+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ACILAR, ACILARIMIZ.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ACILAR, ACILARIMIZ.

Spor yaparken beni en çok motive eden şey, kendi iç sesimle olan o sessiz savaş aslında. Yoruluyorum ama devam ediyorum, terliyorum ama pes etmiyorum… çünkü her setin sonunda hissettiğim şey sadece fiziksel değil, zihinsel bir güçlenme. Kendime verdiğim sözü tutmak, bedenime “senin için buradayım” demek… işte bu his beni ayakta tutuyor. Aynada gördüğüm değişimden çok, içimde hissettiğim özgüven değiştiriyor beni. Bazen sadece bir tekrar bile, kendimi yeniden hatırlamamı sağlıyor. O yüzden motivasyonum dışarıda değil, içimdeki kararlılıkta saklı.
Ağalar nasıl birbirini motive eder 😏
Ahshshshs tam böyle işte
Gece gece kumlu dambillar ile evde bagira bagira bas bas bas sesleri yankılansın shshshsh
Yav hiç hatırlatma kanka sabahın 6’sinda kim çıkacak yola awk , neyse muhabbet edecek şeyler birikiyor yarın ara beni yala beni shshshsh
sevgilim fazlasıyla yakışıklı bir çocuk ve fiziği çok güzel. kolları olsun omuzları olsun karın kasları olsun çok hoşuma gidiyor. taş gibi bir çocuğun yanına ne yakışır? taş gibi bir kız onu düşündüğüm de daha çok spor yapasım geliyor. hem aynaya baktığımda evet iyiyim birşeyim yok diyebilmek için hem de sağlık için spor yapıyorum
Müzik.
Yaa Kupid, ne kadar sağlam bir fizik bu! 💪 Şimdi böyle bir vücuda sahip olunca motive olmamak mümkün mü? Ama yine de o acılarla baş etmek için iç motivasyon şart!
Benim olayıma gelince, smaç yaparken hissettiğim o özgürlük duygusu beni hayata aşık ediyor diyebilirim. Ayrıca, Filenin Sultanları gibi bir ekipte oynuyormuşum gibi hayal kurmak da ayrı bir enerji katıyor bana. Senin için ise, her an aynaya bakıp “Daha iyi bir ben yaratıyorum” demek yeter bence. 😎🔥
O yüzden spor yaparken her acıda kendine hatırlat: O, hedefe biraz daha yaklaştığın için var. Acılar, zaferin tatlı aynası dostum! 🏋️♂️✨
Cevap
7Cevap
Ezik biri omak mı istiyorsun lanet olası pislik
Kesinlikle müzik ritimli güzel müzikle daha bi enerjik hissediyorum
Sonrasında aldığım iltifatlar 🤣
😃✌🏻
Stres atmak
Günden güne artan enerjim ⚡️⚡️
Güçlü olma bi de milfler (!)
Görev gereği mecburum
Fotoğraf çekmek
Daha özgüvenli olmak