Evet arkadaşlar Beşiktaş 3-0 öne geçtiği maçta adana demirspor'la 3-3 berabere kaldı! Ben adana demirspor'u baya iyi buldum... Arkadaşlar beşiktaş bu savunmasıyla vida gelmeden lig'te daha çok sıkıntı yaşar ve bana göre ajax'a da farklı yenilir... Bu arada maçın tartışmalı pozisyonlarını yapacağım güncellemelerle tartışırız... Maçın golleri 20' montero, 43' josef de souza, 52' rıdvan, 60' vargas ve 79' balotelli ve 90+6'da asamballonga'dan geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş - Adana DS maçı 3-3 bitti! Maçı nasıl buldunuz?
Bir Adanalı ve demirsporlu olarak mutlu oldum maç ilk yarı bitmiş gibi olsada çekişmeli maçtı, gerçi başkan yüzünden demirsporun başarılı olmasını istemiyorum çünkü kulübün değerlerine hiç uymuyor ve kendi primi için kullanıyor bütün taraftarlar zaten başkanı desteklemiyor, maça gelirsek ne olursa olsun Balotelli gibi futbolcuları sinirlendirmemek hırslandırmamak gerekiyor kendini maça verdi ve istediği çok belliydi. İlk gol çarpıp gol olsada çok güzel vurdu kaliteliydi. Gökhan İnler de oyuna biraz ağırlığını verdikten sonra maç döndü ki Balotelli ve gökhan birlikte bir pozisyon hazırladılar gökhan zemin yüzünden iyi vurmadı yoksa o da güzel bir gol olacaktır ve maç erken dönebilirdi.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Son iki haftada anlaşıldı ki Beşiktaş as kadrosu bu ligin çok üzerinde. Yedek kadrosu ise çok vasat. Antalya maçı rotasyonu kadro ilk yarı 2 yedi, as kadro 3 attı. Adana maçı as kadro 3 attı, yedekler 3 yedi.
Hakeme gelecek olursak. 5 dakika uzatma verip 90+7 de şaibeli gölü verdi. Montero: "Yediğimiz son golde bana yapılan harekette fauldü. Ancak bunu benim görmem yetmiyor. Sahada görmesi gerekenler var. Benim görmem yetmiyor."
GaziAntep'te Kenan'a verilmeyen penaltı ve burada Montero'ya yapılan faul. Çalınan 4 puan.
Gaziantep'te ki pozisyon penaltıydı yanlız bu akşam ki pozisyonda faul yok erman hocada söyledi zaten... Beşiktaş bugün rehavete kapıldı ve sergen hoca çok savunmaya yönelik değişiklikler yaptı! Önemli olan beşiktaş'ın gereken dersleri çıkartması ve o zaman bu kaybı rahat telafi ederler... Bu akşam beşiktaş adına üzücü olan 3-0'dan maçı vermesidir yoksa adana demirspor maçın genelinde baya iyi oynadı! Hani 2-1'den falan 3-3 olur anlarım ama 3-0'dan puan kaybetmek kötü oldu...
Deniz Çoban: "Bir oyuncu altta kalsa bile, kafaya yükselirken rakip futbolcunun kafasını tutup körebe gibi gözlerini kapatmak futbol kuralları dışında. Yani Balotelli'nin, Montero'ya yaptığı net bir faul." (beIN Sports)
Deniz çoban'ı izlemedim ben erman hocaya bakıp yorum yaptım! Ama ben faulden ziyade adana demirspor'un gol attığı dakikaya takıldım ve biraz fazla uzattı gibi geldi...
Evet uzadı. Erman hoca hariç herkes faul demiş Rıdvan Dilmen: Adana Demirspor'un attığı son gol 3. golü net faul. İkilemeden üçlemeden söyliyeyim pozisyon net faul.
İzleyemedim ama güzel geçmiş sanırım diye tahmin yürütüyorum. Ama bakmam sanırım belki hafta sonu gollere bakar geçerim. Eskisi gibi futbolu sıkı takip etmiyorum artık eski heyecanı kalmadı futbolun paraya döktüler iyice.
Baya değişmiş 😂 bu sezon hiç maça bakmadım diye hatırlıyorum saldık iyice takibi 🙄 açıp bakayım bilgisayardan artık şimdi teşekkür ederim tekrardan bilgilendirme için 😊
Yanlız bu wellinton gerçekten el bombası! Vida gelmeden beşiktaş çok sıkıntı yaşar! Bence ajax maçını farklı kaybeder beşiktaş, adamların ileri hattı çok iyi...
