Egzersiz insana güç katıyor ama hiç yapmıyorum 😂 yapmayı düşünüyorum ama üşengeçlik var
Bide bu aralar iştah açık 😂
Bide bu aralar iştah açık 😂
Açıkçası zor olmamalı. Kendine uygun olmalı. Ve mutlaka yürüyüş olmalı yarım saat ya. Onu kendine bence düzenli rutin yap. Gerisini de günlere göre bacak, alt karın, bel vs ne calisacaksan haftada 3/4 gün ekle. Diğer günler de mola günlerin olsun.
Cevap
4Cevap
bence ağırlık hareketleri olmalı
Sonra da ayaklar Roberto Carlos gibi olsun 😂
Ter attıracak, yoracak egzersizler olmalı ki sonra yerken ne kadar yorulduğun, emek verdiğin aklına gelsin😬
Bu iyiydi 😁
kişinin bedeninde görmek istediği değişikliğe ve yapacağı sporu evde mi salonda mı yapa cağına göre değişir
Teşekkür ederim 😊
Köyde yaşıyorum spor salonu mümkün mü 😂😂
Kilo sıkıntısı 😂
köyde yapabileceğiniz en güzel spor bence ailenizin hayvanları varsa siz ilgilenin, ekinleriniz varsa siz ilgilenin hem spor yapmış olursunz hem de stres atmış olursunuz. bunların ikisi de yoksa zengin veya orta katmandasınızdır, o halde bir tane ip atlama ipi satın alın onunla devam edin, bir köpek alıp yürüyüşe de çıkabilirsiniz onun eğitimiyle, bakımıyla ilgilenebilirsiniz ama unutmayın zayıflamanın %99 beslenmek bana göre
Bu yaşta evin önünde atlasam bütün köye rezil olurum 😂 köy de yürüyüşe çıkmak olurdu ama tek başına tehlikeli 😁 köpek alsam annem beni kovar 😂
😂 ben de egede bir köydeyim. köpek almak istiyorum ailem şiddetle karşı. onun yerine sokak kedisi 2 kez doğurdu bizim sayemizde, sokak kedi cennetine döndü kedi beslemekten 😂 allahtan evimizin etrafı geniş, arkada spor için bir yerim var orada istediğim sporu yapabiliyorum 🤷♂️
😂😂
Hadi yine iyisin 😂
Kediler en zayıf noktam 😁
Yok be Adıyaman 😂
Var tabi buğday tarlaları badem ağaçları bahçeler 😁
iştahın azardığı zaman başlaman lazım yok sa egzersiz den sonra kendini yemek yerken bulursun
Sonuç hep öyle zaten 😂
AAA ozaman düzene başvururum herşeyi zamana yayar aynı saatte yaparım herşeyi eğzersiz saatini akşama ayırırım ama eğzersizden önce yemek yerimki egzersiz yaparken yediğim yemek erisin sonra da egzersiz biter ve ben ya yatarım ya da bir şeylerle uğraşırım egzersiz e başlayabilmen için ilk 5 dkk ile başla sonra giderek arttır dakikaları düzenli ve aynı saatte yapmaya çalışki zaman geldiğinde beyin otomatik seni uyarsın egzersiz vakti diye aynı çalar saat gibi
Haykirarak oturmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?