Spor Arkadaşlar 6 ay önce spora başladım buda öncesi ve sonrası bir gelişme var mı ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bir gelişme var mı? Görüşleriniz icin teşekkürler. Arkadaşlar 6 ay önce spora başladım buda öncesi ve sonrası bir gelişme var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MotherOfTurks Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu erkekler neden kıllarını kesmek için illa vücut yapma gereği duyarlar bunu hiçbir zaman anlamayacağım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıl olunca vücudumuzu anlayamıyoruz gelişme olup olmadığını kesince hersey ortaya çıkıyor bizde nerde eksik varsa oraya çalışıyoruz Yorumla
Bluenger Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Az gelişme var. Normalde 3 ayda bu seviyeye ulaşmış olursun 0 0 Yorumla
İlhannnnn06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok az bir gelişme var gibi ya da kıllar alındığı için öyle gelmiş olabilir bana bilemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu erkekler neden kıllarını kesmek için illa vücut yapma gereği duyarlar bunu hiçbir zaman anlamayacağım.
Kıl olunca vücudumuzu anlayamıyoruz gelişme olup olmadığını kesince hersey ortaya çıkıyor bizde nerde eksik varsa oraya çalışıyoruz
Az gelişme var. Normalde 3 ayda bu seviyeye ulaşmış olursun
Çok az bir gelişme var gibi ya da kıllar alındığı için öyle gelmiş olabilir bana bilemedim.
Şu sporcular çok itici geliyor bana
Niyeki
Çok az fark var
Hmmm.
Tüyler gitmiş mesela.
Az gelişmiş
Gelişme var devam et
Kıllar gitmiş
Reis sakin ol😂😂