Evet arkadaşlar Galatasaray - Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 yenilerek avrupa ligine veda etti. Bence avrupa liginin en zayıf ve vasat takımlarından birine elendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 yenilerek avrupa ligine veda etti. Bence avrupa liginin en zayıf ve vasat takımlarından birine elendi. Maçı nasıl buldunuz?

GS 11 kişiyle asla yenilmezdi. Kırmızıdan sonra zaten biraz catirdatma oldu beklerimiz çok kötü icardi yok.. Muslera gününde değil.. maçın kırılması 3:1 oldugundaydi pozisyonu ofsayt diye bekledik gol verildi vede ofsayti göstermediler.. tabi 3:1 skor yaramadı çok risk aldık..
Okan hoca diyecem ama adam napsin sol bek oynuyamiyor sağ bek sakat yönetim devre arasında çok geç yetersiz transfer yaptı..
Vede rakibin 2 numaralı sağ bek oyuncusunu acilen alalım
Berkan ın sol beki tutamadığını söylemiştim bir önceki maçın sonucunu paylaştığınızda. Ama Berkan yine sol bekte oynadı. Kerem aktürkoglu denilen fizik yoksunu yine rakibin fiziği karşısında yenik kaldı. Sol bek olmasa bile farklı bir çözüm bulunabilirdi. Okan buruk barış Alper i solbekte kullanmayı ne hikmetse akıl edememiş. Bence bunu akıl edebilseydi ve kerem aktürkoglu yerine Zaha yı kullansaydı tur bizimdi. Ama işte ne hikmetse Okan buruk bunu akıl edememiş. Ben bu halimle kadroyu kursam Okan buruk tan daha iyi hazırlarım yeminle. Barış sol bekte barış ın yeri olan sağ kanada da Tete konulsaydı iş görürdü bence.
Bu preciado denen adam aşırı hızlı. Onu ancak barış tutabilirdi. Halihazırda en iyi sol bek oynayabilen ve preciado nun hızına yetişebilen tek ve en uygun oyuncu Barış Alper di.
Galatasaray avrupa liginin en zayıf takımına yenildi onun için kimse avrupa'da kupa hayaline kapılmasın! Bu yenilgide Galatasaray tarihinin en güçlü kadrosu dediği için emre belezoğlu'na kapak olsun! Takımda kaç tane çöp var! Sanches ve kerem demirbay dışında alınan bütün yabancılar çöp transfer ve hepsi sezon sonunda gönderilmeli!
Bence Avrupa liginin en zayıf takımı denilemez Sparta Prag a çünkü çok iyi paslaşıyorlardı. Türk kulüpleri pas yapamayan takımlardır. Üstüne bir de sol bek te hava mücadelesi sıfır olan yavaş olan Berkan a, sağ beki de sakat Kaan Ayhan a emanet edince bir de bunların üstüne zayıf Kerem aktürkoglu nu oynayınca olanlar oldu. Emre Belözoğlu nun söyledikleri doğruydu aslında Galatasaray çok güçlü aslında. Emre Belözoğlu nun takımına karşı derrick köhn ve barış Alper beklerde oynadı. Eğer Sparta Prag karşısında da beklerde bu iki isim oynayabilseydi Emre Belözoğlu nun haklı olduğunu görürdünüz. ICARDI şöyle yapamadı bilmem Zaha şunu yapamadı diyemezsiniz. Eğer savunma yapamıyorsan hücum a çıkamazsın çünkü. Hücuma çıkamayınca da ICARDI ve Zaha Mertens suçlanamaz. Gerçek bu..
Galatasaray bir maçta elinde olmadan tökezledi diye hemen Emre Belözoğlu yanılıyor diyemezsiniz. Bu takım bu sene çok az kaybetti hatırlatırım size. Bu takım buraya gelene kadar birçok Avrupa kulübünü ya yendi ya da başabaş oynadı
Sen 2000 yılının galatasaray'ını bilmiyorsun galiba! Sadece iki kanadı sayıyorum sana. Sağ bekte fatih akyel, capone, ümit davala iki tanesi milli. Sol bekte bence türk futbol tarihinin en iyisi hakan ünsal ve yedeği yine milli olan ergün pembe! Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu 99/2000 sezonu kadrosudur!
Ben Galatasaray kupayı kazanabilecek güçtedir demiyorum ki zaten. Ben çeyrek finale gider ya da düşük ihtimalle yarı finale gidebilir diye tahmin ediyordum. Play off ta ve son 16 da kesinlikle yenilmezdi. Ben derrick köhn un Avrupa da oynayamadığını öğrenince şok oldum yeminle.
