Büyük küçük herkes ezmeye çalışıyor beni neden!

kimsenin kalbini kırmamaya çalışırım böyle kimseyle dalga geçmem bi yanlışıyla dalga geçmem düzeltirim herkes sırrını bana anlatır bende anlatırım hep bu paylaşılır artık anlatmıyorum o ayrı. kimseye hava atmaya çalışmam hep olduğumdan alçak gönüllü olmuşumdur.

Dışarıdan çok havalı görünüyomuşum , okulun en havalı kızları benim yanıma gelir 2-3 takıldıktan sonra bi daha selam bile vermezdi , ben onlarla iletişime bile geçemiyodum.

En basit örnek ; sevgilimin kız kardeşi saçma sapam bi espri yaptı Kız kardeşi : Ptt yapıyorum dedi , bende anlamadım askerde olan abisine ptt ile esya yollayacaklardı o sandm ;

ben : hmm . dedim

Kız K : ptt ne demek bilyo musun dedi

Ben : posta telefon telgraf dedim

Kız K : aa yok onu dmiyorm pijama terlik televizyn demek istdm dedi güldü bende güldüm. sonra şu mesajı attı

'' ayy ya ne güldüm anlatamam bi kere o posta telefon telgraf değil :D ayy karnıma agrı girdi o posta telgraf teşkilatı :D:D ayyposta telefon telgrafmışş ahh ah :D:D:D dedi , bu tavır nedir şimdi ya ben sesimi çıkarmazdım normalde kırmak istemiyorum çünkü benim söylediğim ilk adı dicektim sonra vazgectim

'' ay sende beni çok güldürdün :D :D yaşın küçük yeniler bilmez onun ilk adı posta telefon telgraf :D yaşına veriyorum normaldir bilmezsin sen telefon bu kadar yaygın değildi yaygınlaşınca adı değişti ama herkes benim dediğimi bilir :D falan dedim üzüldüm sonra. neden insanlar beni suistimal ediyo böyle

ks yöneticisi lütfen başlığımı değiştirme lütfen yani sürekli değiştiriliyo!
Güncellemeler
+1 yıl
herkes her konuda ilk iki gün tükürüğümü yalıyo sonra böyle eziyolar ben anlayamıyorum karşılık verince de benden kötüsü yok!
Büyük küçük herkes ezmeye çalışıyor beni neden!