Yo ajaxı yeneriz görürsün adana anadolu takımı gibi değil ki fb ve gsden daha iyi kadrosu var bizimle de hemen hemen eşitler kadro olarak hatta defansları daha iyi simon deli slavia pragın oyuncusuydu
Yahu zaten adana demirspor'un iyi takım olduğunu herkes söylüyor ama 3-0'dan buraya gelmesi beşiktaş adına üzücü oldu! Inşallah bu kaybedilen 2 puanı ilerleyen zamanlarda aramazlar!
Kaybedilmiş bir şey yok sadece bundan sonra biraz daha ciddi olmak lazım! Eğer gereken ders çıkartılırsa rahat telafi ederler... Unutmayalım ki şu anda ki en iyi kadro stoperler hariç beşiktaş'ta! Vida geldiği zamanda stoper bölgesi lig için yeterli olacaktır...
Kalecilerin basit ve birazda sacma goller yemesi ile bence macta 6 gol vardi. Ersinin balotelli sutunu yemesi, adana demirspor kalecisinin 2. goldeki sacma cikisi ve 3. golde ridvan topu ayagindan o kadar acmisken kaleyi terk etmemesi gibi. Besiktasin yedek kulubesi pek güclü degil sergen yalcinda yaptigi degisikliklerle nasil ki ersun yanal antalyasporda maci verdiyse oda öyle verdi. Pjanic falan cikarmasi adana demirspora hediyeydi.
Süper Mario şov yaptı. Beşiktaş 2 şans golü ile iyi futbol oynadı izlenimi verdi. Rakibini küçümsedi. Antalya maçındaki "Avans" tweetinin karşılığını almış oldu. Futbol bu arkadaş... Yok öyle hafife almak!
İleri üçlüsü çok hareketliydi. İlk yarı son dokunuşları yapamadılar. Frikik golü oyunda tuttu. Bjk bir anda üç değişiklik yapmıştı, maçı orada kaybettiler zaten. Adana sonuna kadar haketti.
Yazık oldu 3 puanlarına yakışmadı son dakika yenen goller Beşiktaş'a. Adana Demirspor da Vincenzo Montella hocalığı geldiğinden beri gözle görülür bir yükseliş var. Yorgunluk falan da etki etti gibi Beşiktaş'a.
Ben bu yorgunluk mazeretlerine katılmıyorum, adamlar daha 10 maç oynamadan sezon başında bir rotasyon lafı diye tutturdular! Kimse yorgunluk falan demesin bunun adı açıkça rehavete kapılmaktır! Zaten adana demirspor hem 1-0'da hemde 2-0'da iyi top oynuyordu ve maç 3-0 olmasına rağmen kopmadılar ve hakettikleri puanı aldılar! Beşiktaş bu stoperlerle ajax'a farklı yenilir ve vida dönmeden sürpriz kayıplar yaşayabilir...
tebrikler simseklere adana ya yakisan futbol yani yeni stadimiz la yeni ligde yep yeni bir sehir yerlesimi olan yer saricamda futbol oynanmasi gurur verici bir kac yil ligde oynayarak sampiyonluk hedefine dahi gide bilir bir eski simsekli olarak takimimi tebrik ediyorum.
Arkadaşlar ben bu yorgunluk bahanelerine katılmıyorum! Daha sezon başındayız adamlar daha 10 maç oynamadan ne ara yoruldular? Ronaldo 37 yaşında haftada 90 dakika 3 maç oynuyor ve hiç yorgun olduğunu görmedim...
O değil, tempoyu bulunca birden tamam diyorlar kendilerini salıyorlar rahatlar çünkü bu rahatlık yorgunluk olarak gözüküyor dikkatli şekilde izliyorum maçları öne geçtikleri zaman her şey tamamen bitmiş kazandık gibi yapıyorlar, biraz daha disiplin olsa tamam olacak Beşiktaşımı seviyorum ama bunu yapmaması gerek.
@osmanli-beyefendisi Bencede adana demirspor beraberliği haketti! Beşiktaş ve sergen hoca bu kayıptan ders çıkartırsa bu kaybı rahatlıkla telafi eder...
Adana Demirspor geriye düşmesine rağmen hala iyi top yapıyordu! Sergen hoca atiba, salih ve aynı anda kenan'ı oyuna alarak takımı çok defansif oynattı... Pjanic veya oğuzhan'dan en az biri devam etmeliydi!
