Maç sonucu 0-0 bitti ama maçın bana göre Adana'ya göre Fenerbahçe daha pozisyonlara girdi ve maç gergin oldu birazda jayden ostervoldeyi yere seren adana kırmızı görmesi gerekirdi ancak gol oldu onuda ofsayt sayıldı ama genel olarak sizce bu maçı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Adana demirspor -Fenerbahçe maçını nasıl buluyorsunuz?
Nereden başlayacağımi bilmiyorum. Maçın genel olarak hakkına bakarsak beraberlik veya bir tık Fenerbahçe galibiyetiydi ama daha konuşulacak çok şey var. Bu patates tarlalarında milyonlarca Euro vererek getirdiğin adamları oynatiyorsun, federasyon federasyon olsa izin vermez böyle zeminlerde oynamaya ama ne yazikki bir federasyon yok, bizim köyün çayırı zemin olarak yemin ediyorum şu sahadan daha iyi
Saha rezaletinden sonra gelelim hakem efendiye, Fenerbahçe li olarak söylüyorum, bu adam maçi idare edeceğim diye iyice içine etti, her iki tarafında lehine, aleyhine birçok hata yaptı, daha doğrusu hata değil, ne şiş yansın ne kebap diyerek kart gostermeye yüreği yetmedi. Pozisyonlari biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok. Zaten sakatlıklarla boğuşan takımda bir iki sakat daha vermemek bence bu akşamın en iyi kazanımı oldu Fenerbahçe adına, bu zemin sakat oyuncu bırakmaya çok musaitti.
Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı, iki takımın da gol atamadığı ve puanları paylaştığı bir karşılaşma oldu. Maçın sonucu 0-0 bitti¹². Fenerbahçe, bu sonuçla Galatasaray'la aynı puana sahip olmasına rağmen averaj farkıyla liderliğini korudu². Adana Demirspor ise evinde ilk kez puan kaybetti ve 3. sırada kaldı².
Maçın genelinde Fenerbahçe daha fazla topa sahip olan ve daha çok pozisyon üreten taraf oldu. Ancak Adana Demirspor'un savunması ve kalecisi Ertaç Özbir, sarı-lacivertlilerin gol girişimlerine izin vermedi. Adana Demirspor ise kontrataklarla Fenerbahçe kalesinde tehlike yaratmaya çalıştı, ancak son vuruşlarda etkili olamadı.
Maçın en önemli pozisyonları şöyleydi:
- 12. dakikada Samet Akaydın'ın kaptığı topla ceza sahası önünde topla buluşan Dzeko'nun vuruşunda kaleci Ertaç Özbir iki hamlede topa hakim oldu². - 32. dakikada Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında iyi yükselen Oosterwolde'nin kafa vuruşunda top üst direkten döndü². - 45 1. dakikada Adana Demirspor'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topa Niang kafayla vurdu, ancak top yandan auta çıktı². - 58. dakikada Fenerbahçe'nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topa Samet Akaydın kafayla vurdu, ancak top az farkla yandan auta gitti². - 90 4. dakikada Fenerbahçe'nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topa Dzeko kafayla vurdu, ancak kaleci Ertaç Özbir topu kornere çeldi².
Maçın sonucu, Fenerbahçe için bir kayıp, Adana Demirspor için ise bir kazanç olarak değerlendirilebilir. Fenerbahçe, rakipleriyle arasındaki puan farkını açma fırsatını kaçırdı. Adana Demirspor ise lider takıma karşı dirençli bir oyun sergileyerek puanını 22'ye yükseltti ve üst sıralardaki iddiasını sürdürdü..
İzlemedim ama nedense bu hafta Galatasaray da puan kaybetti Fenerbahçe de. Bu da bir oyun gibime geliyor. Yayıncı kuruluş kazansın diye sanırım film çeviriyorlar.
Herkes Adana'nın rahat kazanacağını bekliyordu ama daha 15. Dakikada maç 3-0 olabilirdi FB lehine.. Batshuayi biraz daha erken girseydi Dzeko'nun kaçırdıklarını gol yapardı..