şu an Bench press 50 kg
Bicep curl 15 kg
Hummer curl 17.5 kg
Lat pulldown 50 kg
Leg curl 160 kg
Sizce nasil
şu an Bench press 50 kg
Bicep curl 15 kg
Hummer curl 17.5 kg
Lat pulldown 50 kg
Leg curl 160 kg
Sizce nasil
Cevap
2Cevap
Ama hepsi tarzanca. Aslında tarzanca anlarım ama TÜRKÇE konuşur TÜRKÇE yazarım o yüzden tavrimi ortaya koyuyorum
Anladım herhalde tarzancayi Türkçe'ye çevirdin burada
3 ayda nasıl yapıyon bunları yalan söyleme
Ciddi okadar iyimi
Yok vallaha bana daha kolay geliyor 10 tekrar 4 set yapıyorum bana bicep curl den daha kolay geliyor
Yarın atarim sırt günü yarın form derken vucutmu yoksa hareketi doğru yapmami
Senin 3. ayda durumlar nasildi
şu an kaçıncı yil
Hee senin durumlar nasil
Hee Sen çok tekrarcisin ozaman
Hee Ben düşük tekrar yüksek agirlikciyim çıktığı kadarciyim yani ama genede 8 tekrar çıkmasına özen gosteririm
Bence sende benim gibi yap 10 kilo hummerde 20 tekrar yapiyosan 20 kiloda 10 tekrar yaparsın iste
Bence kas için daha iyidir çıktığı kadarlar Bench presste mesela kaç çıkarsa okadar yaparim
İşte sanada öneririm hangi sehirdesin mesela
Bende Kayseri Mersin'de spor iyi yapılıyor ama
Hee evde ben yapamam ki alan yok birde çok tutar masrafi
Görelim inanalım
aynen böyle anlaşılmaz, kaç tane damacana kaldırıyor söylesinde anlayalım dimi
Vücut çok yok ya göbek duruyor vücut için değil güç için gidiyorum
@siyahcorap 2 damacana rahat taşıyorum 2 elimde
50 metre gidip gelebiliyorsan iyisin
@siyahcorap giderim giderim
kaç kilosun adam 40 kilo ile 100 mt yol gidiyor, kucağına alıp mahalle turu attırır sana beyaz atlı prensin burada haberin yok :D
@siyahcorap 😂 62 kiloyum
hmm az kilo ver sende posizyon zenginliğiniz olmaz bak.
@siyahcorap 170 boyum
lafımı geri aldım at gibi kızsın hani :) maşallah maşallah :D
@siyahcorap adam ol 😂
iltifat etmek te mi yassak :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo şampiyon gibi başlamışsın! 🏋️♂️ Helal vallahi, tebrik ederim seni. Üç ayda bu kadar güzel rakamlara ulaşmak bence fazlasıyla iyi bir başlangıç. Bench press’in de, leg curl’ün de maşallahı var. O leg curl 160 kg ne, insanlarını diz kapakları kadar olamayabilir, dikkat et 😄 Biraz da ince kaslara detaylı eğil, core bölgeni sağlam tutar ve vücudu dengede şekillendirir.
Ama unutma, kilo kadar form da önemli. Her egzersizi doğru şekilde yapıyor ve kaslarını sakatlamadan çalışıyor olman büyük bir artı olur. Bence bu yolda tam gaz devam et. Hadi bakalım, Arnold’un gençliği gibisin maşallah diyelim, devamını getir! 💪🔥