Boy 183 kilo 70
Spora henüz yeni başladım. Öyle çok fazla kas kütlesi istemiyorum. Sadece fit ve güzel bir vücudum olsun istiyorum. Düzenli yaparsam ne kadar sürede gelişir?
Boy 183 kilo 70
Spora henüz yeni başladım. Öyle çok fazla kas kütlesi istemiyorum. Sadece fit ve güzel bir vücudum olsun istiyorum. Düzenli yaparsam ne kadar sürede gelişir?
Yani bunun belli bir zamanı yok ki ben sana şu kadar zamanda gelişi şu kadar zamanda iyi olur diyemem, düzenli devamlı egzersiz yapmak kilo alımına dikkat etmek yediğini içtiğine dikkat etmek stresten uzak durmak uyku düzenine dikkat etmek zamana bırakmaktan geçiyor.
kral fit güzel bir vücut için 6 ay ideal tabi güzel doğru beslenmende lazım
Herkesin kas tipi kemik tipi farklı biz ne bilelim kardeşim ben mesela iri kemikliyim kas kütlesi direk belli oluyor. Bu süreçte ne yedin ne içtin her şeye göre değişir
Cevap
9Cevap
Biraz daha zaman gerek gadası
Öyle fazla kas kütlesine istesende ulaşamazsın doğal olarak, fit olmak filan hikaye agir kilo basicaksinki kaslanip güclenesin
Bi bitmediniz be kardeşim ya, süre değil süreç önemli
İlk defa spora başladım merak ettim sordum.
Ne kadar da sürede yaparım, kaç aya sen gibi olurum, kolum ne zaman 45 cm olur, protein tozu kısır yapar mı, bu soruları sorma bi antrenör veya sporcuya. Dövebilir
Niye kıskanayım, 20 yıldır dövüş sporlarıyla, 13 yıldır vücutla uğraşıyorum. 3 dalga antrenörlük yapıyorum. Bu kaç ayda şöyle olurum diyenleri kovuyorum artık salondan.
Peki
Duzenli yaparsan uc ayda bile istedigin vucuda kavusursun
Öyle kalkıp da 70 kilo adamdan dayak yemem
😀
😅😅
6 aya oturur
Kilon zayıf bulk is girmen gerek hacım alman lazım
3-4 ay
Arda senmisin la
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?