Evet arkadaşlar Beşiktaş - Kayserispor'u Aboubakar ve Chamberlain'in attığı gollerle 2-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Kayserispor'u Aboubakar ve Chamberlain'in attığı gollerle 2-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Beşiktaş'ın oyunu hâlâ yeterli değil
Toparlayacaklar biraz zaman lazım. Rakiplerinin de bir halt oynadığı söylenemez!
Beşiktaş'ın fikstürü zor
O zor fikstürü kayıpsız veya çok az kayıpla geçerse işi lehine çevirebilir!
İmkansız
biriniz gerçekçi ve objektif bakıyor soran ise se sa cı öyle olursa böyle olursa 🙄 oyuna bak oyun ne söylüyor
@Aguni Oyun olarak belki Beşiktaş istenilen seviyede değil ama şenol hocayla her geçen gün üstüne koyan bir beşiktaş izleyeceğimizden eminim. Rakipleri Fenerbahçe ve galatasaray'a gelince bir halt oynamadan kazandıkları maç sayısı oldukça fazla, özellikle fenerbahçe'nin! Bu oyunla puan kayıpları yaşayacakları kesin.
kadro zayıf, iki rakibinin çok çok demiycem ama gerisinde ama bana göre çok çok gerisinde. Oyun 1-2 oyuncuya bakıyor. Yük sadece onlarda. İzleyene keyif veren bir oyun yok hatta oldukça sıkıcı. Son zamanların en vasat kadrosu bence…
@Aguni Katılıyorum sana nedeni ise Mert günok milli takımın kalecisi sende, colley ve Éric bailly iyi bir ikili ve bence fenerbahçe'nin geri ikilisinden daha iyi, Nelson sanches arası tartışabiliriz. Ligin en iyi sağ beki rosier yine sende. Orta sahada gedson bence toreira ve fred ile beraber ligin en iyi 3 orta sahasından biri. Iyi bir ghezzal olursa az bir oyuncu değil, rachica geçen sene galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi oyunculardan biri. Aboubakar, icardi veya dzeko'nun altında bir oyuncu değil ve iyi bir Aboubakar bence hem dzeko'dan hemde icardi'de ye tercih edeceğim bir oyuncu. Ligin en iyi ikinci santroforu cenk tosun yine sende ve rakiplerinde bakambu ve batshuayi var yani cenk daha iyi. Burada bir tek kulübede ki oyuncuları tartışabiliriz ama onun dışında beşiktaş'ın kadrosu az bir kadro değil.
*Katılmıyorum olacaktı...
anlamak istemeyene anlatmak zor hayırlısı bakalım
Bence güzel maç
Galatasaraylı olarak söylüyorum, bu yıl ya Galatasaray ya da Fenerbahçe şampiyon olur. Bence Beşiktaş ve Adana Demirspor ilk 3 zorlar.
Galatasaray ve Fenerbahçe bu rezalet oyunlarıyla şampiyon olamazlar!
Galatasaray ve Fenerbahçe neredeyse sıfırdan değişikliğe gitti. 1-2 ay daha uyum sorunu yaşayacaklar. Sonra takır takır oynayacaklar. İcardi, Tete, Boey, Zaha ve Nelson'dan beklentilerim var.
Okan hocamız Başakşehir ile şampiyon oldu, manu'yu yendi. Galatasaray ile bu sene olur mu bilmiyorum ama gelecek yıllarda çok fazla başarılar elde edecek
Fenerbahçe, geçen seneye göre fena değil. Az da olsa uyum yakaladılar. Tadic'ten ve Ferdi'den çok beklentim var.
Geçen sene 0 uyum ile oynuyorlardı. Arada avrupa maçlarını izleyip kanser oluyordum. Özellikle o Sevilla maçı... 5 farkla geçmesi gereken maçta zar zor 1 gol attılar.
Trabzon ve club brugge sonrası pek umutlu değilim
Belli olmaz
Galatasaray ve fenerbahçe bu sene çok güçlü ben üç büyüklerin maçlarını izlerim.. fener çok iyi Galatasarayda defans sıkıntısı var her maçta gol yiyiyorlar
Daha zaman var takim oturunca felaket bi ser iyakalar
Aynen öyle
Hala eksikleri var bence bunu bir Beşiktaşlı olarak diyorum. Böyle giderse şampiyonluk bizi zorlar gibi geliyor. Mesela maçlardaki yanlış 11 yapımı ve bundan dolayı kaybedilen maçlar.
bunlar ligi 4. bitirir
Bence Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayıdır.
Bence Fenerbahce
Fenerbahçe'nin bu oyunu şampiyonluğa yetmez! Evet kötü oynarken de kazanan bir Fenerbahçe var ama bu bütün sezon sürmez! Yani kötü 5-6-8 maç kazanabilirsin ama iyi oyun ve doğru sistemle bütün maçları kazanabilirsin!
Reykart pele gibi adamdı gerisi hikaye
Riijkard'ı söylüyorsun galiba
Evet
Tebrikler beşiktas
kazandı ama Ümit veren futbol yok kanımca
oyunu geliştirmek gerek
işkence çektim resmen
bu kadar kötü olabilirdi
İyi geri donduler
Kötü
Şampiyonluk için aday olamaz.
Ne demek olamaz? Şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir!
Hayal kurmaya devam edin benim görüşüm bu.
Senin görüşün böyle olabilir ama fenerbahçe ve galatasaray'ın nasıl kazandıklarına da bakmanı tavsiye ederim! Özellikle fenerbahçe'nin bir halt oynamadan ite kaka kazandığı maç sayısı oldukça fazla, bu oyunla ciddi puan kayıpları yaşarlar!
Fener zaten başlı başına balon, istikrar yok kulüpte
Hoca hoca değil, yok 5'te 5 tüm kulvarlarda 12'de 12 yapmış diye kendini avutan taraftarlar var ama hiç bir fenerbahçeli bu seriye rağmen haftaya başakşehir'i rahat yeneriz diyemiyor çünkü takım bir halt oynamıyor! Galatasaray'a gelince şampiyonlar ligi maçları dönüşünü lig'te az hasarlı geçerse ciddi bir yükseliş olabilir takımda.