Hangisinde kilo kaybı daha çok olur kalori yakımı falan ve bir de vücudumu şekillendirmek istiyorum kastan ziyade estetik durmasını istiyorum. Hangisinde hızlı sonuç alırım?
(162 boy 70 kilo)
(162 boy 70 kilo)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilo vermen için her gün kardiyo çalışman gerek. Pilatesi çok bilmiyorum ama fitness kaslarını geliştirip vücudunu şekillendirir (kalori yakarsın ama ahım şahım bir şey bekleme) Kardiyo olarak en etkili yöntem koşu ve yürüyüştür. Koşuya alışkın değilsen muhtemelen çabuk tıkanırsın bu yüzden yürüyüşle işe başlayabilirsin. Yürüdüğün km başı ortalama 100 kalori yakıyorsun. (Ben 8 - 10 km yürüyorum her gün) Kardiyo işin esprisi de diyebiliriz aslında çünkü burada en etkili olan şey beslenmendir. Günde 1000-1200 kalori alıp 1500 1600 kalori yakarsan ayda 4 kilo kadar verebilirsin. (Ben 1 haftada 2 kilo verdim sadece kardiyo + ekipmansız antrenmanlarla)
Çok teşekkürler ☺️
Kilo vermek istiyorsan o kalp atacak nabız yükselecek şıpır şıpır ter akacak.
Plates güzel ancak çok durağan şekillenmek için tamam ama kilo vermek için yanlış bir tercih 🤷♀️ (Bence)
Cevap
7Cevap
Fitness tabi ki de
Kilo fazla ise başlangiç aşamasında yürüyüş en iyi kilo verdirme yöntemidir. İdeal kiloya yakın ise fitness tavsiye ederim. Plates ı de yapabilirsiniz
Kilo kaybı yağ yakımı iicn.. fitnes.. ama sekillenmek düz uzun kaslara sahip om. ak için plates
Pilates sıkılaşma sağlar fitness hem kilo verdirir hemde kas yapar
Fitness + diyet bence.
Pilates sıkılaştırır, görüntü düzeltir.
Fitness pilates daha çok sıkılaşma…
pilates hocası olarak pılates aletlı
Aylık diyetle birlikte ne kdr kilo kaynım olur?
bu senın beden yapına gore degısır
Teşekkürler
r. e
bence patates
fitness
Pilates biliyor musun
Pilates
Fitness
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?