Görselde ki gibi bel simitlerim var ve evde egzersiz yapmak istiyorum bunun için hourglass programlarını mı yapmalıyım yoksa abs programlarını mı yapmalıyım bilemedim.Aşırı rahatsızım özellikle tayt vs giydiğimde üzerime hep oversize şeyler giymek zorunda gibi hissediyorum. temsili
Aralıklı oruç tut, karbonhidratı çok az tüket. Şekerli şeyler hiç tüketme, yeşil çay ve filtre kahve tüket. İyi gelecek bel bölgesine. Çünkü karaciğerden kaynaklı oluyor bu durum asıl olarak. Birde günde ip atla 15-20 dakika ama nabzın çok yükselince bırak ve biraz dinlen. Nabzın normale dönmeye yakın tekrar ip atla. Böyle 15-20 dakika yap. Tıka basa yemek yeme, daha çok protein ağırlıklı ve az yağlı beslen. Sebzeler ye ve Beypazarı maden suyu iç. Meyve ye. Vitamin ve mineral sayesinde karaciğerin daha hızlı düzelecek ve belin normale dönecek. Eğer sorun mide ve bağırsak kaynaklı ise doğal elma sirkesi, lahana turşusu ve şeker pancarı tüket.
Egzersizlerin pek önemi yok, kilo vermek gerekiyor bildiğiniz üzere. O yüzden yürüyüş, koşu, ip atlama vs. ile hareketi arttırıp ve beslenmeyi azaltmak o zaman incelir ve düzelir bel çevresi karın bölgesi.
sadece göbek ve bel hoşuma gitmiyor ya zaten hangi doktora kontrole gitsem boyuma göre fazlam olduğunu zayıflamamı söylüyor 🥺 sağlıksız kilo aldığımın ben de farkındayım o yüzden