ilk defa küre gireceğim youtube da kanalı olan tanınmış bir hoca var fatih şanlı diye hem danışmanlık yapacak hem ürünleri temin edecek ücretli bir şekilde
biraz hacim kazanmak ve büyümek istiyorum
testesteron enanthat ve exandrolone önerdi
sonrasında pct tedavisi yapacağız ne düşünüyorsunuz iyi mi sizce?
biraz hacim kazanmak ve büyümek istiyorum
testesteron enanthat ve exandrolone önerdi
sonrasında pct tedavisi yapacağız ne düşünüyorsunuz iyi mi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Spor geçmişin var mı? Esas önemli olan şey bu?
Onlardan maximum verin almak için sporla irileşme noktanı zorlanan lazım yoksa sıkıntı olur. Pct 'yi ise muhakkak yapmalısın. Alınan hormonlarla hormon seviyeleri alt üst olacak onları tedavisiyse önemli. Fakat bana sorarsan daha 20 yaşındasın küre girmek için daha çok erken. Fatih Şanlıyıda biliyorum. Çoğu alışverişimi onunla yapmışımdır. Fakat kür işi sıkıntı. Bence küre girmek için daha çok çok gençsin
biliyorum ama hayatım boyunca zayıf ve çelimsiz olduğum için her konuda sıkıntı yaşadım bundan bir yıl önce spora ciddi bir şekilde başladım ve çok kişinin önüne geçtim spor salonunda benden önce başlayan çocuklardan daha yüksek ağırlıklar kaldırıyorum ve vücudum daha iyi günlük 3500 kaloriye yakın yiyorum ve iyi protein tüketiyorum tek sıkıntı bu kür işi bittiğinde pct tedavisi nedir ve nasıl olunuyor bunları bilmiyorum fqtih hoca yardımcı olacağını söyledi
Pct tedavisi olayı. Dahiliyeye gidiyorsun. Testosteron , total testesteron v, dsl gibi bir kaç şeye baktırıyorsun. Sana kağıtta değerler veriliyor. Hangi hormon baskılandıysa hangi kanal kapandı veye yükselme yaşandıysa ona göre ilaç kullanıyorsun. Youtubede bir çok video var şimdi burada onları tek tek anlatmaya kalkarsam gem kafan karışır hemde çok üzün sürer.
İşin manyaklık boyutuna ulaştırmamanda fayda var. Sağlıklıca sporunu yap , sağlıklı beslen, alkol sigara ve diğerlerinden uzak dur mutlu ve sağlıklı o. Egona yenik düşme sonra total testosteronu filan düşürürsen 1 sene boyuca pct yapanlar gibi yapmak zorunda kalabilirsin. B3nce gerek yok ama karar yinede senin
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bu işi fazla abartmadan sağlıklı bir şekilde devam etmeye çalışacağım.
En güzeli. Bu arada Fatih Şanlı oldukça dürüst bir adamdır. Bende mk677 almıştım fakat diğerleri pct işleri gilan diyince gözüm korktu bulaşmadım. Sende bulaşma. Yarışmaya katılmıyorsun sonuçta. Sporunu yap, beslenmene uykuna dikkat et gerisini salla gitsin. burada belki uygun kaçmayacak ama işin ciddiyetini anla diye söylüyorum. Erkeklik hormonun testosteronun baskılanması sonucunda bu seferde ona çare aramak zorunda kalabilirsin.
testesteron hormonum fazla abartmassam pct tedavisiyle eski haline döneceğini söylediler ama tabi kesin bir şey yok riskli
O değerler bakıp sana ona göre ilaç kullandırtacak oda ona göre değerleri yakalamanı sağlatacak. Ama yinede dediğim gibi daha gencecik insansın. Küre filan gerek yok. Sağlıklı sporunu yap zaten gelişirsin. İri yarı değilde git vücudun olur. Hem daha sağlıklı olursun. O tarz şeyler iç organlarınıda yorar. Biraz komplo teorisi gibi gelecek ama. Bu fitness modellerinin bir çoğunun genç yaşta ölme sebepleri sence de bunlarla alakasız olabilir mi?
aslında bi yandan haklısınız 1 yılda çok gelişim kaydettim zaten iri yarı olmak istemiyorum güzel duran bir vücut istiyorjm o kadar 1 yıl veya 2 yıl daha devam etsem istediğim vücuda ulaşırım kullanmasam daha iyi olacak sanırım
En güzeli. Fakat yinede sen bilirsin
hekim kpontrolünde olacaksa sakıncası yok. hekim kontrolü yoksa tehlikeli olabilir.
hangi hekim ilgilenir ki böyle birşeyle özel olarak ama kontrollerimi yaptırmamdan (kan testleri vesaire) diyorsan elbet yaptıracağım
Yapma…
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!