Herkes beni saf yerine koyuyor ne yapmalıyım?

Dün bir mağazaya bilgisayar almak için gittim kimse yanıma gelmedi kendim baktım neyse almak istiyorum fakat personeller başka şeylerle uğraşıyor bitane bayan personel buldum bilgisayar hakkında birşeyler soruyordum bi anda başka birinin yanına gitti ortada sap gibi kaldım 3 tane personel vardı aynı müşteriyle ilgileniyordu üçüde neyse 15 20 dakika bekledim sesleniyorum bakan yok sonra arkadaki personele gittim oda oraya bakan çalışanlara yine seslendi bekle gelicem dedi yine gelen giden yok öbür kadın telefonda arkadaşıyla falan konuşuyor ilgilenen yok en sonunda sert bir tonla seslendim neden ilgilenmiyorsunuz diye geldi söylemedin ki bisey dedi sonra aldım işte kasaya geldim ödedim bilgisayarı kasiyer önüme bir torba koydu birde bilgisayarı koyup çekti gitti pazardan domates alıyoruz sanki saygısızlığa bakın ürünü poşete koymakla bile uğraşmadı bende mi bi sorun var çok mu saf görüyorlar anlamıyorum ne yapmalıydım bu durumda boy 165 kilo 50 23 yaşımdayım küçük olduğum için mi bu hareketlere maruz kalıyorum

Herkes beni saf yerine koyuyor ne yapmalıyım?