Diyorum ya bekler olmadan hücuma çıkamazsın. Bu yüzden böyle oldu diye. Beksiz takım tıpkı iki kolu kesilmiş bir adama benzer
Üstelik Berkan ve Kaan in oynamasına rağmen hiç te kötü değildi Galatasaray. Kırmızı karttan sonra üç golü yedi. Hakem Barış Alper in atağına Kaan ın pozisyonda olduğu gibi Sparta Prag li oyuncuya kırmızısını verseydi beksiz Galatasaray beksiz olmasına rağmen kazanırdı. Hakem Prag a vermesi gereken kırmızıyı Galatasaray a verdi. ICARDI dirsek yedi hakem faulü praga verdi. Normalde ben Avrupa da hakem konuşmak istemem ama Bence hakem kasıtlı bir şekilde taraf tutuyordu
Tamam hakem kötüydü ama maç 11'e 11 devam ederken bile ikinci yarının başında iki tane 100% gol pozisyonu verdi galatasaray, yani gol geliyorum diyordu. Maç 11'e 11 devam etse bile bence sparta prag kesinlikle ikiyi bulacaktı. Belki uzatmaya gidebilirdi ama ibre prag'tan yanaydı!
orada da Okan buruk un devreye girmesini beklerdim.
Evet kesinlikle ben de sorumlunun Okan hoca olduğunu düşünüyorum savunma yapmadığı için. Koskoca Galatasaray ın kadrosunu yöneten bir adam bunu nasıl akıl edemiyorsa bilmiyorum artık
Emre Belözoğlu meselesine gelecek olursak beklerimiz iyi olduğu için hücuma da çok rahat çıkıyorduk Ankaragücü nefes dahi alamıyordu 3-0 dan daha fazla yemediklerine dua etsinler. Emre Belözoğlu nu da hiç sevmem bize ihanet edip koyu fenerli olmuş bir adamdır kendisi. Emre Belözoğlu denince aklıma Melo nun ona el işareti yaparak defol demesini hatırlıyorum kırmızı görmüştü emre o maçta. Her ne kadar Emre Belözoğlu nu sevmesem de söylediklerinde haklı Galatasaray ezici bir üstünlüğe sahip. Doğru bekler yerinde oynadığında. Hele bir de sacha boey gitmeseydi derrrick köhn ve sacha Boey birlikte oynasalardi tek bir maçtan bile puan kaybetmezdik bence. Barış da hücumda kanat oynardı böylece.
Aurier in oynayışını henüz görmedik ama sacha boey kadar olacağını sanmıyorum
ya bu tamamen teknik direktörle alakalı bir durum:
Olan buruka yazar.
Türkiye’de teknik sektörlerin taktiksel alanda eksik olduğu aşikar. Bunların arasına Okan buruk ama en iyilerinden çünkü en azından baskı konusunda taktiksel uygulamaları iyi…
İsparta bırak üçlü savunma oynadığı için savunmalı bir kişi fazla olduğu için bütün baskıları kırabilince.. Galataarayın tek taktiği de boşa çıktı…
Erken ve dramatik bir veda oldu harcanan paralara göre
Zaha tete kullanamadılar şampıyonlar ligi bitti onlar da bitti
Cevap
7Cevap
4 yemesini beklemiyordum
Rezillik resmen iki mactata saçma sapan kırmızı yemek nedir zaten hakem bize oynuyor. Neyse kuşlar civildasin biraz malzeme lazım onlara
Gsnin halini görüyoruz her Avrupa maçında 10 kişi kalıyor. Şaşırmadım sonuca, maçtan önce pragın farkla yeneceğini tahmin ediyordum.
Avrupa'ya bek yetiştiremeyen yönetime yazar bu. Önümüzdeki yıl telafi ederler umarım Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final vs ile..
Nasıl olsa turu geçeriz kafasındaki yonetjm bek transferini bu maça yetiştirmedi. Dursun Özbek ve scout şefi Emre Utkucan derhal istifa etmelidir.
Kırmızı kart görmeseydik böyle olmazdı bence. Liverpool acımaz bunlara.
WhatsApp mı zayıf mı başka bir maç mı izledik biz ya
Maçtan anlamam ama skor hiç öyle demiyor 🤣🤣🤣
Oha elendi mi nee
Yapma işte bunu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?