Trabzonspor - 6 maç seyircisiz oynama 🔸 Bright Osayi-Samuel - Ceza tayinine yer yok 🔸 Oosterwolde - 1 maç men 🔸 İrfan Can Eğribayat - 1 maç men 🔸 Egemen Korkmaz - 1 maç men
Bana göre Fenerbahçeli futbolculara hiç ceza almaması lazımdı egemenede bir maç çok az olmuş Trabzon küme düşmesi lazımdı 6 maçlık ceza ne çok az bir ceza Osayı Samuel için cezası daha belli değil farklı görüntüler inceleniyormuş
PDFK cezaları açıklandı. Sizce cezalar adil mi olmuş?
Açıkçası olaylar çok büyük ve çok büyük cezalar olmalıydı. Ama önceki Fenerbahçe’nin çok büyük ceza vermek şampiyonluk yarışı etkileyeceği için bunu yapamazlardı Fenerbahçe’de bir doğru politikaz orada doğru bir strateji yaptı dikdikten çekileceğini söylediler tepki olarak. Trabzon’un arkasında siyasi olarak belli bir gücü var aynı zamanda oraya yani aslında her iki tarafta içinde cezaları aşağıda tutmuş oldular. Geçen sene Ankaragücü Beşiktaş maçında hakemi koruyan futbolcuyu linç ettik adam ülkeyi terk etti… olmadığı zaman böyle SORUNLAR yaşıyor musta ceza da dahil her şeyi tartışır hale geliyor
Ayşe sen adi bir karar verildiğini düşünmüyorum sadece para cezaları verilmiş devletin kasasını doldurmak için verilen cezalar, bu olaylar Avrupa'da olsa kaç tane takım küme düşerdi.
Aynı zamanda şunu da söylemekte fayda var zamanında Ankaragücü maçında Beşiktaşlı futbolcu josef'e bıçakla saldıran kişiyi müdahale etti diye adama ceza verdiler adam ülkeyi terk etti Fenerbahçeli oyuncu hiçbir şey yapmadılar nefsi müdafaa diyorlarsa o zaman da nefsi müdafaa vardı.
Hayır, hiç adil değil. Yerde yatan adamın kafasına tekme atan futbolcu sadece 1 maç ceza almış... TFF yine rengini belli etti. Bu sene zaten GS ve FB kollanıyor.
Hayir fenerbahce oyuncularinin yaptigini manchester united de olmus olssaydi sezonu kadro disi gecirirlerdi. 100 milyonu yakin fiyatla aldigi kac kisiyi biyle yaptilar. Gerci büyük kulüplerin yapabilecegi bir sey bu. Trabzon spora da ibret amacli sezon sonuna kadar taraftarsiz oynama cezasi verilmeliydi.
Bencede komple kapatılsın mümkün bişey olsa Rusya Ukrayna ile iletisime geçip kırımla trabzonu takas etmek lazım direk ancak ülke rahat nefes alır öyle
Bu ceza şu demek o sahada taraftar bir oyuncuya bıçak saplasa sıkıntı yok devam ke olacaktı her şey... Bu maçın böyle olacağını önceden biliyorduk bu maçta nasıl olurda polis güvenlik güçleri olmaz bunun sorumlusu suçlusu kim
sana göre küme düşmesi lazım dı nedir? tff nin bi kuralları var. fenere verilenler zaten şaka gibi. trabzona 10 mac vericeksin ama fenerlilerinde en az 5 mac ceza almalıydı fenerin çekilirim bilmem ne tehditleri işe yaramış tehditlerle hileyle şampiyon olma derdinde ali
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kurşun sıkılmış takıma yeterli güvenlik sağlanmamışda saha içindeki kavgadan mi adil ceza çıkacaktı.
Fenerli değilim macida izledim sahaya inenler Trabzonsporlular değil mi fenerin hic ceza almamasi lazim Trabzonda agir ceza almali ki bidaha yasanmasin biz futbolda böyle igrenc şeyler görmek istemiyoruz
Bu adamlar ne yaptı da böyle ceza aldılar? Hem maçta oynamayıp hemde para mı ödemeleri gerekecek … neden Trabzonspor’a seyircisiz oynaması cezası veriliyor?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Suçlu olan ev sahibi ve taraftarı, ceza deplasmana. Ligden değil tüm spor dallarında liglerden çekilme doğru karar olur
Yiğidi öldür hakkini yeme şu an ali koç bu kadar cabalamasaydisence Fenerbahçe bu kadar cezayla kurtarır miydi dilim dilim dograrlardi valla Fenerbahçe'yi
Hiççbir ülkede takımlar böyle kollanmaz. Rezalet bir şey. Tiksiniyorum artık Türk futbolundan. Avrupa izleyip geçiyorum artık. En koyu Beşikteşlıydım soğudum ama