Evet arkadaşlar Beşiktaş ligin iyi takımlarından Karagümrük'ü Fernando Santos yönetiminde 3-0'la geçti! Beşiktaş'ı ve maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş ligin iyi takımlarından Karagümrük'ü Fernando Santos yönetiminde 3-0'la geçti! Beşiktaş'ı ve maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaş ruhunu tekrar buldu. Santos oyuncuları motive etmiş. Zaten Beşiktaş takı asıl sorun motivasyon kaybıydı.
Bir an önce Aboubakar ve Rosier ile ilgili karar verilip transferler takıma kazandırılmalı. Umut ve Onur 11 oyuncusu değiller.
Semih ise son 4 maçta 5 gol atarak kolay adam eksilterek hem Beşiktaş hem de milli takım için büyük oyuncu olma yolunda.
Umarım yapar.
Başka şansı yok, çünkü kadro oldukça dar birde bu isimleri kadro dışı bırakırsa ciddi sıkıntılar yaşar! Beşiktaş'ın 5 tane direk 11 oynayacak transfere ihtiyacı var. Bir dünya yıldızı stoper, çok kaliteli bir 6 numara, bir 8 ve birde aboubakar sezon sonunda giderse üst düzey golcüye ihtiyaç var. Ve sağ kanata ghezzal'ın yerine iyi bir adam almalı!
Aslında pek iyi oynamadık ama rakip de çok zayıftı.
Semih yine çok etkili bir oyun sergiledi.
Ortasaha performansı çok düşük maalesef. Gedson Salih Amir üçü de çok yetersiz performans sergiliyor. Demir Ege de aynı şekilde.
Ghezzal Rebic iyi sinyaller verdiler.
Olm ben semihe kötü mü dedim? Tayyipi atlamışım o da iyiydi evet. Rebic ve Ghezzal çok iyiydi demedim, iyi sinyaller verdi dedim. Bu isimler iyi performans sergilerse elden çıkarabiliriz, hatta para bile kazanabiliriz.
İkinci yarı için söylemek gerekirse çok da başarılı değildi özellikle ikinci yarının başlarında çok fazla atak yedik yani kadro yetersiz birçok kişinin değişmesi lazım
Cevap
6Cevap
MAçı iyi buldum
Artık zafere hasret kaldık ama iyi ki aldık maçı teşekkürler beşiktaşım😇😇😇😇❤️
Başarılar en büyük Beşiktaş
Tebrikler kartalım , çok özlemişizzzz🧿❤️
beşiktaş beşiktaştır^
bu hoca gücü falan değil futbolcu yavş. aklığı
İzlemedim
Ligin en iyi takımlarından diye yazınca koptum hahahahhahahaa karagümrük m k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?