Beşiktaş için kaybedilmiş bir şey yok ancak bu savunmaya vida gelmeden beşiktaş sıkıntılar yaşayacak gibi! Şampiyonlar liginde bana göre işleri çok zor! Ajax'ın ön tarafı dortmund'tan daha tehlikeli, önüne gelene 4-5 atıyorlar...
Beşiktaş geçen hafta avans verdik diyordur ne oldu avansları geri mi aldılar? Çok basit bir kayıp oldu yense koparır gider rahat rahat şampiyon olurdu bence yedirdi
Adana demirspor maç boyu hemen hemen kafa kafaya oynadı, ama beşiktaş adına üzücü olan 3-0'dan maçın buraya gelmesidir... Yoksa maçın genelinde bana göre beraberlik normal sonuç!
ırkçıların 3-5 bjk taraftarı ırkçılık yaptı diye beşiktaşa ırkçı demesi çok komik bir durum tamam siz zenci sevdiginizi belli ettiniz onlarda sizi tatmin ettti thiam ve mansah oh yeahh baby
@radepaprica Beşiktaş ile alay edenlere beşiktaş'ın lig'te ki konumunu hatırlatsan yeterli olur! Beşiktaş berabere kalmasına rağmen şu anda lider ve yarın bir tek trabzonspor kazanırsa önüne geçebilir ve haftayı en kötü ihtimalle ikinci kapatacak :D
@radepaprica hulog be ayrıca. Na kadar beyinsiz bir çocuksun 😂😂kemik attıımmı hayır , gelip de yorumuma kendini rezil edip güldürdün bravo😉😂😂😂😂beyinsiz Cok mu acıttı yorumum kıyamam. Yorumum ya da profilim de GS lı da gözükmüyorum baya bi aptalmışın 😂😂😂gerçekler acıtır tinerci
dpgru profiline baktıgımda küçük burjuva radikalisti istemsiz narkist öfkeye baglı ileri şizorfenik bir karakter görüyorum profilin i.. ne profili dogru
@radepaprica son yorumda ne dedin anladınmı 😂😂😂? Bi bok anlaşılmıyor da çocuk, spastik çocuk. Görmediğin bi boku anlatma derdine düşen zavallı. Laf soktum san sen 😂😂😂
@radepaprica benım rezil olcak ne halim var, ne yorumlarım 😂😂güldürüyon kendini senın gibi mallar olmasa gülemıcez. gel dövsene ergen 😂😂😂boş boş konuşma ordan çocuk sütünü iç yat. Bi bk yapaman hangi elin şeyiyle ne gerdeğine girdik :)) ne diyon lan velet
@radepaprica 😂😂kimi şikayet ettim ne ağlıyon çocuk. Önce bir düzgün yaz ne dediğin belli değil kendı yaşına bak 29 musun. Saygısız şerefsiz hadsiz herif
@radepaprica 34 yapmadım öyle zaten mal bebe 😂😂o beyinsiz ergen sensin sen. yşaına başına konuşmalarına bak seviyesiz git konuşmayı öğren anan baban terbiye saygı versin sana. Sende yaşını 15 yap sende beyin var mı beyin kudurmaya devam et z kuşağı ha😂😂o zamanları geceli çok oldu koçum 2 gr akınla laf yapma bana kaybol surdan boş ver git
adama böyle koyarlar şte hadi bildirim almıyorum bu sana yeter birde gsli degilim demiş amg olu ne fark eder gs fb aynı şey zaten bacılarımızsınız siz bizim hadi artık yazama bildirim gelmeyecek çünkü
@radepaprica ulan mk malı ne var yorumda mal kendı yorumlarına , kemik mi attım sana ne varmış gayet normal yorum be beyinsiz kim 10 yılda şampiyon olmuş bi bok bilmeden anlamadan konuş fenevlimiyim lan ben beyinsiz ulan beyinsiz ota boka atlarsın ne konuşursun ulan senjn ne haddine burada olmak bişey beklediğimi kim çıkardı beyinsz amck snn gibilere derler. Büyük sayılmayan ha 😂😂la boş ver git velet
@radepaprica ulan beyinsiz ulan mal ne rezil olcam lan sen rezilsin rezil gelmiş altıma mal mal yazıyon kes sesini mal ettiğin laflara bak ağzından çıkanı kulağın duymuyor aptal ergen , beyinsiz çocuk seni kes sesini saygısız kopek