Spor Sütyen ve kilotla spor yapıyorum bu tuhaf mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Aşırı rahat hissediyorum napim Güncellemeler+1 yıl Evde tabiki spor salonunda yapılır mı hiç delirmeyin o kadarda😂 Sütyen ve kilotla spor yapıyorum bu tuhaf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ee olur o kadar knk bende evde yaparken sporu esortman üstümde ya sporcu sütyeni ya da bralet le yapıyorum 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evindeysen sıkıntı yok rahat olmak en güzeli bende geneld baksır ile bazen de hiç bişey giymeden yaparım evde 0 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Giymeden yaptım zaman sıkıntı oluyor biraz tabi oda var Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 357 cevap paylaştı. yazar spora mola verince anlık 😂😂 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl Evde olduktan sonra tuhaf değil. Hatta südyensiz daha rahat yaprsın. Dene istersen. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Evde ben de sadece boxerla yapıyorum bir sürü kıyafet kirletmenin anlamı yok :D 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sıkıntı yok evde kimse yoksa anadan dogmada yapabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tekseniz eğer çıplak dahi yapabilirsiniz size kalmış bişey. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çıplakta yapılmaz şimdi abartma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapanlar var elbet ama bana kalırsa spor kıyafetler daha iyi. Yorumla
lmvlys Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Amaan sen nasil rahatsan oyle yap senin evin sadece keyfin ve kahyasını dinlee 1 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Çııarsan daha rahat olmaz mı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz abi Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Eee tamam abi Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Kendi evınde istersen cıplak takıl kime ne? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ayolll Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nasıl rahatsan öyle yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafetle yapınca ağırlık hissediyorum vücudumda Yorumla Boavistaa +1 yıl Doğru Yorumla
Gercek_terapistt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl çekiciymiş görsek keşke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir defol ya Yorumla
lllllıllll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hangi hareketleri yapıyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Plank falan Yorumla lllllıllll +1 yıl izleyici alıyor musun xd Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl sjjsjsjs Yorumla
Kuzyoterapi21 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Senin için değilse bize tuhaf olmax 😄 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Şort iyidir ev halkı var sonuçta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalniz yaşadığım için no problema Yorumla güneyjdm +1 yıl O zaman sorun yok Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. evde bile olsa yaptığın spora bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aaaa valla inanmayız.. Foto atmalıydın.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir kiz boyle bir sey yazmaz sen buyuk ihtimalle erkeksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek olmamı mı isterdin bacım?Cevapta ironi vardı ama algılanamamış..Yani diyorum ki ablası: evde nasıl spor yaptığını burada yazma amacın neydii? Yorumla Soran +1 yıl Tabi kesin oyledir sjsjs Yorumla
Munzurluibo62 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Görmem gerekli seni o haldeyken nasıl olurum varya 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. evdeyse sorun yok :D 0 0 Yorumla
Svvllcsknnn Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl spor salonunda mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok daha neler Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl heaa okeyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ee olur o kadar knk bende evde yaparken sporu esortman üstümde ya sporcu sütyeni ya da bralet le yapıyorum
Evindeysen sıkıntı yok rahat olmak en güzeli bende geneld baksır ile bazen de hiç bişey giymeden yaparım evde
Giymeden yaptım zaman sıkıntı oluyor biraz tabi oda var
yazar spora mola verince anlık 😂😂
Evde olduktan sonra tuhaf değil. Hatta südyensiz daha rahat yaprsın. Dene istersen.
Evde ben de sadece boxerla yapıyorum bir sürü kıyafet kirletmenin anlamı yok :D
Sıkıntı yok evde kimse yoksa anadan dogmada yapabilirsin
Tekseniz eğer çıplak dahi yapabilirsiniz size kalmış bişey.
Çıplakta yapılmaz şimdi abartma
Yapanlar var elbet ama bana kalırsa spor kıyafetler daha iyi.
Amaan sen nasil rahatsan oyle yap senin evin sadece keyfin ve kahyasını dinlee
Çııarsan daha rahat olmaz mı
Yok olmaz abi
Eee tamam abi
Kendi evınde istersen cıplak takıl kime ne?
Dimi ayolll
Nasıl rahatsan öyle yap
Kıyafetle yapınca ağırlık hissediyorum vücudumda
Doğru
çekiciymiş görsek keşke
Bir defol ya
hangi hareketleri yapıyorsun
Plank falan
izleyici alıyor musun xd
sjjsjsjs
evde yapıyorsun dimi :D
Ya nerede yapıyorsun bunu
Rahat oluyor mu? Ben boxerla denedim rahat olmadı.
Senin için değilse bize tuhaf olmax 😄
Şort iyidir ev halkı var sonuçta
Yalniz yaşadığım için no problema
O zaman sorun yok
Nerde spor yapıyorsun
dikkat çekici :D
evde bile olsa yaptığın spora bağlı
Aaaa valla inanmayız.. Foto atmalıydın..
Bir kiz boyle bir sey yazmaz sen buyuk ihtimalle erkeksin
Erkek olmamı mı isterdin bacım?
Cevapta ironi vardı ama algılanamamış..
Yani diyorum ki ablası: evde nasıl spor yaptığını burada yazma amacın neydii?
Tabi kesin oyledir sjsjs
bence ikisinide çıkar. öyle takıl
Terleyince külotta çıkan o görüntü 🥳
Seni öyle izlesem? :D
Daha rahat daha güzel bence
Nerede?
Normal
Yalnızsan yap
Guzell 😅
Eminim oyledir
Tayt giy
Ahhaahah hocan olabilirim