Arkadaşlar ne tavsiye edersiniz erkekler kaç yaşından sonra uzama duruyor
Evet egzersiz spor ile mümkün
Hayır 18 de bitiyor gelişme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar ne tavsiye edersiniz erkekler kaç yaşından sonra uzama duruyor
İmkansız kardeşim seni üzmek istemem ama gerçekten imkansız gibi zaten takıntı yapmazsan boyun önemsiz olduğunu anlıyorsun ama kafaya takarsan hayatın kabus olur bende kendimi kısa sanıyordum dışarıya çıktığımda çoğu insandan uzun oluyorum genelde. Kafaya takma kısa değilsindir
Boyun kaç geliyor ve nerde ölçülüyosun reis
Fiat doblo arabası heryerde bulunuyor dışarı çıksan görürsün kardeşim heryerde var yani arabanın en arka tarafı yani bagaj tarafına geç orasının en üstü yani en arka tarafının boyu 184 oluyor ona göre hesap et
Dayı bizim araba fiat doblo 176 yım o zaman
İnşaat metresinde 172 173 çıkıyor ama
İnşaat metresi doğru değil kardeşim beni bir doktor ölçtü evde inşaat metresiyle ölçtüğümden 2-3 cm fazla çıktım inşaat metresiyle pek doğru görülmüyor. 176 boy kısa değil bu arada hemen hemen ülkenin yarısından çoğunun uzunusun
Eyvallah bilader gene de uzamak istiyorum 2 3 cm ne tavsiye ediyorsun
Uzayamazsın kardeşim öyle bir şey mümkün değil ama yinede vücudunu dik tutan en azından 1-2 santim uzun gösteren tavsiyelerim var. Bir çocuk 20 yaşnıdan 21 yaşına kadar boyunu uzatıyordu 5 cm uzamıştı herkeste uzadım falan diyordu youtubeye gir hayatın hileleri kanalından yarım saatte boy uzatma 20 yaşından sonra bile uzuyor videosunu izle. Ben o videodaki hareketleri yapıyordum hergün ve yaptığım zamanlarda hep kendimi biraz daha uzun hissediyordum tavsiye ederim
Kanka 20 den sonra uzayanlar var. Ama bir abim 25 yaşında polisliğe giremedi boydan dolayı hırs yaptı 1 yılda 5 cm uzAdı egzersizlerle canlı kanıt
Kaç boyu o abinin
167 den 172 olmuş
Ergenliğe 11 12 yaşında girdiğini söylüyor yoğun egzersiz yaptım diyor sabır işi diyor çok zor yani
Doğru söylüyorsun
Sen düzenli egzersiz yapıyo musun boy atmadın mı
Yaptığım zamanlarda bu hareketler sayesinde biraz uzun hissediyordum ama bayadır yapmıyorum ve normalim eskisi gibi
Cevap
1Cevap
Umudunu kaybetme dene belki uzarsın
Ne yapmamı tavsiye edersin mesela
Basketbol ve yüzme boy uzatabiliyormuş diye duydum basketbolu beceremem dersen yüzme kurslarına katılabilirsin yazın oluyor böyle kurslar
Barfikse asılıyorum bir de egzersiz
Evde
Barfiks etkili mi bilmiyorum ama bence yüzme kursuna kesin katıl duruşu bile düzeltiyor hafif kambur bir arkadaşımın duruşu dikleşti biraz boyu da uzadı
Hem sosyal bir aktivite olur sana
Olmaz
Dayı sen kısa kaldın diye olmayacak bir şey değil spor ile mümkün olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?