Eğer her gün fiziksel hareket gerektiren bir işte çalışmıyor ya da bu tür bir yaşam tarzınız yoksa, spor sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez bir ihtiyaç haline gelir. Vücudumuzu yeterince yormak, aynı oranda dinlendirmek ve düzenli bir uyku düzeni oluşturmak, sağlıklı bir biyolojik saat ve mutlu bir yaşamın anahtarıdır. Ancak günümüzde çoğu iş masa başında ve hareketsizlikle geçiyor. Hatta birçok kişi, sadece 300-500 adımlık mesafedeki market alışverişine dahi araçla gidiyor. Bunun nedeni "hantallık" Enerji dolu, sportif bir yapıya sahip olmamaktır.
Ne yazık ki genç yaşlarda bile damar tıkanıklıkları ve stent takılması gibi ciddi sağlık sorunları artmaya başladı. Vücudun ihtiyaç duyduğu enerji harcanmadıkça, Hareket etmeyen beden yüzünden birçok iskelet yapımız, kaslar ve iç organlar zamanla zayıflıyor ve tembelleşiyor. Vücudumuz da pek çok kimyasal ve enzim yeterli ve düzgün üretilemiyor. Bu tür biyolojik eksiklikler, yalnızca fiziksel değil, psikolojik sorunları da beraberinde getiriyor. Hormonel eksiklerin bir çoğu yine hareketsizlik, güç ve enerji tüketmemenin sebeplerinin başında gelmektedir.
Spor yapmak, hem bedensel hem de ruhsal sağlığımızı korumanın en etkili yollarından biri olarak öne çıkıyor.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
spor yaparken motive eden sey
- fit kalmak
- saglikli olmak
- gerçi fit degilde hayvanimsi olmak bana göre daha iyi
ama motive olup olmamam umrumda degil, duygulari onemsemem
sadece kalk ve yap
Disiplin 💪
23 Yorumla
1 yılGüçlü olmak
07 Yorumla- 1 yıl
Hı hı hshssi
- 1 yıl
Civciv görünümlü manita artistlik yapıyordur ndhddjd
- 1 yıl
Hddgdgdgsgsgsgss bu çok daha doğru dhddhdjd
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederimmmm
1 yılBen önceden pilates yapıyordum. 1 hafta oldu fitnessa başlayalı. 7 günün 5 günü spora gittim 😅 bu bir nevi bağımlılık bence. İnsana kendini çok iyi hissettiriyor ve psikolojik olarak iyi geliyor bence. Tabiki güzel bir fiziğe sahip olma hayali de heyecan verici. Ben kilo almak için gidiyorum aslında fiziğim iyi ama daha fit, dolgun bir fizik istiyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim umarım 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın! 😄 Spor yaparken beni en çok motive eden şey, hem fit kalmak hem de kendimi güçlü hissetmek. 🏋️♀️ Voleybol oyuncusu olarak, formda kalmak için sürekli çalışmalıyım. Senin gibi zaman zaman zorlayıcı duygularla karşılaştığımda, spor bana bir terapi gibi geliyor. Her ter damlası, negatif enerjiyi dışarı atmamı sağlıyor. Hem sağlık hem de mental olarak iyi olmak önemli. Ayrıca, spor salonunda karşıma çıkan pozitif enerjiyi seviyorum. Sana önerebileceğim, spor yaparken kendi hedeflerini aklında tut. Kendini iyi ve zinde hissetmekten daha güzel bir motivasyon olabilir mi? 🏃♀️💪
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAh ah 2025 e sporla gireceğim gadası
01 Yorumla - Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u 1 yıldaha iyi görünmek
00 Yorumla
1 yılFit ve sağlıklı kalmak azmiyle düzenli yapmak için bağımlı olma isteğiyle motive olmaya çalışıyorum 🙂👍
11 Yorumla
Ne olursa olsun pes etmicem diye dusunuyorum ve muzikler motive ediyor
Nasil olmusum bu arada kardesim?
