Boksörüm bana çocuk muamelesi yapıyorlar neden?

Yaş 19 yeni girdim 2004 aralık doğumluyum birde gözler mavi saçlar sarı boyda 1.87 kilo 72 ama daha zayıf duruyorum boy uzun olduğu için millet çocuk gibi davranıyor okuldakiler sokaktakiler 12 yaşından beri kickboks ve boks eğitimi alıyorum döner tekme atabiliyorum bacaklarımı tam açabiliyorum tekmelerim öldürücü yumruklarımda aşırı sert antrenman maçlarında klüpteki Avrupa şampiyonu İstanbul şampiyonu çocukları nakavt ediyordum ama insanlar benim gücümü bilmiyor hafife alıyor sebeb bilmiyorlar saglamlıgımı ben sonuçta kaç sene bu işin içindeyim lisansımda var uzman gibi birşeyim dövüş konusunda güreş eğitimide aldım ama çok az 2 hafta falan ama insanlar benim fiziği ince buluyor güçlü bulmuyor kaç kilo duruyorum diyince 60-65 falan diyorlar ve ben deliriyorum aslında çok saglamım bilek güreşinde okuldaki en güçlü 120 kilo çocugun bilegini yıktım 70 kilomla ama beni tanımayanlar zayıf normal sanıyorlar buda beni delirtiyor bir vursam geberirler çünkü sizce ne yapmalıyım? Sinirlerime hakim olamıyorum lisanslıyım hemde beni hafife alan birine vursam büyük ihtimallede ölür ama alttan alıcak sabrımda kalmadı size göre ne yapmalıyım?

Boksörüm bana çocuk muamelesi yapıyorlar neden?