Evet arkadaşlar beşiktaş 3-0 öne geçtiği maçta 10 kişi kalıp son dakikada beraberliğe yakalandı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar beşiktaş 3-0 öne geçtiği maçta 10 kişi kalıp son dakikada beraberliğe yakalandı! Maçı nasıl buldunuz?

Hakem hatası çok fazlaydı maalesef. O kırmızı kart yanlıştı ve ikinci yarıda takımda gol atan 3 kişinin çıkmasına sebep oldu. İkinci yarıda bu yüzden gücümüzü kaybettik. Ayrı olarak ilk yendiğimiz gol beleşti resmen. Yani Ersin bazen cidden hayat enerjisini kaybetmiş gibi davranıyor şaşırıyorum. Gol yiyor ve izliyor. Her zaman mükemmel olmasını beklemiyorum ama güzel goller yiyelim yiyeceksek.
Salih’i günlerce linçlediler ama ben kötü bir oyuncu olduğunu asla düşünmüyorum. Rosier her zamanki gibi mükemmel savunmalar yaptı bence her iki yarıda da. Beşiktaş için bir şans bu adam.
Diğer iki golde güzeldi ama maksat bunu korumaktı tabii. Olmadı yapacak bir şey yok.
Valerian ismael'de tam bir korkakmış! Ghezzal ve nkoudou'yu ikinci yarıda oyundan çıkartıp adeta beşiktaş'ı bitirdi...
Berbat bir futbol oynuyor Beşiktaş yense de hak ettiği bir maç olmazdı, hazırlık maçında da kötüydü lig de de iki maçtır çok kötü bir futbol ortaya koyuyorlar.
Cevap
12Cevap
Farka gidecek maç bir kırmızı kart yüzünden mahvoldu..
Maç futbol açısından güzeldi bol gollü, ama beşiktaş kazanmalıydı bence, birde hakem hatası vardı
Gedson Fernandes...
Sırf Galatasaray almasın diye 6 milyona yarısını alan Beşiktaş Gedson'un hatasından toplam 4 gol yedi.
Abdulkerim'in hatasına güldüler kendi stoperleri kendi kalesine attı.
Canım Alanyam kazansaydı keşke ama beraberede iyi yılların takımı bjk yani bir ilçeyi yenemediyse demekki kotü oynamış
Aaa oynuyormuştur oynuyormuşturda siz o sırada yemek falan yiyormuşsunuzdur. Yinede öyle demeyelim sonuçta memleketimiz yani ayrıca bu beşiktaşlılarin niye hepsi sinirli anlamıyorum
İlk yaridan ikinci yarıya Beşiktaş değişti resmen. Rezalet bir maçtı.
10 kişi kalması ve 45+'da gol yemesi alanyaspor'u umutlandırdı...
Hakem hatasını bilmiyorum izlemedim fakat 3-0 puan vermenin bahanesi olmaz
Ahmet Çakar da sitede ya bazen gerçekten Erman hoca olduğunu düşünüyorum
İlk yarı harikaydık 10 kişi kalmasak yenerdik.
🗣 Rıdvan Dilmen: "Maç ne olur bilmiyorum. Bitmiş maça hakem Yasin Kol, Alanyaspor'u ortak etti. Emrecan'ın kırmızı kartı yanlış. . Alanyasporlu Fatih'in ikinci sarı kartı görmesi gereken pozisyon vardı." (TV 8.5)
Maçta hakem hatası çok oldu mu objektif yorum bekliyorumm
Aynen haber et knk
Emrecan'a verilen ilk sarı kart kesinlikle yanlış ve çok ucuz... Artı alanyasporlu bir oyuncunun da ikinci sarıdan atılması lazımmış! Yine hakem maçın içine etmiş... Bu arada valerian ismael'in de nkoudou ve ghezzal'ı ikinci yarıda oyundan alması beşiktaş'ı çok geriye yaslamış ve kesinlikle hatalı. Önde top tutacağın iki adamı oyundan almak akıllı bir iş değil!
Gedson s*ktursun gitsun takımını yaktı mal oglu mal ya
Olağan şeyler arkadaşlar alışın Beşiktaş'ın oo günleri gitti 15 yıl sonra toparlanırlar...
Gedson 3-3 Beşiktaş
Bjk tarihinin en kötü kadrosu
Anadolu takımları çatır catir oynuyor kimse kimseyi hafife almasin
Gece uyudum 3..0 sabah uyandım 3. 3 sinir oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?