Evet arkadaşlar Galatasaray Kopenhag'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonlar ligine veda etti! Galatasaray yoluna avrupa liginde devam edecek. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray Kopenhag'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonlar ligine veda etti! Galatasaray yoluna avrupa liginde devam edecek. Maçı nasıl buldunuz?

Kopenang son iki senede Manchester City de dahil iç sahada şampiyonlar Ligi'nde aadece Bayerne kaybetti. Bu adamları orada yenmek neredeyse imkansız. Ama GS taraftari hayal kurdu. 60 milyon Euro'luk takim 240 milyonluk takımı yendi ve tur atladı.
Kuzey takımları senelerdir düşük bütçelerle Türk Takımlarını elerler.
Biz parayı saçıp savururuz,
Onlarsa sistemleriyle gelirler, bizi dümdüz eder ve giderler.
Bu hiç şaşmaz.
Bir kere de merak etmedik;
Acaba bu adamlar neyi bizden iyi yapıyorlar diye?
Adamlar sistem takımı ve orada ki antrenman alt yapı sistemi türkiye'de yok! Bizimkiler bir buçuk saat antrenman yaparken, onlar ise normal antrenman dışında bir de salonda fizik çalışması yapar. Cenk tosun mesela ingiltere'ye gittiğinde bir röpörtajında okumuştum ve adamlar günün 6-7 saatini saha ve salonda fizik çalışmasıyla geçirirdik demişti, yani kopenhag'ın bu başarısı tesadüf değil. Adamların teknik kapasitesi sınırlı olsa bile haddini bilerek doğru oyun planlarıyla gruptan çıkmayı hakederek başardılar!
Geçen sefer belki bundan önce ts kopenhag maçındada aynı şeyi söyledim Türk takımları kopenhaga kafa tutamaaaz zor zor nordsland mıdır nedir o bile fenere ne yaptığını görüyoruz adamlarda ki kondisyon ingiliz atı gibi düzende var tamam bizde kalite var ama bir yere kadar
Okan burukun verdigi taktige s... sinirlendim yahu kalenin dibinde pas yaptırıyor kaleye mi girecekler topla ne bekliyo bu okan, şu maç şut atsak en az 3 atardık Kopenhaga, Galatasaraylı oyuncularımızı tebrik ediyorum on numara aslanlar gibi oynadılar
Bu maçın mağlubiyeti tamamen okana yazar hiç mi guvenmiyorsun oyunculara kaleyi görünce vursunlar bunlar boş topçular değil şut yok habire icardiye orta pas olmuyor işte ne uzatiyon söyle şut atsınlar
Acaba okan bilerek mi verdi uefa gidelim orada birşeyler yaparız diye
Galatasaray ahım şahım takım değil dedikleri gibi, biraz diri ve iyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıyor! Kopenhag dediğin takımda bildiğin anadolu takımları gibi oynuyor ama daha kaliteli oyuncuları olduğu için son bolüm hariç neredeyse pozisyon vermeden maçı bitirdiler! Uzaktan şut atmak en mantıklısıydı!
Ben maçı baştan sona izledim bizim oyuncular nakış işler gibi çok iyi oynadı ama şut atmiyorlar kaleyi gören vursa gol olurdu habire ceza sahası içinde pas, vurun kardeşim kaleye napcaniz kalenin içine filelere mi girceniz, top yuvarlak şut atarsın korner alırsın veya top seker icardinin ayağına gelir gol olur şu maçta şutları topla üç parmak etmez hatta yok sondaki saymazsan ama en çok pozisyon bizde böyle bir saçmalık olur mu arkadaşım, birde okan böyle bir maçta kulübede oturuyor bilerek mi maçı verdi bir düşündük.
Geçmişe takıldıkça ileriyi göremezsin. Hala uefa kupası hikayeleri. Hadi çocuklar aslanım , koçum, yok inandık, neden olmasın masalları. Klasik bir kuzey takımının oyun anlayışı olan Disipline , fizik kaliteye ve takım oyununa yenildi.
Cevap
7Cevap
Maçı kötü buldum kazanmalıydık. ama umarım Avrupa da iyi şeyler yapar galatasaray
Avrupa liginde de fazla ileriye gidemez!
bence değişiklikler ile yarı final olabilir en azından
Kerem 10 numara oynamamalı dedik dedik dedik dedik dedik dedik. Okan efendi anlamadı anlamadı anlamadı anlamadı anlamadı anlamadı anlamadı anlamadı anlamadı...
Böyle isin taaaa a**q 😂 lanet olasıca
Pok gibi bir maç zaten kimsenin atağı yok üç beş kaleyi bulan pozisyon onlardan biri gol
beklenilenden kötü oynadı
ama bu haliyle bile yenebilirdi
diyecek soz yok cok sinirliyim
İyi değildi
Vasat
Üzüldüm
ohhhhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?