Güncellemeler
+1 yıl
Ama hala umudum var biri cikarsa karsima ona bu sefer farkli davranacagim belki kazanirim. Ne diyorsunuz🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Benim hic sevgilim olmadi boyum kisa baya 166 civari buyuk ihtimal bundan sevmiyor oynuyor olabilirler degilmi a k
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayir sacmalama böyle kizlar da var tabi ama asla onlar gibi olma çizgindeen kayarsan çok yanlış kişiler ile birlikte olursun ama çizgini bozmazsan kendin gibi insanlarla birlikte olursun 🙃
Oyle bir kiz yokki ben bir dahakine farkli davranacam biri cikarsa karsima az p mclik yapayimda bakalim neler degisecek olmassa baskasina yapariz olana kadar
Valla çok var. Adamına denk gelmek lazım. Mesela bende hiç düzgün insana denk gelmedim tek tabanca takılıyorum
Ee cizgimi bozmadim hani olduk mu bi sfr kiz s. kmeye calisiyor keske acimasiz olsaydik bastan neyse bi dahakine artik
Ins gelirsin
Haklısın bro valla bak benim şerefsiz arkadaşım vardı şimdi düzgün bir kız buldu biz ararız bulamayız. Bende iyi davranmıcam denk gelirse.
Valla bak reis ben nasil davranacagim inan hayal edemezsin biri ciktiginda karsima 😀
Sen beni gör 😉
O şeytan tarafımı göstermezsem neyim.
Goster kwrdesim sakin iyi olma
Olanın awkk
Niye doldun ki ya bu kadar biz naptiik:(( 3 yıldır sevgilim var. Oda senin. Gibi düşünse benim gibiler harcanır herhalde üzüldüm
Dolmadim dolma falan yok iyide ben boyle oldugum icin kaybettim ama
Ama bizde baksak bisuru duygularıyla oynanan kadin var, bisuru erkek kadınlar versin diye uğraşan var. Sadece dogru insan gelene kadar. Biranda siliniyor şüpheler garıp ama öyle oluyor
Valla bilmem ya p. Clik yapan kazaniyor net merhametli olmak yok artik yaramiyor
Ee ozaman ka@rlık yapan kızlar kazanıyor?
Evet onlarda kazaniyor p. iclik yapan kim varsa kazaniyor yapmayan kaybediyor
Ee benim niye sevgilim var uzun süredir. ya da bir adam olarak ona sorsak o niye benle 3 yıldır beraber. hiçte çıkarımiz yok valla yanlış insanlarla karşılaşanlar genelde senin gibi yapıyor etrafa saldırıyor. Hâlbuki harika örnek alınacak çiftler var ama insanoğlu kötü olaylara durumlara örnek alir
Onu bilemem ya senin kalbin guzel ozmn osayede sevgili olmussunuz yoksa sende ayni olurdun
evet doğru diyorsun kardeşim bu konuda sana katılıyorum
Kardeş tek tavsiye kadınların istediği birisi olma kendin ol sen iste sen seç
S k iyorum bu saatten sonra uzulmemde kimseye kotu davranip baglayacam bak o zmn nasil oluyormus
Iyi davrandik ag zimiza etmeye calisiyorlar ya kalp yokki a k
Knk kendine iyi davranmalısın önce kendin gelirsin sonra diğerleri seni önceliği yapmayan bir insanı öncelik yapmayacaksın bunları yaşayarak öğrendik
Dogrudur haklisin cidden dogru dediklerin
Kendini geliştir özüne dön kendine uğraşacak seni geliştirecek bir şeyler bul onunla ilgilen en azından sana olumlu bir geri dönüşü olur gereksiz insanlar ile nasibin olmayan insanlarla kalbini yorma
Eyv saolasin
Havalı görünmek ise yarıyor sahte olmak merak uyandırıyor.
Oyle dogru merhamet bi bo ka yaramiyor
Merhamet eksi hatta bize öğrettikleri gibi değil acılarını da saklaman gerekiyor ayrıca hiç bir kız bunu sevmiyor
Taviz vereni s ksinler. Bu saatten sonra reis okadar diyorum 😂
Yurrk yasla geç bunu seviyorlar
Acılarını belli ettiğin zaman isler değişiyor öyle filmlerde ki gibi değil
Etmemki zaten guvenmem artik
Deşerler a k
Kısmet
Aynen biladerim p**ilk yapan yaranıyor genelde dürüst olmak bı ise yaramıyor bu devirde
4S kurali karsim
Aynen bi deneyeyim belki kazanirim bi sevgilim olsun artik
Ne alaka
Lafta ne alaka tabi