Spor Bugün spora başlıyorummmm hadi gaz verin bana😄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor ilk gün olcak her yerim ağrıcak diye üşeniyorum beni gazlayın başlasam gelcek gerisi 🙈🙈 Güncellemeler+1 yıl yaptım arkadaşlar tenk uuu Bugün spora başlıyorummmm hadi gaz verin bana😄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aynaya baktıkça mutlu olacaksın.Giydiklerin daha çok yakışacak.Senden gözler alınamayacak.Değmez mi?💞 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yaa pozitifini yediğimm tesekkür Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben de oyle :D Bir kere baslayinca devami rahat gelir. Dinc olunur. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi bugün basliyorsun Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl ben yaptim sporu sıra sen deee hadi bakim Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Ben daha sonraya Yorumla Soran +1 yıl hadi bakalım okey Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl :) Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün olmaz ki Pazartesi günleri başlanır4 gün daha yat dinlen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vakit yok pazartesi hikaye :D
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 357 cevap paylaştı. gazı şurdan temin edebilirsin 😂😂 0 0 Yorumla
sefaabey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bcaa diye supplement var onu alırsan sana çok iyi gelicektir 0 0 Yorumla
HerrscherSchnodderig Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hignnnnn hignnnnn Mars basmiyor ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😒 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güzel bi duş al soğuk suyla öncesinde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hava buz gibi soğuk dus alamamm ama kqhve içtim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oda iyi filtremiydi Yorumla Soran +1 yıl türk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl afiyet olsun Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 542 cevap paylaştı. Dobarlan 1 0 Yorumla
kvnc1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Başlayıp 2 haftada bırakanlardan mıısn sende😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 hafta az süre değil ya bırakan ilk hafta bırakıyor :D Yorumla kvnc1907 +1 yıl İlk haftadan birakan benim işte, ama istiklallıyım yine 2 ayda bir başlıyorum hep hiç pes etmedim😂 Yorumla Soran +1 yıl basla basla durmak yok :D Yorumla kvnc1907 +1 yıl İyi bir gaza gelmem lazım yine, birinin göbeğin büyümüş felan demesi lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynaya baktıkça mutlu olacaksın.
Giydiklerin daha çok yakışacak.
Senden gözler alınamayacak.
Değmez mi?
💞
yaa pozitifini yediğimm tesekkür
Ben de oyle :D
Bir kere baslayinca devami rahat gelir. Dinc olunur.
Sen de mi bugün basliyorsun
Evet
ben yaptim sporu sıra sen deee hadi bakim
Ben daha sonraya
hadi bakalım okey
:)
Bugün olmaz ki
Pazartesi günleri başlanır
4 gün daha yat dinlen
Vakit yok pazartesi hikaye :D
gazı şurdan temin edebilirsin 😂😂
Bcaa diye supplement var onu alırsan sana çok iyi gelicektir
...
Sen yaparsın hadi başarırsın
Hignnnnn hignnnnn Mars basmiyor ki
😒
Yaparsın sen aslansın kaplansın😂
güzel bi duş al soğuk suyla öncesinde
hava buz gibi soğuk dus alamamm ama kqhve içtim
oda iyi filtremiydi
türk
afiyet olsun
Dobarlan
Başlayıp 2 haftada bırakanlardan mıısn sende😄
2 hafta az süre değil ya bırakan ilk hafta bırakıyor :D
İlk haftadan birakan benim işte, ama istiklallıyım yine 2 ayda bir başlıyorum hep hiç pes etmedim😂
basla basla durmak yok :D
İyi bir gaza gelmem lazım yine, birinin göbeğin büyümüş felan demesi lazım
Hadi hayırlısı
Bas lannnnnn
Iıinnnn
yazı düşün 😂😂