 😄 Ferdi ve Szymanski var. Gerçi bu sene takımda herkes formunda
Rüya takım dedikleri olayı gerçekleştirdiler sonunda 😄
Tipsizim kızlar bakmıyor kas yapıyorum belki bakar diye
Ahaha 🤣🤣
😕😕
az kaldı pazartesi başlıyorum.. kız tavlama kombinim olmadan tamamen antrenman odaklı bir spor olacak.. baklava dilimli kaslar.. sağlıklı bir vücut ve iyi bir görünüm için spor yapacağım..
Hadi bakalım.
Diri vücut, genç ve sağlıklı görünme isteğim
💫
Daha iyi dusunmemi sagliyor ve islerime odaklanma hizimi artiriyor. Ciddi bir disiplin kazandirdi bana. Spor yapmazsam eksik hissediyorum.
O kadar emek verdim diyip spora daha sıkı çalışıyorum, çünkü bırakırsam istediğim vücuda kavuşamam.
Valla süpersin.. bunlar olmalı zate.. sağlık için spor olmalı öncelikle.. e kizlar estetik görünüm de arat. tabi
Kızlar belki bakar diye kas yapmaya çalışıyorum yoksa niye uğraşayim o kadar
Bak işte. Profili gizlemeseydin de burada da baksalardı😂
Böyle açık sözlü olunca dalga geçerler bide istemezler bu çocuk herkese bakıyor diye , o yüzden gizli yaptım
Sürekli bir hevesle başlayıp 2 ay sonunda bırakıyorum:)
Ara veriyorum de sen ona😄
Ama sürekli bir ara bu 😄
Tamamen fit ve dinç bir vücutta sabit kalabilmek için yapıyorum, görüntü hoşuma gidiyor.
Vücudumdaki gelişimi görünce durmadan basasım geliyor
Bel ağrısına geçmesi ve daha iyi hissetmek için o yüzden yapıyorum
Motivasyonum aşırı düşük bu aralar
Yalnız değilsin. Çoğu kişinin düşük.
Benim için sporum genelde fizik tedavi almak oluyor o da bedensel engelli olduğum için kaslar gerilemek yerine aynı düzeyde kalmasını sağlıyor.
yapmıyorum ki
Neden?
Spor sadece vücut için mi yapılır?
Fizik bitti mi?
Fizik tedavi bitti mi😂
😂😂
Mesleği değiştir😅
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😅
İş taytta tayti girince tm hazırım diyorum
Dünyanın en rahat giysisi😄
Gezmek tozmak ve ortalamayı yükseltmekti.
şimdi spordan geldim protein tozumu içiyorum :)
Doğa aşığıyım 🙂
Spor bağımlılık yapiyo çok güzel bisey
garı gız seyretmeye gidiyorum
Öyle bir moral motivasyonum yok maalesef..
Motive olamıyorum ki 🤦🏻♂️
Agirlik artirmak kütle kazanmak güclenmek
Göbeğim
Ahaha
İçine çekmekten yoruluyor insan
öyle bir motivasyonum yok
İdman yapmak için …. Erkek güçlü olmalı😎
Spor yapmaya üşeniyorum
Ben bu ikisindrb de nefret ediyom
Sağlıklı olmak
Görünüş sağlık her anlamda daha iyi hissetmek için
Ben üşeniyorum.