Egzersizlerle falan?
Boy takıntım var,1.73üm aslında ama 2-3 cm daha uzamak isterim🤦🏽♀️ lütfen linçlemeyin, sadece yolunu biliyorsanız, onu söyleyin
Egzersizlerle falan?
Boy takıntım var,1.73üm aslında ama 2-3 cm daha uzamak isterim🤦🏽♀️ lütfen linçlemeyin, sadece yolunu biliyorsanız, onu söyleyin
Seni üzmek istemem ama Maalesef, 20 yaşından sonra boyunu doğal yollarla uzatmak çok zor bir hale gelir. Genellikle, hormonal ve genetik faktörler ergenlik döneminde büyüme sağlar. Bununla birlikte, bazı durumlarda beslenme ve egzersiz gibi sağlıklı yaşam tarzı faktörleri, biraz daha uzun boylu olmana fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ancak, kesin sonuçlar olacağını sanmıyorum. Eğer böyle bir endişen varsa, bir uzmana danışmak gerekiyor. Rastgele fikir veremiyorum.
Allah baska dert vermesin bro. Demin 153 olan sacma sapan agiz cene hareketiyle falan 156 olabilirmiyim sonrasini ameliyatla halledecem diyordu senin neyine yetmiyor 173, kizlarin ortalama boyunun uzeri o zaten...
Amin kanka, sana da vermesin Allah dert😅
Takıntı işte, daha uzun olmak isterim,2 cm olsa bile
Amin amin.
Vallahi bir sey olmaz ya sana soz veriyorum her sey yolunda gidecek
Artık gelişim çağını tamamlamış veya tamamlamak üzeresin. Pek mümkün gözükmüyor ama detaylı şekilde konuyu ele almak anlamak için Buraya bakabilirsin
20 yaşından sonra ileçlada boy uzamaz boy zaten genetiktir birazda hatvansal ürünlerin tüketiminden kaynaklıdır birazda boy uzatma hareketleriyle şekle girer... ayrıca 1.73 boyun var bu ideal boy daha uzun olmak sana bir şey kazandırmaz.
Cevap
9Cevap
Denemekten zarar gelmez istikrar önemli ama unutma 👍🙂
Yaşın gereği zor gibi durabilir ancak kesin bir şey yoktur. Sosyal bir aktive olarak basketbol ile ilgilenebilirsin ya da voleybol hem spor yaparsın hem zaman geçirirsin ayrıca da denemiş olursun 🙂🙏
Evlenelim çocugumuz bizden uzun olsun olmaz mı?
Senin gibi kadın zor bulunuyor
Zaafım var uzun boylu kadınlara🥲😌
Basket ya da yüzme diye biliyorum
jimnastige yönelcen canım
Yok canısı maalesef
Ameliyat harici uzamaz.
Yüzüyor musun
Hayır
İyi gelebilir
Uzatırsın aslında
Nasıll
Evet egzersiz yap bırakmaktan en az 6 ay