Herkes beni ezmeye çalışıyor ne yapıcam?

20 yaşımdayım düzgün saygılı birisiyim ama her ortamda eziliyorum insanlar durup dururken bana laf sokup beni ezmeye çalışıyor 2 sene önce depresyon nedeniyle 50 kiloya düştüm arkadaşlarımla aram koptu dışarı çıkmıyorum ve özgüvenim sıfır unicersiteyi dondurdum nereye gidersem gideyim insanlar illa beni ezicek bi konu buluyor geçen uzaktan akraba geldi bütün gün evdemi oturuyon deyip benimle dalga geçtiler babamla annemde herkesin ortasında bundan bi cacık olmaz diye çocuklarıyla alay ediyorlar herkes benimle resmen ta sak geçiyor yolda yürüyorum önden 3 4 kişilik bi grup geçiyor aralarından bi keko tekim ve düzgün birine benzediğimden bana laf atıyor ne bakıyon lan diyor durup dururken küfrediyor karşılık da veremiyorum özgüvenim yok herkes benimle dalga geçiyor ne yapıcam piskolojim bozuldu 51 kilodayım şuanda yemek yiyemiyorum geceleri uyuyamıyorum kendime güvenim sıfır okulu falanda dondurdum özgüvensizim dışarı çıkmıyorum kendimden nefret ediyorum yardım edin bu durumdan herkese haddini bildirmek istiyorum

Herkes beni ezmeye çalışıyor ne yapıcam?