Garip ya, senin gibi başka sorular da gördüm. Vallahi şaşırıyorum hemcinslerime. İnsan tanidigindan bile para istemeye utanır ya. Ben kendi ailemden isteyemiyorum daha.
Üstünde tılsım var sanırım, öylelerini çekiyorsun. O zaman bir de farklı taktik dene. Herhangi bir işin olmadığı veya düşük bir maaşlı işte çalıştığın falan.
Bilmiyorum ki dostum hayatima giren insandan tutun sosyal hayatta tanıştığım insana, internetten tanistigim insana kadar herkes beni duduklemenin pesinde
Hayır bahsettiğim şey bu değil. Konu başlığında “herkes” diyorsun mesela. Herkes sana bunu yapacakmış gibi düşünme. Olumlu şeyler düşün olumlu dönüşler al
Ve evet belki herkes cok acımasız bir kavram olmus ama son tanıştığım 5 bayanın dördü böyle olunca dürüstler istisnalar kaideyi bozmaz oluyor benim küçük ölçeğinde
Dene. İçindeki sıkıntıları at ve pozitif enerjinin içine dolmasına izin ver. Yaşam enerjini ve olumlu düşüncelerini güçlendir. Emin ol bir şey kaybetmezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seni sessiz sakin görüyorlardır ondan tedirgin olma bendede aynı durum var korkma
Valla bro üzülüyorum
takma seni enayi sanmaları senin enayi olduğunu göstermez
Ya en son tereciye tere satma girişimi ciddi anlamda moralimi de bozdu
anlamadım
Kadin benim meslegim uzerinden bana yalan soyleyip para sizdirmaya kalkti
uzak dur kanka
Kuruş koklatmiyorum tabii ki ama boyle seylerle sinanmak zoruma gidiyor
yapacak bir şey yok
Yaşından dolayı mi acaba? Konuştuğun kızlar senden daha mı genç? Evli misin bekâr mı?
Bekarim, bilmiyorum yastan mi tipsizlikten mi
Profildeki yaştaysan o durumlar belki olabilir
Iyi de benim yasimdaki birinin daha pişmiş olduğu ortada değil mi?
Şükür kimseye kaptirmadim bu gune kadar da
Garip ya, senin gibi başka sorular da gördüm. Vallahi şaşırıyorum hemcinslerime. İnsan tanidigindan bile para istemeye utanır ya. Ben kendi ailemden isteyemiyorum daha.
Ya sorma, telefonu bozulan mi dersin gümrükte durdurulan mi dersin trafik cezasi yiyen mi dersin hepsi beni buluyor
Üstünde tılsım var sanırım, öylelerini çekiyorsun. O zaman bir de farklı taktik dene. Herhangi bir işin olmadığı veya düşük bir maaşlı işte çalıştığın falan.
Oyle deneyeyim bari ne yapayım.
Artik ciddi anlamda kafam bozuluyor, acaba çok saf embesil bir görünüşüm mu var diye düşünüyorum
:D :D demek ki öylelerine denk geliyorsun
Valla sanki sebeo benim
olabilir
Emek ki çok kolay yem sin
Olabilir nereden bu kanıya vardin
Takıldığın kızlardan kaynaklı olma ihtimali?
Bilmiyorum ki dostum hayatima giren insandan tutun sosyal hayatta tanıştığım insana, internetten tanistigim insana kadar herkes beni duduklemenin pesinde
İyisine denk gelmemişsin. Son zamanlarda herkeste bir para düşkünlüğü var zaten. Kendinde kusur arama
Ya bazen zekama hakaret edildiğini düşünüyorum, kadina mesleğimden bahsediyorum kadin mesleğim olan konudan yalan söyleyip beni kaziklamaya calisiyor
Karşıdaki insanın egosunu yükseltecek muhabbetlerden kaçın. Çoğu boş sallayan insan tiplemeleri zaten
Ben son derece duzeyli ve ciddi muhabbet etmeye calisiyorum başıma gelen hep bu
Enerjisel. İlk birkaç kötü deneyiminden sonra kendine bu durumu etiket haline getirip, gelen hep böyle dersen onları çekersin.
Benim kimseye bisey dedigim onden bak böyle boyle yaparsan boyle böyle yaparim dedigim yok ki. Ben herkese normal bir insanmis gibi davranıyorum
Hayır bahsettiğim şey bu değil. Konu başlığında “herkes” diyorsun mesela. Herkes sana bunu yapacakmış gibi düşünme. Olumlu şeyler düşün olumlu dönüşler al
Pozitif mesajlar diyorsun yani
Ve evet belki herkes cok acımasız bir kavram olmus ama son tanıştığım 5 bayanın dördü böyle olunca dürüstler istisnalar kaideyi bozmaz oluyor benim küçük ölçeğinde
5 kişinin 4’ü böyle çıktığı için olumsuz düşünmene neden olmuş işte. Bu nedenle diyorum pozitif düşünmelisin.
Peki bir de oyle deneyeyim
Dene. İçindeki sıkıntıları at ve pozitif enerjinin içine dolmasına izin ver. Yaşam enerjini ve olumlu düşüncelerini güçlendir. Emin ol bir şey kaybetmezsin