Merhaba arkadaşlar ben lisanslı profesyonel sporcuyum Avrupa şampiyonu muaythaicıyım boyum 1.88 kilom 80 normal bir insanı öldürmem ciddiyim 5 dakikamı alır güreş ve graplingimide geliştirdim 8 senedir muaythai eğitimi alıyorum sağlamım yani anlayacağınız yaş 19 lise mezunuyum sokakta okulda banada diklenen kişiler oluyordu herkes değil serseri tayfa savaş cebeci gibi kekolar işte boyu uzun diye herkesi dövebilicegini sanan tipler arkadaşlarına güvenip ya da emanetlerine güvenip yamuk yapıyorlardı psikolojik baskı dışlama falan çekememezlik işte ben susuyordum bu son olaylardan sonra bana yamuk yapan tüm insanları dövesim agzını burnunu patlatasım geldi Kaan kazgan gibi sizce dövmelimiyim Kaan kazgan dan etkilendim hafif?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gülüm Kaan Yanlış anlama da seni domaltır
daha beni tanımıyorsun AQ boş boş yazma bende muaythai dövüşçüsüyüm ve boyum 1.88 yanlış düşünüyorsun harbiden cahilsin kaanın mma kariyeri iyi bile degilki dünyadaki türkiyedeki herkesi dövebiliceginimi sanıyon 50 yaşında dedeyi dövdü diye cahilsin harbiden sadece Kaan bana kötü örnek oldu dedim bende onun gibi bana yamuk yapan kişileri dövmek istiyorum dedim
Nereye domaltıyor 1.88 boy 80 kiloyum muaythai dövüşçüsüyüm profesyonel ve Avrupa'da derecem. Var abisi ile birlikte döverim onu aq trde ne dövüşçüler var kimseye meydan okumayan
Tamam işte karşındaki kişinin nasıl kim olduğunu bilemezsin Hiç bilmediğin tanımadığın biri ile kavga edersin adam Senden daha iyi bir kalıplıdır ya da teknik biliyordur daha iyi dövüşür kaybedersin Yani onun için kavga çözüm değil hani sen sen ol kavgayı en son kullan unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Tamam yaz Kaan'a özelden yapın abi Bir iki round
evet onu biliyorum da okul için diyorum meslek lisesi okuduysan bilirsin okulda horozlanan emanetle gezen herkese yamuk yapan serseri çingen çocuklar olur ya ben onları diyorum daha çok okulda yamuk yapan bazı çocuklar vardı ne dövüş eğitimi almış ne çevik hiçbir şey yok emanete arkasına güvenip psikolojik baskı yapıyor laf falan atıyo bazıları mezun oldum bak hala unutamadım keşke dövsemiydim diye düşünüyorum Kaan olayından sonra
Gülüm Eğer hak ediyorsa hak ettiğini vereceksin hani ne bileyim senin yanında mesela manitam vardır Ben çok karşılaştım böyle manitanın yanında sana erkeklik taslar mesela seni manitanın yanında seni küçük düşürmeye çalışır yani o gibi insanlara tabii acımasın ama diğer türlü dediğin kişilerle uğraşmaya değmez emanete güvenen çakı bıçağı güvenen arkasında yok Benim abim böyle benim abim söyle diyenlere uğraşmayacaksın Çünkü sen vurursan ceza alırsın Çünkü yumrukların senin silah sayılır Karşındaki adama Tamam kardeşim diyeceksin geçiştireceksin
ama harbiden Kaan kazgan örnek alınmaz savaş cebeci ölse Kaan hapse girerdi ya da savaş cebeci psikopat gibi biri olsa Kaan kazganı öldürtürdü silahı sıkardı
Yani ben 1.50 çirkin çingene herkese bana atarlanan bir çocugu dövsem çocuk mezara giricek ben hapse ya da dövdükten 1 hafta sonra beni bulup bıçaklıyabilir o yüzden hiç değmez kavga gerek yok türkiyede kavgalar zaten artık yumruk yumruğa değil keser bıçagı ile oluyot
Dediğim gibi gülüm işte Çünkü bak Sen ters bir yerine bulursun sakatlanır Ne bileyim bir yere kırılır Onun için kavgadan olabildiğince uzak dur ve arkanda ağlayacak olan tek annen vardır başka ağlamaz beladan uzak dur hani gelip gelip seni buluyorsa kendini savunacak kadar teknik uygulayabilirsin varıp da öyle ağız burun kırmak yok
Bir de fiziğe bakmıyor ya gerçekten teknik çok önemli
Haklısınız emanete arkasına güvenen dengesiz ergenlerle muhattap olunmaz güçlü olsak bile
Yani Abi bak Ben 8 yıldır askerim tamam mı dağda görev yapıyorum bak teröristi yakalıyoruz mülteci yakalıyoruz sadece kelepçeleyip götürüyoruz bak vurmak bile yok kardeşim Afedersin yüzümüze pis pis bakıp gülüyor alıp da silahın dipçiğini burnuna vuramıyoruz yani öyle düşün hani biz daha hiçbir şey yapamıyoruz Burada en ufağından Onun için gerçek hayatta da sen hiç uğraşma yol ver gitsin bırak Sarhoş yıkılana kadar gitsin derler
Evetde kanka demekle olmuyor meslek lisesi mezunuyum hemde İstanbul İstanbul da meslek liselerinde ne dengesiz insanlar var bir bilsen bıçakla silahla muşta ile 30 kişi gezen tipler hepsi
Kanka ben de Sarıgöl'de okudum müdürüm
Bilirim yani Oraları😄😁😁😁
Kanka Kaan kazgan tr de herkesi alamaz ama kendini sağlam bulur her dövüşçü gibi her profosyonel kendini sağlam bulur ama emin ol Kaan kazganı da murat kazganıda alıcak baya insan var dünyadada türkiyedede ama evet ben kavga etsem muhtemelen Kaan kazgan kadar şanslı olmam hapse girerim
Evet onun için Kral hiç bulaşma dövüş Delikanlı adam içindeyim deli adamların yaşı
Kanka senin işte zor askermisin bende 2024 de gidicem 20 yaşına basınca teröristleri niye dövmüyorsunuz dövün kanka onlar size işkence ediyor sizde onları dövün
Kardeşim emin ol dövmeyi senden daha çok istiyoruz ama işte Emir büyük yerden gelince vuramıyoruz ancak büyük komutanlar artık onlar da var biz vuramıyoruz ha Yeri geliyor Tamam vurduğumuz oluyor ama bazen diyorlar ellemeyin lazım
Teröristlerle silahlı çatışmaya daha önce girdinizmi adamlarda silah falan oluyormu yani? Şahsen ben asker olsam yaklaşan döverim onlar sizi yakaladıgında işkence edip öldürüp telgram gruplarında paylaşıyor sizde onları yakaladıgınızda bence dövmeniz gerekli
ya zaten ben meslek lisesinde okudum mezunum meslek lisesindede insanlar terörist gibi serseriler özellikle bir çocugu bıçaklamışlardı hatta devlet lisesinde Zorbalık çok oluyor mallesef
Hiç insan öldürdünüzmü? Paralı askermisiniz yoksa normal 6 aylıkmı?
Gülüm normal asker derim de daha fazla bilgi veremem buradan sadece asker elemanı benim normal asker değilim
Anladım dikkat edin kendinize senin işte zor
🇹🇷❤️
Adam ol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!