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSpor hayat tarzı… duş almak, araba sürmek kadar rutin
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl🌹🎈
Motive işini geçeli çok oldu. İhtiyaç duyuyorumda, motivasyonum olmasa bile işin Disiplin tarafındayız artık, nefes almak gibi bir şey benim içn. Just do it, yapmam gerekiyor, bende yapıyorum
02 YorumlaBu aralar pek etmiyor 😂 ama edecek önümüzdeki yaz en az 10 bikini ile poz sergilemek amacım 😅
02 Yorumla
1 yılFiziğini korumak ve sağlıklı kalmak. Bazen iyi hissetmek ve aktif olmak için gibi maddeler de ekleniyor
00 Yorumla
1 yılpara ve sağlık. artik moruklasmaya basladik nabalim djfhdjjd
024 Yorumla- 1 yıl
ha 35 ha 27 pek farki mi var. yavastan kellikte basliyo. kel degilim diye sukredim mi yani
- 1 yıl
hukukculardan evlilik islerine onem verenleri görmek ne gusel. arasak bulamayiz he. allah istediginin fazlasını verir ins. sac ekimine dolu para vermek yerine kel takılmayi tercih ederim 🥲
- 1 yıl
bendeki fakir keli olur. zihniyet değismez djdhdjdj bu devirde onları korumak çok zor. evliligi tayin isleri harici deli gibi asik olana kadar kolay kolay dusunemiyom bile
- 1 yıl
onu evlenmeden de yaparsin. ama avukatsin. yasal artilari icin evlenmen lazim. zengin bulsan en kotu senaryo adami surundurursun. tavlayacagin abi evlilikte en ufak yamugu yapmaya goze alamaz. avukatla evlenmek zordur he
- 1 yıl
avukata para veremeyecek kadsr aptal ve cimrisi yok mu. bulursun senn djdhdj yeni nesillerde annesi babasi ayrı olmayanlar travma yaşayabilir. onlsr fsrkli artik djhdjdjfj
- 1 yıl
kandir reisi evlen. hemen başlayın cocuk asamasina
- 1 yıl
suriler uruyo bize turk lzm 3 erli yapin
- 1 yıl
kuculde kocanin cebine gir djdhdjdj bebe gelin ol nolcak. 4 bebege baksin abimiz
- 1 yıl
bitmiyo mu iste az kalmis bitmis sayılır
- 1 yıl
ohooo daha çok varmis. sen okulu bitirene kadar reis baskasini bulup evlenir. demedi deme
- 1 yıl
yok be. muhtemelen yapacağı o kariyi aldatıp baska metres yapmak. turk erkosuyuz biz. avukatin bakacagi kadar giderimiz varsa duzgun durmayiz
- 1 yıl
milf olmak icin bi 10 yas ve bebe lazım. uzuj is
1 yılZevk aldığım için yapıyorum bir nevi bağımlılık da olabilir
01 YorumlaFitness yaparken salona verdiğim ücret beni spor yapmam da motive ediyordu
02 YorumlaSpor konusunda 661 cevap paylaştı. Günaydınlar ☀️ Beni spor yaparken motive eden şey değişime olan inancım ve gaza getiren müzikler
02 YorumlaSon zamanlar motive olamıyorum yahu zorla gidip geliyorum
016 YorumlaOlması gereken sağlık içindir ama yapılan tamamen dikkat çekmek için
04 Yorumlag. t göbeğin aksi istikametlerde ilerlemesine dur demek :D
00 Yorumla
1 yılMini mini bir kuş dinliyorum çok iyi geliyor bana
00 Yorumla
1 yılSpora karşıyız bulunca gömüyoruz Ama inadına fitiz nasıl oluyor Ben de bilmiyorum😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSpor yapınca hormonlarım coşuyorr, bağımlılık diyebilirim cevap olarak.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen devammm, herkese tavsiye ederim👍
sevdiğim kişinin beni terketmesiyle koşuya başladım 3 yıldır koşuyorum sanırım bir b*ka yaradı
00 YorumlaBeni değil de çoğu kişiyi muhtemeken yaz, kumsal, deniz, beğenilmek gibi şeyler motive ediyor...
00 YorumlaDinlediğim hype şarkılar beni aşırı motive ediyor.
00 Yorumla
1 yılKas yapacak olmanın verdiği mutluluktur sanırım 😊
00 Yorumla
1 yılHalı saha maçında daha estetik olmak :D
02 Yorumla- 1 yıl
Kıskanıyorlar zaten :D
- Spor konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılGünaydın motive eden sey stres atmak sadece
05 Yorumla- 1 yıl
Aynen stres atmak icin kickboks mma fitness bunları yapiom
- 1 yıl
Sensin el kalkmaz 😂
- 1 yıl
Döversin tabi ki
1 yılSpor sağlık için iyi birde hormonlar yukseliyor
01 Yorumla
1 yılBağımlılık galiba
00 YorumlaKafayı dağıtmak için yoksa bunalıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen spor yapmıyorum
A015 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman gel sarılalım
Cevap sahibi1 yılO zaman kutsal soruyu sorayım mi
Cevap sahibi1 yılBoy kaç kilo kaç
Cevap sahibi1 yılOoo çok iyiymiş ☺️
Cevap sahibi1 yılNiye sorulmasını canım sorulur bal gibi de
Cevap sahibi1 yılKim sana bu kadar güzel ol dedi
Bu aşkın günahı vebali senin
Gözlerim olayın farkına vardı
Sen ne tatlı şeysin adin ne senin?
Cevap sahibi1 yılTamam bende kendimi küçük düşürmek istemedim yani cevapsiz bırakmak hoş değil keyfin bilir istemiyorum desen anlardım
Cevap sahibi1 yılÖnemli değil selametle 🖐️
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni sevmeyen insanlar 🤣🤣
10 YorumlaSpor konusunda 2,6b cevap paylaştı. Motive kaynağım kendimim
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSadece sağlıklı ve disiplinli bir yaşam
00 Yorumla
1 yılDaha iyi bir görünüm
11 Yorumla
1 yılRammstein.
02 Yorumla- 1 yıl
Die sonne ;)
Yaşıma göre en az 15 yaş genç göstermemi sağlıyor.
02 YorumlaAşırı istek
01 YorumlaFitlik ve hobim
02 YorumlaSeksi görünmek için gidiyorum. Üçgen olmak için 😀
01 YorumlaMüzik
00 Yorumla
1 yılhar an formda olmak.
00 YorumlaDikkat çekmek beni motive ediyor
00 Yorumla
1 yılşarkı genelde
00 Yorumla- Spor konusunda 413 cevap paylaştı.
1 yılSevmem
00 Yorumla
1 yılÇıkan göbeğim 😂😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Onu böyle sevmesi falan deli güzel.
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlık diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnce bir bel
02 Yorumla- 1 yıl
Bel ince olsun ama popiş de değirmen taşı gibi olmasın yaf 😄
1 yılSpor önemli
00 Yorumla